Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

prchal - jen pro doplnění, po akci bude potřeba na výrobu krmení pro rysa 20 kopřiv a 3 žaludy, přeji příjemnou hru

zejdy66 a babina51 tohle ocenili.
  2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

A dobré by bylo, by si nováčci nahamounili co nejvíce kopřivy. Myslím ty v rozmezí 3 - 49 level. Je sice pravda, že teď se postupuje rychleji a v některých případech super rychle. Ale zásobička nikomu neublíží... A nebudou jako my, co jsme měli v liště kivi a nemohli mu udělat papu.

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Trepifajksl,
    já ti nevím, ale nebyla akce dostupná až od 50. levlu?

zejdy66 tohle ocenil(a).
  4. puntík50

puntík50 Pisálek fóra

Děkuji ivetakuc, že žirafa se dá koupit za mince. Mám velikou radost a už se z ní těším. :D

mamina474 tohle ocenil(a).
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já teď kopřivy, ať se sušenkama nebo žaludama, mlít nebudu, počítám, že rysíci budou co se úkolů týče, nějakou dobu u ledu.

6. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, tak konečně úkol, který s pomocí superkrmiva stihnu celý! Jinak jsem zvědavá, co bude rys jíst po akci? Taky 250 kopřiv? To asi ne.:)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Stana67 - Ahoj, na výrobu 1 ks krmiva pro rysa bude po skončení akce potřeba 20x kopřiva a 3x žalud.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  8. Stana67

Děkuju, chudinky rysové, určitě by si radši dali maso.:))) Jinak čtu, že žirafy půjdou koupit normálně? Hurá, aspoň jedno zvíře. Jinak my těch nových chybí ještě dost - kočičí víla, šnek, klokan, žirafa a pár na baharamě.

9. -pechfógl-

Stana67:Žirafa jde už teď koupit ve farmářském obchodě. S klokanem nevím, myslím, že šel získat jenom z nějaké dávnější akce.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Koupit sice jde ale kde na ni vzít? FM nejsou:cry:;)

11. Skali

Stana67 - klokaní výběh je ve farmářském obchodě za floreny
    [​IMG] A nebo ho můžeš zkusit sehnat při O/D.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Nezmarko - ty mi tedy bereš naději, že si nováček přišel k rysům...
    Stano _Ještě se klokan čas od času objevil na kole štěstí - alespoň já ho mám odtamtud na všech 3 farmách.
    I když tudle jsem točil 57 zelených lupenů(děsná otrava) a vytočil jsem si : slovy 2 SK! a zbytek řemeslo, krejcary, voňky a trochu SH.
    Tak mi napadlo: nešly by ty krejcary z kola odstranit? Už takto tu máme inflaci, nač ji podporovat. A nováčci ať obchodují - peníze přece v reálu farmář též nesbírá u rulety. Na trhu se to alespoň rozhýbe.
    Už to slyším: co si zase výmýšlím.

fany2020, zejdy66 a Spongey tohle ocenili.
  13. -pechfógl-

Jasně, co si to zas vymýšlíš? V reálu taky rysi nežerou kopřivy se žaludama, tak neříkej, jak má farmář vydělávat peníze. Ostatně, pár opravdových tady máme, ať se vyjádří oni.
    Nebyl to zrovna klokan, u kterého se měnila grafika (a ne k lepšímu?)

matlafous123 a Trepifajksl tohle ocenili.
  14. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Dneska ráno, než jsem šel do práce, jsem sklidil poslední kopřivu a úkol byl hotov. Směny ve čtvrtek a v pátek mi to trochu rozhodily, ale za víkend jsem většinu stihnul.... Stonek už pracuje... Gratulace pro všechny co už mají hotovo a držím palce všem co ještě bojují....

kiki2305 tohle ocenil(a).
  15. Stana67

Tak klokana mám, akorát mě asi spletl ten obrázek u krmiva, je tam nějaký žlutý. A hledám marně, ale ohradu pro žirafy nemůžu najít, že by šla koupit, jen jdou koupit žirafy. Já myslela, že mi na ně chybí ohrada a tu asi nejde jen tak sehnat.

16. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

pod červeným košíkem za FM KOUPÍŠ STÁJ PRO ŽIRAFU

17. Skali

Stana67 - výběh pro žirafy lze zakoupit v Rama obchodě za 250 farmářských mincí (jsou tam k dispozici dokonce dva)
    [​IMG] [​IMG]

fany2020 a zejdy66 tohle ocenili.
  18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem to tedy brala tak, že na kopřivě mohli i nováčci vydělat slušná BZ... akce byla od lvl50 a tudíž nemohli plnit, ale kopřiva je jako akční psaná od lvl3, což je přesně ono, mohou pěstovat, katapultovat se body do výšin a třeba pak kopřivu ještě draho prodat nebo si ji nasyslit na výrobu krmiva. Kopřiva byla pro začátečníka velmi dobře bodovaná, využila bych to, být nováčkem, až do konce akce.

Je fakt, že na vavřín jsem čekala až do velmi nedávna (jsem lvl96), v tomhle to bude s kopřivou o dost dostupnější. V lvl 49 je aktivní nováček cobydup, to ještě ani neví, co vlastně hraje a je tam :).

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  19. hanča.71

hanča.71 Pisálek fóra

Ahoj, prosím kde vemu lízátko? Děkuji

20. Skali

hanča.71 - ahoj, tlapkové lízátko produkuje Továrna na bonbóny, získaná v této akci za splněné úkoly (viz. popis akce na první straně)
    Továrna na bonbóny
    Dostupnost: 50. level
    Základní doba růstu: 5:00 hod.
    Základní zisk: 70 BZ + 1x tlapkové lízátko + 2x hnojivo
    Vyžaduje: 1x krmivo + 1x rys
    Protihodnota: 1032

puntík50 a zejdy66 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.