Rock a robot (18.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, když už KFC začíná pohasínat tak si dám na výběr, buď akci za přijatelných podmínkách udělám, ale pokud se po mně chce několik nereálných sklizní.... ten balon byl na druhé straně a zhostili se toho na výbornou, na rozdíl ode mně, když jsem ráno hodila plody na trh... jdu počítat ztráty, vidím to tak, že bych měla hnůj nejméně na půl roku zadarmo. U nás je už ambroň kolem 100. Co se dá dělat, pozuzím:)

Naposledy upraveno: 20/4/18
  2. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Díky tabulce,se pěkně zobou odměny.nedokážu si ani představit jaký bych v tom měla chaos, co jsem dala za kombinaci, co ještě ne,nehledě na náhodu, že?
    Tak si vyzobu přesně co chci.Zítra bude snad hotovo,ještě 8 čehosi co snad má být tanec.

3. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Akcia dokončená. Stonka stonkuje. Zajtra tu nebudem. Čaká ma cesta do Talianska. Prajem krásnu hru;)

4. slootr

slootr Baron fóra

Lehce za půlkou, ve mlýně umotáno celkem 17 kousků ze 30. 8 už protančeno, na zbytek teď nemám náladu. Pajdátka v cajku, chybí ještě 10 tis akční. Dávám to i na noc, jedu dvě plochy, takže 5 sklizní v So a 5 v Ne a bude vymalováno. Moc díky všem za tu tabulku, to je bomba!

5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova,byla super ;)

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Taky v poklidu dokončeno:)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Za 3 hodiny bude napěstováno.Mýtinu už jsem dal do normálního stavu a na hlavní jsem nasadil žlutý motýly,protože něco padátek ještě postrádám a minule to znich tak krásně padalo.:)

8. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Ahoj, 20 her odtančeno, akce výborná.

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hezké slunečné ránko, odtančeno mám prozatím 18,nestěžuji si, jen konstatuji ;)za chvilku chátám do práce, budíka jsem si nařidila, tak snad stihnu v mobilu sklidit, pěkný den všem a běžte do přírody,vše krásně kvete,neskutečné, venku léto

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Táhne se to jako smrad .... o_O

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

DANKA722, znama to KS pijavice :D;) ma konecne hotovo a pustila se tudiz kola, toz jsem nevahala, po ranu hbite priskocila, nez ho zacne okupovat nekdo jiny, tak snad uz s tim taky pohnu, neb jak koukam se s 21/30 cajdam na ocasku.

EDIT: Dekuju moc vsem za sovicky a sladke a kvetinove darky, a hlavne za to, ze tu jste (vy vite kdo :inlove: ).

Naposledy upraveno: 21/4/18
  12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Lišiak-Vuk a Helena1313 tohle ocenili.
  13. mico5252

mico5252 Rádoby autor

tak ja som s toho zufala polovica vola hotovo a ja tancujem 11. kolo,, ešte ma nohy nebolia ale zato mam smolu na čipi padaju len sporadicky a malo napr. teraz som pozbierala a padlo ledva s celej urody 3 polia !18 ks! je to možne to je tak na valčik nie na Hip hop

14. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já zatím odtancováno jen 12 tanečků, nestíham akční, stromy nebourám vůbec a některé chlévy také ne....tudíž pěstuji cca jen na 2 plochách.Už se mi ani nechce chodit na farmu, a i když mám večer hotovo, kašlu na to a sklízím až ráno. O stonek nestojím, co vytancuji ...vytancuji, akce jde mimo mne;):p, za chvíli jedu na chatu a tam budu mít farmaření v reáluxD

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mám odehráno 13/30 tak snad to stihnu.....

Lišiak-Vuk, milostivas a evainfo tohle ocenili.
  16. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

ašada, matlafous - moc Vám děkuji za radu a přeji krásný slunečný víkend, tulen

17. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Ahoj, tak tancovat nebudu ,800 kytek je pro mě zase příliš moc ,nevím z čeho jsou všichni tak nadšeni je to za těch 7 let co farmařím někde jinde a nelíbí se mě to.

milostivas a Arči1000 tohle ocenili.
  18. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak ještě 8 tanečků a bude hotovo, myslím si, že to stihnu, mimořádně nenadávám na padátka, zatím. Díky společné práci je príma vyzobávat to, co si kažký přeje. Jára

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Neodolal jsem a dal jsem 14 tanecku a SK je komplet, ted jedu mince - tak nejak jsem si to vyhodnotil jako nejvic prinosny... pak bude TBZ ale az poskocim, at to je o drobet vic zisku :)
    Co preferujete vy? Jdete po maximu od vseho nebo vsechny od jednoho s bonusem nebo jen jeden druh i bez bonusovek?

Vypadavat ma 148 cipu/den, v tuto chvili ma byt 431 (nebo chybet 469 ), mam 1110 (chybi 0 ), mam 123% hotovo.
    Stav hvezdicek : idealne 11492 kusu (3946/den ), mam 13892 z 24000 (57% ).
    Dodano 17 tanecku ze 30.
    Zatim uplynulo 47% casu, zbyva 76 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 30* plosnaku celkem cca za 3 hodin.

milostivas, matlafous123 a tydýtková tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Žlutí motýli nezklamaly a 41 chlévů dalo 31 čipů!! :)
    Zbylé 4 čipy už dopadaj z velkovýrobny která dozraje za 30 minut.8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.