Rychlé výrobny / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Uz som to tu písal skrátka nie je čo robiť na mojej farme. Postriekovače mám, jacky, 5 florenovnikov, SH je dostatok, zasoby len pribudaju. Potrevujem nejaky cieľ. Predvčerom som konečne došľachtil krychlovy meloun čiže aj vylepssnie za šafrán už mám. Dekorky s násobkami predávam pri oad lebo nevidim dôvod ísť ďalej. Nemám čo robiť skratka na farme všetky ciele splnené holt.

Helena1313, -Jara05- a Prepperka tohle ocenili.
  2. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

tronaldo55 - mým cílem na farmě jsou především akce samotné. Proto mám ráda, když jsou jejich součástí nějaké minihry. Jen napěstovat a dodat je nuda. Ale na minihry se vždy těším, ty jsou vlastně důvodem proč farmu stále hraju. Baví mne i ty deskové i ty na PC, tak tyhle mám k nim do sbírky.
    PS: Fotbálek si šetřím, ještě nekopu, ale těším se až to spustím. ;)
    -----------------

A abych nebyla úplně mimo téma, tak rychlé výrobny využívám skoro pokaždé (když nepotřebuju nutně pěstovat nějakou akční). Některé výrobky mi sice z beden padají, ale ne všechny, a některé ne v dostatečném množství. Potřebuju je tuhle do úkolů, tuhle do sezóny, tuhle do akce či v alpách. Takže rychlé výrobny vždy vítám, do zlata nasadím +100%, spustím řádky, Chatu pro jehňátko a už to fičí. :inlove: