Rock a robot (18.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

makak: Jasně co sem si uvařil si taky sním... čekal sem jen na komplet dokončení ,-) Takže nebudu řešit kdo, co, jak odtajňoval.... tabulka je pro mě střed vesmíru a MJS pošlu postupně: 2x Imoen1 (2), 2x TeLea (2), 3x trooperkk (3), 5x stibovam (5), 6x Helena1313 (6), 7x ezzra (6), 5x jamibe1 (5), 3x evainfo (3), 2x Xenie6161 (2). Posílat začnu od zítřka.

Naposledy upraveno: 22/4/18
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

makak-magot Tak si za odmlouvani udelej 50 drepu xD A za tve misto na bedne posilam tematicky jak jinak, nez jarni venec! :p;)

3. makak-magot

makak-magot Stará škola

Už zase dřepy? :D

4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

A víte co je úžasné?
    Stihli jsme to (odhalení odměn v tabulce kombinací) do 24 hodin od začátku akce!
    Jsme prostě dobří...

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

makak: Příště dej vědět až se budeš nudit..... potřebuju vyplevelit předzahrádku. Tohle vědět, tak se nedělá žádná tabulka a hrabeš se v hlíně ,-) I ty dřepy by se zrušily..... žádám opakování ceremoniálu ,-)

6. makak-magot

makak-magot Stará škola

Casey27: Na to mě nikdy neužilo. Už na základce, na "velmi oblíbeném" předmětu Práce na pozemku, jsem se rozhodl, že budu bezzemkem. Konec konců, jeden takový to v Anglii dotáhnul až na krále, takže kariéře to zjevně nebrání...

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

makak-magot Aspon si to budes pro priste pamatovat :p Jeste jednou DIKY TI! :inlove:
    Motorkari, ktery to 100% pokryl (jak se sam vyjadril) xD gratulace k narozeni tohoto krasneho potomka a vsem ostatnim DIKY, ze jste prisli za kmotry! ;)

EDIT: Z ziveho vysilani se louci matlafous! Po kratke pauze, vyplnene dobrou naladou a vtipky, nasleduje obvykly porad vyhrazen brblalum xDxDxD

Naposledy upraveno: 19/4/18
  8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

makak: Tak hlína panáčkovi nevoní? V tom případě z tebe mohu udělat "živočicháře".... jako náhradní práce by tu byl odchyt dvou kun... pracovní doba začíná v 23:30 a noční příplatky samozřejmostí ,-) Očekávám odpověď stylu, že máš alergii na srst ,-)

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

matlafous123: I já se k tobě připojuji a zítra posílám makakovi a tobě také věnec.
    Fakt jste se toho chopili a udělali pořádný kus práce pro všechny! Ještě jednou VELKÉ DÍKY A DÍKY VŠEM, KTEŘÍ SE ZAPOJILI DO TESTOVÁNÍ!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] - tyto palce nejsou pro RT.

10. makak-magot

makak-magot Stará škola

To už zní lépe, noční práce mi nevadí... ;)

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přišla jsem pozdě, pomoct jsem už nemohla - ale vřelé díky všem! Skvělá práce! :music:

12. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, řádek 65 - nota, tlapka, srdce, hvězda jsou 8 x SK + 2 x SK a řádek 66 - nota, tlapka, srdce, blesk jsou 6 x hvězdička + 2 x hvězdička. Výsledek je později, protože jsem se na farmu dostala a až včera večer.

Tak jsem nyní zjistila, že můj výsledek už je známý, stránku přede mnou.

13. Boty

Boty Magnát fóra

Mám velkou radost z té naši úžasné spolupráce, moc si vážím makaka i matlafouska ,díky mooooc :inlove::inlove::inlove:

14. makak-magot

makak-magot Stará škola

Helena1313: Jo jo, už ho někdo prozradil před tebou. Ale díky za ověření. A samozřejmě jsi zůstala uvedená jako "majitelka" obou řádků, což znamená, že za č. 66 vyhráváš od Casey27 6x MJS...
    Edit: Tady to vyhlašoval...

15. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

makak-magot, mockrát děkuji, je to pro mně velké překvapení. Děkuji i Casey27 za odměnu. Je moc pěkné, když jsou všichni hráči, jako jeden tým!! :)

16. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tohle je parada! Taky moc dekuji makak-magot i matlafous123 za organizaci, pak vsem testujicim za zapojeni i Casey27 za odmeny, urcite udelaji vyhercum obrovskou radost ;) S testovaci tabulkou je to všechno jednodussi a každý si ted v klidu vybere to, cemu dava prednost, coz je super, protože když mluvim za sebe, urcite bych kombinace byt nechtene opakovala, pokud bych si to nepsala :) Takhle uz mam proredeno zhruba na polovinu a z toho ted budu vybirat. U me jsou momentalne obavy, ze nestihnu ani tech 30 dodavek, budu muset nejspis zrusit staje a věnovat se jen pestovani akcnich, ale tak porad se mi do toho uplne nechce :-D Ještě porad tomu nechavam tak nejak volny prubeh a nakonci zas budu honit, se znam :-D Ale tak ja to buhvijak neresim, potrebuju i zver a produkty, plody stromu mam taky na minimu :-/ Takze to jde proste na ukor akce - a tahle je teda na pocty kviti extra narocna :p Vsem hodne stesti, aby získal každý to, co nejvic potřebuje - ja jdu hlavne po SK a mincich a pak pujdu po hnojivu vseho druhu :) Ja narozdil od nekterych nepohrdnu ani fuseklema, byt jich je všude hromada, ale hojne je vyuzivam na obrstromy se superhnojivem, takze jsou vyuzity efektivne a potrebne :p A aspoň tem obrstromum netahne na nozicky (korinky) xDxDxD

17. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

7 her,jde to dobře,bourat obrstromy a obrstáje ,výrobny,zvěřince a arboreta nebourám,mám suprpole a dost SH

18. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

makak-magot a matlafous123 veľká vďaka za uľahčenie vyberania odmien a hlavne za čas strávený nad tabuľkou. Samozrejme vďaka aj "pokusným králikom" za aktívny a hlavné rýchli prístup k plneniu úloh. Všetkým želám krásnu a úspešnú hru.

19. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym,,tak aj Ja sa pripajam,,velke dik..makak-magot a matlafousovej:inlove:;);)hlavne za vas cas a ochotu..

jeee a teraz citam ,ze Casey este odmeni hracov s MJZ, kto mal hviezdicky a ja v hojnom pocte..to si teda smaknu a ze dakujeeem:p:p

20. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Jupí, to je zajímavá akce. :DBohužel jsem propásla nejen přípravu a nepřipravila jsem si farmu dopředu, tak i začátek akce a poprvé jsem sázela akční včera pozdě večer. O kombinace se už asi hlásit nemusím, pochopila jsem, že než já jsem se stihla vzpamatovat, tak už jste to dali dohromady. Příště musím být rychlejší. ;) No o stonek neusiluju a co získám, to získám. Budu chtít asi superkrmivo, superhnojivo, hvězdičky, farmářské mince, krejcary taky nepohrdnu (MJS je drahá xD), tak vzhůru do akce!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.