Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, akci mám taky hotovou, ale jenom díky tomu, že šly chlívky krmit Skáčkem, jinak by to trvalo asi všem o něco déle, teď ještě udělat nějakou zásobu kopřiv, aby bylo na další výrobu krmiva, zatím jsem rysy i továrny na lízátka dala do lišty. Všem , kdo už má hotovo, veliká gratulace a ostatní nevěšte hlavu, zvládnete to snad také, času je dost.

2. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Dopoledne jsem dokončil akci, odpoledne totéž "postihlo" i Kristýnku... ;)
    No a z radosti jsem dodal něco do expertních úkolů a výsledek se dostavil - nezkazil jsem si oči jako Bystrozraký ve známé Cimrmanově hře, ale přivítal jsem na své farmě vojtěšku (11:00).

4. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojte. Takže akcia je splnená. Ostatným želám veľa šťastia pri plnení úloh.;)

5. mituli

mituli Polobůh fóra

ptáčku zpěváčku,kdybyto šlo jejda;)chybí mi poslední dva ukoly a mám to:music:

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Za hodinu a půl sklízím poslední lízátko a posledního rysáka si nechám na ráno. Zítra dám ještě pár otoček kopřiv pro strýčka Příhodu a pak už budu zase plnit stodolu. A že tam je průvan - až mi z toho bolí zádíčka, jajaj...

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

i já mám hotovo díky SK,přeju všem kdo finišuje ,at dokončí ;) Už pěstuji ,co potřebuji :)

8. smrdutýkojot

smrdutýkojot Pisálek fóra

Čím se bude rys krmit, až akce skončí a přestanou padat sušenky ????

maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

buď nadále superkrmivem pro ty co nečtou, nebo žaludy a kopřivou;)

10. smrdutýkojot

smrdutýkojot Pisálek fóra

GordonSargent - pravda, návody moc nečtu, díky za informaci.

11. helca16113

helca16113 Aktivní autor

Tak já ještě 4 lízátka a bude hotovo :) akcička pěkná :)od začatku krmím rysi suprkrmivem -doporučuji :) by mě docela zajímalo,když budu mít navíc rysa na konci akce,zda mě zustane ve stodole :)nebo zmizí :)

Naposledy upraveno: 6/1/18
    maribeja, evainfo a mituli tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja potrebujem 1 lízatko a 2 rysov to už do zajtra večera stihnem tých 3500 ks bodliakov napestovať;);).

13. slootr

slootr Baron fóra

Chybí mi 4 rysíci, přeorientoval jsem se jen na oranžovej chlívek, ostatní šly do lišty. V duchu návodu od makak-magot. BTW, makaku, moc za to díky.

2 rysi budou zítra ráno, poslední dva pak během dne. Kopřiv 1 619 a už na ně kašlu, pajdátek 944(!). Tož asi tak.

Edit: Chybka, chybí mi jen 3 ty potvory. Ale oranž chlív je plive po dvou, takže na počtu sklizní se nic nemění :)

Naposledy upraveno: 6/1/18
  14. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

helčo - teď jsi mi nasadila do hlavy brouka, protože jsem si nechala jednoho rysa i jednu výrobnu lízátek na ploše a jen je sklízím a mám rysy i lízátka ve stodole, jestli mi zůstanou... stáje a výrobny ano, ale o ostatním se nepíše. Po nejbližší sklizni pro jistotu poletí do lišty. Jára

maribeja tohle ocenil(a).
  15. karbar

karbar Vévoda fóra

Zůstane nám rys i výrobna, tak nevím proč by to mělo někomu zmizet.
    Ataky nikde není napsané za co by to proměnily.
    Jen ty sušenky nám nezůstanou.
    A teď se nevyplatí je nechávat na ploše, protože krmivo sebere dost kopřiv.

evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. stěby

stěby Hvězda fóra

Já se picnu! Z bahatajemna oranž butik, oranž tuleni a 2 žirafy :inlove::inlove::inlove:! Vivat, šeredky rysí xD.

Jinak zbývá dodat 5 rysů, 6 lízátek a 1600 kopřiv. Není kam spěchat, odpoledne budu 8).

Naposledy upraveno: 7/1/18
  17. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Díky vytočení 100% na 24 hodin splněno s přehledem a s velkým předstihem.....jsem ráda vrhnu se zase na plnění úkolů v družstvu, nějak se mi tam nahromadily. Mějte všichni hezkou neděli :p

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Akce hotova! Z tropiko tajemnic vzešli: kokodril,tygr,dráček a oranž tuleň. Z farmy bizon a oranž kravka. Zasel jsem ještě kopřivu, odpoledne hodím bér a půjdu na noční.
    Gratulka všem, kdož mají hotovo i těm, kteří mají vytouženou žirafu.
    Já tu druhou asi koupím...

19. [petr]

[petr] Pisálek fóra

Tak ještě 2 lízátka a akce bude hotová i na poslední farmě, jen z tajemna lištovky na všech farmách.Doufám,že se vláček nerozbije,protože ty archivní chlévy už nechtějí ani nováčci:(

20. gereta

gereta Pisálek fóra

asi to píšu blbě,ale co dělat,když jsem vychovala 2 rysy,ovšem v úkolu je nemám ???

maribeja tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.