Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

gereta - a nesežraly ti je náhodou výrobny ? (bo do výrobny dodáváš mimo krmení i rysa)

gereta, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  2. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak gratulace všem co mají hotovo. Zatím se v tom plácám jak psal Tass, tak se v tom ztrácím jak maďar v kukuřici teda spíše v kopřivách. Padátka asi napadájí, ale ty rysíci se mi nějak nedaří doplňovat. Nekrmím SK, to si šetřím na BB, páč mám tušení, že ho bude potřeba opravdu hooodně. Počítám dokončení tak zítra večer.

Hezkou hru ...

maribeja, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  3. -bobča-

-bobča- Pilný autor

konečně super akce - nová rostlina, nové zvíře, nová dílna - co zůstanou a k tomu v Rama obchodě žirafa, v získaných v akcích - krokodýl, bílé zvířátko ..... prostě super akce ...... bez peněz

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak tuhle akci jsem fakt nevychytal, nejprve jsem ztratil prehled o krmivu a pak si neuvedomil, ze tech vyroben mam jen dve a zbytecne delal rysy... a ted cekam az bude dost lizatek at ziskam oranzovy na rysy... misto abych jel na oboje, tedy jen dva rysy a dve lizatka (na to by stacilo krmivo = pestovani koprivy)...
    Jeste ze je casu dost, takze do vecera mam oranzove a pak uz je to jen do ukolu, to pujde snadneji...
    Ovsem co s tema rybickama? Krmivo pokud vidim je zcela nevyhodny mlit ted do zasoby, ne?

Vypadavat ma 124 rybicek/den, v tuto chvili ma byt 356 (nebo chybet 385 ), mam 1093 (chybi 0 ), mam 147% hotovo.
    Stav kopriv : idealne 6477 kusu (2250/den ), mam 10711 z 13500 (79% ).
    Zatim uplynulo 47% casu, zbyva 74 hodin.
    Nezapomenout PRUBEZNE zamestnat mlyny 39* krmiv pro 27 rysu a pak 12 lizatek, celkem cca za 3,9 hodin.

maribeja a -migos- tohle ocenili.
  5. karbar

karbar Vévoda fóra

Rybičky nám proplatí - 20 krejcarů za jednu.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Akcička na pohodu hotová žádné honění prostě super.;)

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

-bobča-, já tedy nevím, v rama obchodě jsem žádnou žirafu nenašla.

maribeja tohle ocenil(a).
  8. davidson00

davidson00 Baron fóra

fany2020, v rama obchodě - limitované položky - pod MJS jsou k dostání 2 žirafy, každá za 250 ramamincí, jinak rysí akce splněna, nasadila dlouhodobky do úkolů v družstvu, přeji příjemnou hru

9. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, akce dokončena. Tajemné na ploše, na Baha nic moc uvidíme jak na farmě ;) Pěknou neděli

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  10. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Ahojki tak ty žirafy závidím ,já opět dostala jak na farmě tak na Baha úplně nepotřebné chlívky ,kterých mám plnou lištu :wuerg:měli by se nad tím fakt zamyslet :mad:spousta zvířat mi chybí ale dávají mi stále staré zvířata.Už mě to ani nebaví. Tobě samozřejmě gratuluji :D

evainfo, stěby a maribeja tohle ocenili.
  11. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak hotovo, akce v pohodě, s tajemna plus dráček, takže mám dva, což je super, stonek pracuje, dál pěstuji kopřivy na krmení, co více si přát, ostatním co dokončují přeji zdar a příště na písanou:):):):):)

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  12. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

a když neumí psát jak má na foru požádat o pomoc ?rodič?

13. FILIPS02

FILIPS02 Pisálek fóra

Ještě mi chybí dodat jedno lízátko a mám hotovo taky.A to jsem tu akci ani nechtěl dělat a začínal jsem o dva dny později.A to jen kvůli tomu,abych měl rysy a výrobny lízátek,sice budou delší dobu v liště než si udělám krmivo,ale nevadí,tam toho vleze dost.:)

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Veveruschko - rodič ať ho to naučí. Hezky písmenko po písmenku. Bude mít náskok ve škole...

evainfo tohle ocenil(a).
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

veverushka77: nevím o co ti jde, ale jistě nám nechceš tvrdit, že nezletilé dítě, které navíc ještě neumí ani psát. Píše v jednu hodinu ráno na herní fórum a to ještě pod dozorem svého rodiče.

16. -bobča-

-bobča- Pilný autor

včera jsem ji tam koupila za 300 farmářských mincí, dnes už tam není

fany2020 tohle ocenil(a).
  17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj -bobča-,
    já mám žirafy stále v rama obchodě v liště "limitované" za 250 farmářských mincí.

spuntka tohle ocenil(a).
  18. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Parádní akce a navíc s jistotou nové stáje a výrobny. Právě jsem akci v klidu ukončila, SK nepoužito a SH pouze na rozpěstování, stonek pracuje a z první bedny na mě vypadla jedna hvězdička.
    Tajemné stáje mne moc nepotěšily, ale to nevadí. Vůbec nerozumím těm velkým rozdílům v tom, komu co z tajemných vypadne?
    Ale už mám 6 hrochů a pár medvědů, alespoň že mám rysa a výrobnu.

sisinka, evainfo a karbar tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-bobča- v Ramaobchodě lze zakoupit dva chlívky. Pakliže jsi je již oba zakoupila, zůstane nabídka přeškrtnutá

20. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Mám také hotovo, rysáky a lízatka jsem dodal včera. Kopřiv bych měl dost po ranní sklizni, kdybych si všiml, že už mi skončila marmoška. Takže dodáno až teď.
    Mezitím na Baha se vyklubal krokodýl, takže už mám 4člennou rodinku, ale žirafa stále nedorazila, a to už jsem těch Chromů musel protočit...No včera jsem zjistil, že se teď dá pořídit i z Rama obchodu. Mám trochu dilema, ještě spořím 600 na poslední část vodopádů.:p

Trepifajksl, evainfo a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.