Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pěkné sobotní ráno. :) Na rozpěstování jsem si vytočila +200% do stodoly, tak kopřiva pěkně přibývala a k tomu jsem ještě pak stihla sklidit 2x 4 rysí výběhy a 2 továrny na tlapky, tak to bodlo. Teď už to jde pomaleji. Ještě že kopřiva zůstává ve hře a nemusím hlídat abych ji nevypěstovala moc navíc.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Hezké ubulené ráno z Krkonoš:oops:,napadal krásný snížek a ted do toho už dva dny leje.Začly lyžáky ,tak ty děti lituju,teda i sebe.To mám na jídeláku samou svíčkovou,rajdu,špagety-děs běs.Kdo si neumí představit to všechno ve sto porcích at se přijede podívat;)(to je dvěstě porcí deně-oběd +večeře)v hrncích na sporáku:mad:.Takže rysíci asi budou o hladu,ale času zatím dost,snad to dám.Hezkou a pohodovou hru:inlove:

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Marcelina0007: a čím jsi nakrmila ty dvě výrobny? Co já vím tak se už od začátku hry vždy dávalo xy zvířat + krmivo.

4. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Hra jde dobře,plním tlapky.Dala jsem 4 taj.stáje na plac - žirafy a jsem zvědavá,co mě dají.Z taj.stájí "sokol" opět x-tý žlutý ježek a oranž.včelín,což jsou pro mě vykopávky.Tak ostatní mějte větší štěstí!

LV 116

No a je to tady : 9-tý lenochod clasic,14-tá červená panda,12-tý mravenečník a 3-tí oranž.slon !Zase klasika,radost ze hry je pryč!

Naposledy upraveno: 6/1/18
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pajda361: Tak hledám příspěvek od Marcelina0007, na který jsi reagoval a ono nic... asi ho sežrali ti rysi, co se ztratili...

6. Preceja

Preceja Mistr fóra

Konečně akce, kde člověk není závislý na vypadávátkách. Kopřivy se hodí i do budoucna a co padne to padne, rysové stejně vzhledem k času a práci dostanou SK, ono jim to asi bude i líp svědčit než kopřivy.

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Pajda ..... došlo mě to,proto jsem rychle smazala;)

Dobré ráno.To jen pro pobavení...sklidím 4chlévy s rysem 2 výrobny s lízátkem, znovu nakrmím( chlévy SK), jdu doplnit úkol...a ejhle mám 2 rysy a 2 lízátka:(.Jdu tedy zkontrolovat kolik jsem nakrmila chlévů...vše souhlasí,restartuji PC..nic, 2 rysové fuč:sleepy:.
    Nešťastná píši sem:D a na podporu a v té chvíli mi došlo, že 2rysy mi vzala výrobna tlapkových lízátek:p.
    Jinak všem krásnou hru, je nádherně slunečno a tohle jsem napsala pro pobavení..rychle sklerotikem:D:D:D

8. polacka

polacka Vévoda fóra

Včera jsem si vytočila bonus na 24 hodin +100%, tak akcičku plním jedna radost. Přeji všem šťastné točení na kole.

9. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

polacka hned v první den akce jsem si vytočila + 200 % do stodoly na 12 hodin a ještě + 1 na šest = nejrychleji splněná akce, ani těch 12 hodin jsem nepotřebovala. Rysi jsem hodně ráda nakrmila SK :)

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jaká akce na pohodu, když ti, co nechtějí plýtvat SK a SH, nestíhají napěstovat
    a namlít těm nenažrancům. Každou sklizeň kopřiv sežerou a do úkolů už nezbývají
    žádné kopřivy. Vyženu je do lesa, ať se tlusťoši živí sami.
    Pohodu si představuji trochu jinak.
    :DxDxD
    A slušný bonus do stodoly? Kupodivu se na kole ukázal, ale nepadne, třeba bych se
    i k smrti utočil.
    :DxD

11. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Hezké sobotní dopoledne, já to mám opravdu na pohodu, rysům nepodstrojuji SK, nic neurychluji hnojením. Jedině, že pěstuji na celé hlavní a divošce a na mýtině bylo asi 60 políček. Teď už mám ale na divošce něco jiného. A mám splněný celý první a čtvrtý úkol. A ze druhého zbývá poslední a z třetího poslední dva úkoly. Na kole jsem si žádný bonus nevytočila - bohužel. Ale tajemné mne na farmě zklamaly, dostala jsem jen to, o co nestojím, protože to mám již několikrát.
    A jedna mimo - padá z těch beden z mincemi také něco jiného než 1 mince? I když párkrát to byly 2 mince, ale opravdu jen párkrát.

12. iDavis

iDavis Baron fóra

U mňa je akcia od večera hotová, stonek je funkčný. :) Ďalšia má byť šľachtenie, tak využijem čas na úlohy v hale. :)

13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Krásné sluníčkové dopoledne z Ústí nad Labem:),hlásím také hotovo a jde se na procházku;)

14. zovka12

zovka12 Zelenáč fóra

kytka50-Zdravím sousedko no hned první den jsem si vytočila ,,100% do stodoly na 24 hod.,,a to se akce plní úplně jinak,8):p

15. eli2006

eli2006 Vážený autor

Dneska večer budu také s akcí hotova.Padátek mám nadbytek,nakrmila jsem poslední rysi(SK jsem dala jen na první várku i tak vypadají přežraně).Zítra ještě hodím kopřivy s mletím počkám až akce skončí.
    FA105....BAHA363

16. nextkocka

nextkocka Pisálek fóra

Tak a mám hotovo...a teď čekám na další akci

17. maribeja

maribeja Stará škola

Hezké sobotní odpoledne občas slunečné,občas zamračené akcička byla pohodová a stonek v provozu ,nyní jsem hodila na plochu pár zvířat ,když bude ta šlechticí akce a dopěstovávám do stodoly.Zbyl mi jeden rys a jedno lízátko,jinak chlívky v liště až bude obyčejné krmivo a ne 250 akčního,akční mám jen na pár políčkách na mýtině.Z tajemna dle očekávání samé staré vykopávky,ale jak se říká darovanému koni na zuby nekoukej ,tak putovaly do lišty .Bude pro nováčky i když ty už o takové vykopávky nestojí.Všem kdo ještě akci dělají přeji ji úspěšně dokončit.

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mituli, zkus předhodit lufťákům kopřivy, jsou zdravé a sto porcí nasekáš v pohodě. Svíčkovou a rajskou přenechej rysům, jsou jenom čtyři a určitě to ocení.:p
    Velebně se blížím ke konci, i když jsem pár kousků SK použila, tak pohoda. Kopřivy si schovám na krmivo se žaludy.

19. zmel

zmel Pilný autor

Akcia úspešne ukončená - so 100% do stodoly to šlo ako po masle. Prajem všetkým pekný víkend :)

bursuk59 a babina51 tohle ocenili.
  20. Arči1000

Arči1000 Pisálek fóra

Nechápu proč to dali až od levlu 50,když už má spoustu z vás hotovo.Jiné akce jsou už od lvl 3.Tuto akcičku by si zasloužili i menší levly na rychlejší postup.Já ještě hotovo nemám a nevím,proč bych se měla honit-času je dost.Příjemnou hru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.