Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -bobča-

-bobča- Pilný autor

• nepiš více příspěvků pod sebe
    včera jsem ji koupila za farmářské mince, dnes tam není ....nevymýšlím si

já ji mám, ostatní nevěří, že tam byla

Naposledy upraveno moderátorem: 7/1/18
    fany2020 tohle ocenil(a).
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-bobča-: naprosto čerstvý snímek ze hry. A nevěřím tomu, že to máš jinak.

zejdy66 a spuntka tohle ocenili.
  3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

-bobča- - samozřejmě, že tam byla. Ale když jsi je vykoupila, tak už tam logicky není. Když v krámu vykoupí máslo, taky tam není. A včera tam bylo :D

fany2020, Babrlinka1 a stěby tohle ocenili.
  4. pajda361

krakoramaja: tady v tom odchodě, ale položka zůstane, jen tam bude napsáno vyprodáno.

megi1967, spuntka a maribeja tohle ocenili.
  5. pavca67

pavca67 Expert fóra

dělá ti to radost takovou blbost řešit ty vidíš kdo právě sedí u toho počítače?

6. pajda361

Pavca67: na tomto fóru platí určitá pravidla a pokud je nehodláš dodržovat, dobrá požádám dle platného pravidla o využívání více identit o realizaci IP banu. Opravdu ti nebudu věřit, že jsi sem psala v jednu hodinu ráno na žádost své asi tak pětileté vnučky.

7. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

o co mi jde že je zablokovaná jestli byla nebo nebyla v tuto hodinu vzhuru na nový rok tak tobě nic do toho a to byla i zablokovaná když jsem za ní psala přes den.Rada bych si to přečetla v pravidlech kde to najdu

8. pajda361

Veveruška77: víš co, dle pravidel si stěžujte na mé rozhodnutí na herní podpoře, zde se o tom dohadovat nebudeme. Na rozdíl od jiných totiž nevěřím tomu, že by to, za co byl ban udělen chtělo v jednu hodinu ráno napsat pětileté dítě.

michnaj a kiki2305 tohle ocenili.
  9. Nenince

Nenince Aktivní autor

Čas tejto akciovej rastlinky zostane rovnaký aj po skončení akcií?

10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Nenince,
    podle oznámení na první straně by měl být čas stejný:
    Po skončení akce zůstane kopřiva ve hře jako stálá rostlina:
    Základní čas: 5:00 hod.
    Základní zisk: 32 BZ
    Od levelu: 49
    Protihodnota: 19
    Kategorie: ostatní
    Cena ve Farmářském obchodě: 270 kr./ks

11. Nenince

Nenince Aktivní autor

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Děkuji, Skali
    nezmarka.cz
    *** odstraněna zbytečná citace
    Toto som čítal ale tam nie je jednoznačne napísané či to tak zostane aj po akcií. Bol na to už príklad že čas pestovanej rastlinky ktorá zostala v hre aj po akcií sa zmenil.

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nenince - jak bys to chtěl sdělit jasněji?
    Kopřiva
    Základní zisk: 80 BZ
    Od levelu: 3

Po skončení akce zůstane kopřiva ve hře jako stálá rostlina:
    Základní zisk: 32 BZ
    Od levelu: 49
    Protihodnota: 19
    Kategorie: ostatní
    Cena ve Farmářském obchodě: 270 kr./ks

13. Nenince

Nenince Aktivní autor

• Nenince - nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ bezprostředně na příspěvek, který je nad tvým příspěvkem. Buď začni psát do nového příspěvku nebo musíš tu citaci vymazat. Skali
    -pechfógl-
    *** odstraněná zbytečná citace
    Tak aby to bolo jasne napísané že ten čas protihodnota atď. zostane aj po skončení akcií. Nič také tam napísané nie je!!! To čo je napísané platí počas akcií, presne tak bolo napísané aj v minulosti a potom čas protihodnota atď. sa zmenilo po akcií.

14. pajda361

Nenice: já to tam tedy napsané vidím.

15. Nenince

Nenince Aktivní autor

• Tak znovu - nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek, který je bezprostředně nad tvým příspěvkem. Stačí, když začneš psát do nového příspěvku a dotyčnou osobu oslovíš. Skali
    pajda361
    *** odstraněna zbytečná citace
    Prečítal si čo som napísal? Rovnako to bolo napísané aj v minulosti a ten čas po akcií sa zmenil. Chápeš to čo píšem? Máš to potvrdené že to tak bude??? lebo to napísané jasne nie je!!!

16. pajda361

Nenince: to jako myslíš, že jsme si to vymysleli? Však tam máš napsané zvlášť údaje pro akci (nad animací) a zvlášť údaje které budou platit po akci (pod animací a speciálně pro tebe jsem je červeně orámoval).

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak nevím mám vyrábět lízátka nebo ne, konečně mi stonkuje stonek a lízátka jsou zase na nic i když ovčí vlnu jsem taky vzdala a ted mi chybí a na trhu je drahá stejně jako lanýže, mám plno nedodélaných úkolů a chybí mi i cihly:p;)

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak nejdřív jsem si chtěla postěžovat, že jsem po skončení akce vyšoupla vše Tajemné a Podivuhodné na plochu a že opět vše do lišty a žirafa a kamzík nikde. A začetla jsme se do fora a koukla na debatu, že za mince je žirafa.... a šup už jsou na ploše. Teď ještě ten kamzík, kdyby byl. Všem přeju úspěšné dokončení akce.

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak som si to všetko dobre zrátal rysov(francúzkych buldočkov)+ lízatka som dodal aj bez SK nemal som kam ponáhlať o 21:00 hod dodám posledné bodliaky a budem mať akciu hotovú ešte mi zostanú aj na sadenie .Po akcii rysov natlačím do zverinca aby nestrašili ostatné zvieratká:D:D.

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jejda, dnes je tu "veselo" :eek:

Do zásoby napěstováno 2370 kopřivy, to by pro začátek mohlo stačit, když se čas nemění, tak na pěstování bude spousta času :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.