Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vyzvednu berušku a nazdar bazar.o_O

Skali, dasa1143 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali:děkuji za popis dekorace,myslím že jen kvůli superkrmivu na 30 sklizní je zbytečné kupovat hned,počkám jestli se rozmyslím u jarmarku až skončí tento,hlavně chybí mi balónky,zase si chci zastřílet,už mi to chybí :mad::mad:

3. alderonka

alderonka Aktivní autor

MatasekKamilek - synovi ide na 18, takže u neho so zmrzlinou ani čokoškou nemám šancu. ;) Pri poslednej akcii mi vybuchal Lukáša za predlženú večierku. xD

rampusak, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

alderonka: aj ta krajta... No ak to jedině nějaký bonus do jeho hry :) bonus za bonus, nebo a večerka.... jsem myslela, že je mladší :oops:xD (mým klukům je 19, 15, 10 a holčičce 2 roky a kousek :inlove:, tu využívám na kolo štěstí... jde jí to o milion procent lépe jak mně :music:)

5. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Tak já jsem Renza hrála jen kvůli kuponu na pomocníky,ten už tam není,tak nehraju,vždy jsem hrála jen krtky,nic jiného mi nejde:(

goldedawn a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Za těch 10 lístků na začátku co vždy dostávám jsem vyšplhal z 543 žetonů na 703,můžou za to dvě hry jinak bych měl ještě víc žetonů (dvě hry moc dobře nedopadly jedna 8 a další 4 žetony u balónků o_Oo_O)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám už v pořadí 4 berušku a končím, nic jiného nepotřebuji. Téměř vše u piráta, ostatní se seká a vše zklamalo - krtci 1 bod, Lukáš 0, balonky 2 body, takto bych se nikam nedostala. Já měla 3 nebo 4 hry za 75 a to to pak přibývá
    ;)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  8. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ahoj :) Tak ja chodila k Lukasoi vzdycky pro kupon a uz tam neni o((((( balonky mi moc nejdou takze radeji boucham u Lukase tam mi to jde :D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

me se dnes balonky nejak zblaznily, nestiham tak rychle jezdit mysi :)

10. MatysekKamilek

Jde mi to jak psovi pastva, néé, že by se to sekalo, ale mám nějaké lamí ruce :/

11. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem zatím spíše střílela balonky a zklamání někdy i 20 a 1 balonek se ukáže. Dříve bylo nejméně 4 a nejvíce přes 20 tak mám pocit že to pokazili jede to proti minulému střílení mizerně. Tak jdu jen pro stromky a končím nestojí to za to. Janča

12. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj. Mno já též lehce zneužívám dceru v Poraz Lukáše, dává ho stabilně za 15 bodů a celkem často za 20 to je asi maximum. Vybrala jsem dekorku na SK+ 60ks SK. Ještě mám v plánu berušku a jinak nic po čem by moje srdíčko bláznilo. Minule jsme práskaly balonky, udělat v jedné řadě bodíky na dekorku na zvyšování %BZ ´= tik v oku a krční páteř jako od kopřiv. Pustila jsem chlup na 35 lístků za floreny z akce bo mi jaksi systém přiděluje míň a neměla bych tímhle tempem ani ň.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Není chyba v datu začátku akce? 12.8. je dnes..., a jarmark nikde?

pavcape, Honzulka05 a majce38 tohle ocenili.
  14. mamcalenca

mamcalenca Pisálek fóra

V oficiálním oznámení je napsáno, že termín je posunutý, taky mi to bylo divné. Jinak se to ale dalo čekat při tomto množství akcí najednou. Není to poprvé, co Renzo "zablbnul", pamětníci ví své, jak se to kdysi sekalo...a zuřilo se tu...:D. To opravdu raději počkat. Jen takový lehký postřeh - RT nenápadně odebírá kupony odevšad - z Renza, z Rama obchodu kombajn, už dávno byl sebraný kombajn z jediné bedny, která ho dávala...

pavcape, Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  15. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Ahojky,ptám se,proč mi vůbec nenaskočil renzův jarmark i když jsem to restartovala nic. Má s tím taky někdo problém?

16. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Dulisro,
    je oznámen v oficiálním oznámení problém a tedy posunutí termínu, tak možná proto :)

Naposledy upraveno: 13/8/19
  17. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

není špatné datum?

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Renzo zřejmě upadl do kómatu = herní modul se úplně rozsypal, potíže při předchozích akcích to naznačovaly, tak snad na tom programátoři pilně pracují xD

Honzulka05, MatysekKamilek a Apachie1 tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek

Jsem se těšila, že si vyhraji mazlíkááá :cry::cry::cry:.... tak ať se frajer kouká uzdravit a nakluše xDxDxD

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Spíš vypadá,že Renzo je asi vážně zraněn,já si myslím že si asi zlomil nohu a proto nemůže z nemocnice na svůj jarmark,já se taky těšil,ale necháme Renza ať se vyléčí