Riff osudu (17.3. - 23.3.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tak mě jenom 8 měla jsem jenom pár políček.

2. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

11 trsátek na úvod... to není zrovna mnoho.
    Tím roste význam posílání dárků (již jsem tedy na tento popud poslal všech 7 trsátek - na všechny mé přátele se pochopitelně nedostane, ale snad tedy zítra).
    Všem přeji mnoho úspěchů při vyskakování a hlavně při pěstování za (pokud možno) bohatého přísunu bonusů z kola štěstí!

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Pole 1x1 osázené Ponurým květem vydalo 43 trsátek. Tak uvidíme jak to bude padat :music:
    Sklizeno 162 polí 1x1 hrůzostrašné tykve + 10 polí 2x2 akční a dalo 10 trsátek. Tak to vypadá, že padátka nebudou problém ;)

Naposledy upraveno: 17/3/21
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

47 padátek ze zářící plísně, ale začala jsem blbě, nedala jsem vánočku a bílou nevinnost :sleepy:, tak dlouho čekám, ale rozhodla jsem se, že pojedu bez SH, jen tak, co napěstuji, času je docela dost a aspoň SH ušetřím

Edit: na vedlejší farmě tentokrát akci nejedu, tam šetřím kupony na pomocníky

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

28 těch padajících nesmyslů z velkých polí, mozku a trávy toho moc nevypadne a z chlévů a stromů už vůbec ne :D.

Edit
    : to jsem trotl, jdu se zahrabat na ten hřbitov, akční roste jen na jedné ploše a já jsem si všechny stromy i chlévy uklidil do lišty, hmm práce navíc aspoň uklidím :p

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já zapomněl na akci :D Dělal jsem zas tiramisu a teď si uvědomil že už dávno běží :D Ale nevadí. :) Jinak z kostního keře jen 8 padátek no začalo to skvěle :D

7. vladca

vladca Stará škola

3x zatočenie PL ... 200%/12h:p .... len škoda, že sa nedajú dať pohopolia a NC

8. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak u mě také stačilo 2x zatočil na PL kole :) A padlo 100% plus jsem využil jednou Jacka takže mám plus 4 :)

9. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Povzdechla jsem si,že to zas padá jak listí na jaře,ale jak tak koukám,ze svými 38 padátky jsem pomalu v čele peletonu :D

10. PampusikLenusik

PampusikLenusik Vážený autor

je sanca to urobit aj bez boostrov? ci ak to chcem, musim do toho dat peniaze?

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

34 hopsadel ze zarivky a za 15 PL: 100% na 24 hod. a +1 na 6 hod., toz kousek popojedu, abych mela jistotu, ze stihnu neb u soubezne houbove akce to zatim vypada jen na stonek a to jeste s odrenyma usima (neni cas) :oops:

12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

PampusikLenusik
    Je dobré si vypomoci alespoň MJS. S ní to stihneš určitě ;) Při čtyřech sklizních denně, to budeš mít za pět dní hotové :music:

13. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ahooojky :) Tak ja samozrejme idem do akcie :music: v druzstvu uz mam fajront a tak trosku zmena nezaskodi ;):p

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

A já mám také 0 padátek xDxDxD
    Pouze stromy a stáje ;)

15. PampusikLenusik

kutilka70 co je mjs, prosim ta?

16. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ahojte , ja už mám rozpestované , zatiaľ 47 trsátiek , večer prvý zber z celej plochy .
    PampusikLenusik , to je mrkvovo-jablková šťava , ak ju máš aktivuješ si ju v diamantovom slote a pridá ti 2ks plodiny na každom políčku .

evainfo, -Jara05- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

PampusikLenusik
    MJS mrkvovo-jablečná směs. Koupíš na trhu pod Řemeslem. Nebo se podívej do Stodoly pod Zásobama jestli tam už nějakou nemáš. Dají se získat při akcích, plnění úkolů v družstvu a nebo z beden. Také se dá uvařit v řemesle Marmeládník, ale pochybuji, že ji tam budeš mít.

Jednu jsem Ti poslala. Budeš ji tedy mít ve stodole :p

Dave Lister
    Děkuji za doplnění. Nějak mi nedošlo, že jsem nesdělila veškeré informace :eek:

18. PampusikLenusik

dakujem :) mam dve :)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj PampusikLenusik, důležité je co nejdříve rozpěstovat akční rostlinu, použít pole 2x2 se superhnojivem a Zuzi superhnojivem (vrtulky), těch 10 kousků určitě někde najdeš, ale není podmínkou. Pak zvolit pole 1x2 a doplnit 1x1, to už může být bez SH a vrtulek. Dnes večer nebo zítra by jsi už měla mít dostatek rostlin na osazení polí 1x1. Samozřejmě jak píše kutilka70 od začátku mít v diamantovém slotu mrkvovo-jablečnou směs (MJS) +2ks ke sklizni rostlin. Na splnění akce budou potřeba 4 sklizně denně. Pak bude záležet na počtu akčních předmětů - Mystické trsátko. Tady určitě pomohou dárky od sousedů. ;)

EDIT: kutilka70, však jsi dala cenné info, díky 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

-Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak jsem skončil u repro bedny, ale nálepka je doma ;).
    Taky sem jednu poslal ať má zásobu:) za ten pěkný avatar.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.