Rock a robot (18.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. makak-magot

makak-magot Stará škola

alexandrakerulova00: Nechám si tě s dovolením "v záloze". Zbývá totiž posledních 8 míst, tak ať se dostane i na ostatní :)

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

alexandrakerulova: Nn hezky každej 2 kousky..... neboj, to se doplní..... času dost ,-) Přesně jak píše opičák a mám k tomu i svůj důvod ,-)

EDIT: Důvod ti sdělím až bude správný čas, ale nehledej za tím nic zázračnýho co změní dějiny ,-)

3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Casey27- noze daj,akyze je to dovod xDxD;):)

bursuk59, Lišiak-Vuk a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

No já se asi nezůčastním je to na nic odměny.To raději budu plnit úkoly v družstvu co jsem začal už se mi to tam zase hromadí.

Zoufálkov a bursuk59 tohle ocenili.
  5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

To patří farmářům!!!! [​IMG] [​IMG]

I já se hlásím o přidělení

6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

makak magot ,jestli ještě máš volné pokusy,prosím o 2 přidělit

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

makak-magot: Ja se taky hlasim o prideleni :) Pokud je teda ještě co, koukam, ze jsem skoro zaspala :p Ani nemam sanci docist všechny prispevky :)

Akci urcite pojedu, jen ještě nevim, jak moc intenzivne, nemam volne plochy a kolik budu (nebudu) bourat, se ještě rozhodnu

Naposledy upraveno: 17/4/18
    bursuk59, kive a matlafous123 tohle ocenili.
  8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:cry:tak a uz nebudem ani vojak v zalohe xD
    ps. len dufam,ze nam zajtra nikto nezamiesa karty a ono bude vsetko inac ;)

9. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Pokud ještě hledáte dobrovolníky, tak se taky přidám :)

bursuk59 a matlafous123 tohle ocenili.
  10. rakkos

rakkos Rádoby autor

Také se nabízím k testování:)

bursuk59 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Veram14

Veram14 Aktivní autor

To je bezva, člověk jde odpoledne do fóra, vylíhne se nápad, geniální matlafous udělá tabulku, úžasný makak-magot ji doplní, příjdu večer a jsem ráda, že jsem se stihla odpoledne přihlásit, protože bych už byla někde vzadu náhradnice.
    Úžasný, úžasný, úžasný :inlove::inlove::inlove:

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

.Tak to vidím, že zas budu žít z mozolů pracujícího lidu. Ale důvod je zřejmý. Opravdu nejsem schopná to celé pochopit, natož se aktivně zapojit. To by byl takovej lunapark, že by se Disneyland mohl jít schovat.:p
    P.S. Už mi to trošku doťuklo - svěříte mi zkušebně 104?

13. makak-magot

makak-magot Stará škola

Apachie1: 4 (blesk, hvězda, nota, srdce) a 5 (blesk, hvězda, srdce, nota)
    dedek1947CSA: 6 (blesk, hvězda, srdce, tlapka) a 104 (srdce, hvězda, blesk, nota)
    Lenca_85: 19 (blesk, srdce, tlapka, nota) a 20 (blesk, srdce, nota, tlapka)
    dinoalesi: 101 (srdce, blesk, tlapka, hvězda)
    rakkos: 102 (srdce, blesk, tlapka, nota)

Přiděleno 120 kombinací (100%). Tabulka je zde.
    A je" po ftákách" :)
    Pro ostatní: pokud nebudete chtít čekat a něco odkryjete, klidně to sem napište.

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Jelikož máme již 100% pokryto, tak se jako otec musím trochu postarat o dítě ,-) Takže každý má 2 "lístky do tomboly" (proto jsem nechtěl povolit více testů na osobu). A jak říkal František " hvězdička znamená úspěch".... tak kdo odtajní v testu hvězdičky, tak dostane stejný počet MJS.... myslím ten bonusový. To znamená že bude 9 výherců a rozdělím jim 35 MJS (snad dobře počítám). Vím, že to není žádná bomba... nejde o odměny ale o hru ,-) Navíc to nechci tahat do nějakýho OD a pod. Takže je výhercům postupně pošlu a co s nima udělají je jejich věc.... jestli si máznou na toust a nebo střelí za půl míče ,-) Odpor se trestá nasazením mandelinek do brambor, plísně do okurek a vyvezením kadibudky před dveře ,-) P.S.... prosím ostatní aby se nijak nepřidávali s cenama.... pak by vyhrávala každá odměna a ztratilo by to svůj smysl.... jen hvězdička znamená úspěch ,-)

EDIT: teď se dívám, že opičák mně v tom dělá nepořádek.... poslední dvojici rozdělil po kuse... no nic za trest si dá 50 dřepů ,-)

15. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Pravděpodobně se nezúčastním,za ty pjachy půjdu radši v sobotu do pjáce,to je aspoň motivace,ale toto??:sleepy:Ne že bych byla na peníze,ale pěstovat neustále hordy akčního mi taky pořád nebaví,farmu mám jako oddych,už dávno se nehoním za každým stonkem;)

Pelé100 a bursuk59 tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No, chvilku to trvalo než jsem pročetla celou diskuzi, nikdy se nevymlouvám, že na to nemám čas i když ho nemám. Když je obtížnost vysoká, tak vím, že to mám na "háku", ale jak je obtížnost nízká, tak se rozezní alarm... 24 tisíc kytek a pokud budu při pracovním režimu ta kvanta schopna napěstovat, tak se nebudu zaobírat nějakýma tanečkama. A stejně taneční jsou už obsazeny:)

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer, spíše půlnoc :) tak to bylo moc hezké i když dlouhé počteníčko ... já se sem dostala bohužel až teď a koukám, že už nezbylo žádné prázdné místečko. Nápad je moc hezký a už teď se na akci těším, protože tu bude skvělá nálada :D. Tak zítra, ale já zase až o půlnoci a aspoň budu mít co číst než zalehnu :p

18. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky pěkné vlak měl zpoždění dorazím tak pozdě v noci o dalších 30 minut navíc a už valím kukadla co se tu děje nezbylo už nic ach jooo to jsou ty odpolední kdy dojdu až až až moc moc pozdě :p:p:pno akci pojedu a uvidíme jak bude tancovat možná se přidám ať rozhýbu utahané tělo...váhu raději nevyzkouším .... po zimě by mohla mít šok xDpérka vyhodí... xD asi stejně začnu až v noci jak dojdu pak hyn sa ukáže co z toho vzejde. Janča

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 o_O Stahuji timto svuj pripraveny navrh na nuceny odprodej kontejneru javorovky a peri za nejvyssi cenu z duvodu navyseni tveho kr konta na zajisteni potreb ditete xD Pekny alose, pekny! Z tebe je koukam nakonec i zodpovedny otec, nejen otec :inlove:

EDIT: Udelam si 50 drepu..., ale rada bych prenechala svoje c. 13 -pechfóglove-, ktera o fous nestihla volny chlivecek.

Naposledy upraveno: 18/4/18
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Krásné ráno,nechtělo se mi do akce ale matlafous,makak, Casey i ostatní díky za oživení hry půjdu do toho alespoň z části :)místečko na kombinaci už není ale kdyby se někdo vzdal z jakéhokoli důvodu jsem připravena :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.