Retro domácí zvířata (29.8. - 31.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

..:: Retro domácí zvířata ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Zakoupit si můžete tyto předměty:
    Upozornění: v obchodě se každému hráči zobrazí pouze ti mazlíčci, které dosud nekoupil. Pokud si tedy hráč některého mazlíčka už zakoupil v předchozí akci, v nabídce se neukáže. Mazlíčci, které hráč získal jiným způsobem - například v rámci Renzova jarmarku nebo jako odměnu v soutěži - se v nabídce zobrazí.

2. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

ještě mohlo být v tabulce který co dává

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj mija.kecka,

snad stačí kliknout na zelený název a otevřít si tak informaci o mazlíčkovi.

MatysekKamilek a karbar tohle ocenili.
  4. miska006

miska006 Pilný autor

Vajce pirát papagáj
    nemám ho v ponuke aj keď viacerí hráči ho majú po 2ks..Tzn.ak vlastním 1ks tohto domáceho zvieraťa,už nebudem mať možnosť si ho zakúpiť?Alebo sa dá iným mne neznámym spôsobom ho získať?

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

miska006 - pokud sis ho už někdy koupila, neměl by se ti v nabídce zobrazit. Zobrazí se jen těm hráčům, co ho získali jinak (např. u Renza)
    Cituji z ofi: v obchodě se každému hráči zobrazí pouze ti mazlíčci, které dosud nekoupil. Pokud si tedy hráč některého mazlíčka už zakoupil v předchozí akci, v nabídce se neukáže. Mazlíčci, které hráč získal jiným způsobem - například v rámci Renzova jarmarku nebo jako odměnu v soutěži - se v nabídce zobrazí.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  6. miska006

miska006 Pilný autor

Aha,ďakujem.Tzn.1ks som už zakúpil a ďalší ak bol niekedy v odmenách tak ako píšeš,napr.v Renzovom jarmoku som to jednoducho prehliadol a takže už ho nemám ako získať.Proste a dobre ak sa zriaďovatel hry nerozhodne ho opäť zaradil do Renza,resp.do inej akcie,mám smolu.Ok.

Skali tohle ocenil(a).
  7. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak teď jsem z toho jelen,jedná se mi o dráčka.
    Tady mám nabídku:

[​IMG] [​IMG]

...a na mladší farmě:

[​IMG] [​IMG]

...tady mě chybí akorát poštovní holub,(šunčíka a mimozemšneka nechci),nicméně na obou farmách jsem dráčky získal z mentor obchodu a z Renza.

Proč na mladší farmě ho mám v nabídce a na satelitu ne?
    Připomínám,že se dá ještě získat z úkolu Pomněnky ale ten je až od 210 lvl a tam já ještě nejsem.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Satelit - ahoj, je to divné. Necháme to prověřit ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.