Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 jan.svatek a bbowling končia akcie skôr,ako začnú,ja prezmenu aj spím a chodím do práce.

bursuk59 a burds tohle ocenili.
  2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce byla super ;)

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Peto121 To ja taky, kdyz se mi zrovna nepovede se vykecavat do 3 do rana, jako dneska. A to mi to pak asi pomaleji mysli, protoze mi ponekud unika pointa tveho sdeleni....? :music:

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Teda vy čo máte hotovo gratulujem ja ešte nemám ani tretinu,ale nevadí mi to lebo tie špaty kŕmim iba z bodliakmi a keksíkmi iné krmivo im nedámxDxD.Keby boli také milučké ako moje kočičky v podpise tak by som ich zo SK rozmaznával.

Naposledy upraveno: 5/1/18
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jéé ... no to šlo rychle xD ... si ho kliknu ráno a moc všem přeji brzké dokončení ;)

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám taky hotovo - snad poprvé, co hraju, jsem si vytočila +100% do stodoly, panečku, to to odsejpalo jedna báseň :)
    Teď ještě točím mrkev, abych využila bonus na maximum. A rysíky taky, samozřejmě, abych si vytvořila zásobičku pro pozdější využití (bude-li ;))

7. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Teda já mám docela zpoždění.... Ty dvanáctky mě brzdí sotva začínám... Uvidím co zvládnu přes víkend, ale takové štěstí jako sto procent do stodoly, stejně mít nebudu... Za celou dobu jsem ho měl jednou jedenkrát... tak mám asi štěstí v lásce.....

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Nevím o tom, že bych končil akce extrémně brzo... Konec této očekávám zítra. Nejsem tedy mezi prvními.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chodím brzy spát, ani poslední rysíci mne nedonutí být dlouho vzhůru a dvě poslední lízátka nechám na ráno, i tak akce fakt rychle hotová, bez bonusu, na to opravdu štěstí nemám, taky se mi to podařilo jen jednou. I kdybych protočila všechny PL, tak 100 nebo 200% nedám, ještě občas za obyč lístky +1 z plodin na 6 hodin, ale nestěžuji si, možná tak při opičí královně budu na vážkách, zda všechno protočit
    xD

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak moc casu jsem nemel a zcela ztratil prehled o tom kolik mam namleto a kolik zvirat, ale oboje nastesti zustava, takze pestovat se bude podle lizatek, coz teda znamena ze prestanu jak budou splneny ukoly na ne a pak dojedu ty obludky... takze odhadem to mam asi takhle :

Vypadavat ma 124 rybicek/den, v tuto chvili ma byt 158 (nebo chybet 583 ), mam 590 (chybi 151 ), mam 79% hotovo.
    Stav kopriv : idealne 2878 kusu (2250/den ), mam 5211 z 13500 (38% ).
    Zatim uplynulo 21% casu, zbyva 113 hodin.
    Nezapomenout PRUBEZNE zamestnat mlyny 39* krmiv pro 27 rysu a pak 12 lizatek, celkem cca za 3,9 hodin.

bursuk59, Mikeš a Y_n_O tohle ocenili.
  11. karbar

karbar Vévoda fóra

Teda?
    Ještě 113 hodin do konce akce a mám také hotovo.
    Jdu se zaměřit na výrobny. - Postavit je na plochu, podívat se kolik zvířátek potřebují k nakrmení, abych popřípadě dala také zvířátka.
    No a pěstování - to tedy asi půjde stranou neboť do těch úkolů, co nám nedávno přibyli je potřeba hodně produktů. / A ty samozřejmě nemám protože jsem je nacpala do TOPKY./
    PS: Asi tak před 15 minutami jsem dosáhla LV 99 - Hraji druhým rokem bez 11ti dní.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Všude sice po celotýdenní fyzické inventuře vidím čísla, ale ta správná čísla pro farmu samozřejmě nemám. Nebyl ani čas pořádně krmit, sklízet a sázet... něco mám, něco nemám, ono to nějak dopadne. Do práce jdu i o víkendu, ale naštěstí nebudou zvonit telefony, chodit e-maily a zákazníci xD To se to bude inventarizovat a posléze účtovat do našeho prográmku 8) A bude čas na farmu, i kdybych si měla nastavit zvonění xD

13. opetka1964

opetka1964 Zelenáč fóra

Tak mám hotovo a zítra hurá do práce:)Tato akce byla na pohodu:)

bursuk59, Zoufálkov a evainfo tohle ocenili.
  14. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Zase jsem si vytočila 200% do stodoly, nestačím se divito_O Minulá akce hotová za dva dny a teď i rysové budou do tří dnů, a to jsem si plánovala pohodové plnění akce přes víkend. Co teď budu dělat? :p
    Ale kdyby to tak vydrželo, určitě bych se nezlobila;)

15. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Teda čtu jak mají skoro všichni hotovo gratuluji a mě to normálně neebaví. Že by to bylo tím,že se mi rys nelíbí?

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

.helm. co by jsi dělala, plnila stodolu, víš jak je to s pravděpodobností... a pokud Ti dokonce vypadl na volný den, tak za sebe můžu říct, že skoro vždy bonus dostaneš po velké sklizni a když máš před sebou pracovní den. Jako by BP byl obeznámen s mým pracovním rozvrhem;)
    Y-n-O,zítra u nás budou zvonit telefony, chodit maily a co hůř, bude chodit i ta třetí skupina.xD

Až se vrátím, vystěhuji rysy z baráku, budou čekat v liště až jako u spousty jiného zvířectva nebo výroben nastane jejich čas... u některých nenastal dodnes:)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Netopýrku, lituji tě, já jsem zaměstnaná v menší firmě... tudíž výhoda volného víkendu. I když s těmi inventurami já tento volný nemám... co už, však jsem si vybrala volno před koncem roku, končili jsme 21 a do práce jsme šli až druhého ledna 8)

A kategorie tři je opravdu riziková xD

Rysi se množí, lízátka v továrně na bonbóny taky (což nechápu, lízátko není bonbón), to pude... enem si budu muset nastavit to zvonění kdy-co-jak :D

18. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak hlásím také hotovo. Pohoda. teď zase pěstovat do úkolů v družstvu, kde to moc neubývá.Připadá mi, že požadavky na plnění se dost navyšují (tím myslím počty dodávaného sortimentu). Všem přeji pěkný den, hru a včasné dokončení všech úkolů pro rysa. Jára

bursuk59, DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja by som mal mať zajtra večer hotové prinajhoršom v pondelok.Už som znova dostal samé trajláky z tých 4 tajných druhá žirafa nedocupitala ale tie sa premenili na 1 tigra,červenú pandu a 2 x oranž.tulene:(:(.

Naposledy upraveno: 6/1/18
  20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Pěkné ráno vespolek, k mému úžasu je hotovo! Pravda krmila jsem většinou SK, ale zas tak strašný to nebylo. Takže teď jdu pěkně lážo plážo plavat a pak dám něco delšího. Ten rys je děsně obludnej! A přitom živej je taková krásná kočička.Že by byl tak tlustej ze žaludů a kopřiv? to se mi nezdá.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.