Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kupodivu, žádné sekání po celou dobu, Lukáš bouchá ukázkově, jindy u něj byly problémy, i první šipka běžela hodně rychle, teď po několik Renzů naprostá pohoda, ne, že bych nebyl rád ,-)))))

Honzulka05, evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si taky nestěžuju, vybouchala jsem si SH... na zbytek je čas... do další změny v nabídce zboží na stánku... :)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ty Ynočko?
    Nejsi Ty Já?
    Že děláš úplně stejné věci jako já, víš?
    :D:D:D

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Mno, že jsem babochlap, slýchám od kolegy den co den... Ale protože žiju v jiné destinaci, celkem vzdálené, astrální projekce asi nebudeme...

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  5. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

hrají renzův jarmark mám už 430bodu sem vyhrala a lístku ještě 450 chci ze zeptat když ten jarmark skončí příjdu o ty body nebo ne díky za odpověd ivana

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

gorilka0081941

Ivanko
    určitě nepřijdeš.
    Budou tam na tebe čekat do příště...

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem dneska vybouchala asi 200 lístků, nekoukat u toho na seroš, nejspíš mě klepne, to je taková nudááááááááááááááá.
    No příště je vybouchám rovnou.... by mě pak vážně mohlo trefit:oops:

8. Zlatonka

Zlatonka Pisálek fóra

Na jarmark jsem se těšila. Minihry mne baví, hlavně ta s měřením sil. :p Odměny jsou super tak snad seženu co nejvíce žetonů. Všem přeji ať máte pevnou ruku a užijete si akci!;)

evainfo, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tentokrát mi to neuteče nostalgii vezmu ještě dnes

zahradnice4 a evainfo tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No já dneska zkusila pár her u svalovce a propadák 8) minule jsem ke konci akce za chviličku nabouchala 440 žetonů na další film nostalgie, ale dnes se to sveze i po kliknutí až na doraz ... bych řekla trapné po tom, co jsem se dnes nemohla několikrát dostat na farmičku. Je tu chyba, nebo to tak má být? ... ale kupovat nebudu :p

Y_n_O no nejsem si jistá, jestli to po dnešních výpadcích na farmě bude dobrý i zítra při více hrách. Hodně mě to naštvalo, ale přece tam tu půlku nostalgie nenechám xD

Naposledy upraveno: 22/2/19
  11. Y_n_O

evainfo, díky za postřeh... počkám do ranních hodin, až nebude na serverech narváno jak v Pekingském metru, budu bouchat pak 8)

EDIT: to je vždycky, když je spuštěných víc akcí najednou, co jsou v databázi obsáhlejší... a teď si myslím, že jedničky a nuly dají brzy u RT výpověď, protože je honí jak nadmuté kozy všude a pořád ;)

Naposledy upraveno: 22/2/19
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nostalgie od 14 hodiny na hřišti.Odboucháno s Lukášem bez problémů 35 her.Napříště schováno 2.800 žetonů.:)

evainfo, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Noo, tak hra šla bez problémů, ale mně to šlo jak psovi pastva :cry: 3 - 15 žetonů. Měla jsem to nechat na zítra. -.-

evainfo, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mam 94 listku a stejne nic nevyboucham, stale to cuka a to uz mnoho mesicu... takze ani nostalgie, ani tukan zase pujde do "priste", i kdyz vim, ze je to setrvaly problem... kdyz mam cas, tak to vypada, ze ty mraky akci kolem uz jsou nad sily serveru, protoze ani internet, ani pocitac nema zadny problem... pritom to je trivialni hra, nechapu co by melo tak zatezovat neco z toho...

Honzulka05, zahradnice4 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Tassadar11:

Ahoj,už delší dobu používám radu zkušenějších:než jdu hrát,vyčistím paměť a restartuju farmu a jdu rovnou na hru,pak se to už neškube.Snad ti to pomůže?

Jonsdorf, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

zahradnice4 : no kdyby to bylo v tom... pocitac restartovan, v pameti nic neni (to bylo kdysi kdyz si hra davala stovky souboru do flash cache) a skube to v chromu furt... tak hraju 2-3 hry a necham toho na hodinu...

PS:
    Ynocko, kdyz ja tak nerad pouzivam veci co jsou na alfa verzi OS, uz ty WIN7 jsou moc novy :)

Naposledy upraveno: 23/2/19
    zahradnice4, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Tassadar11: vím, že kuře poučuje rodiče ohledně PC věcí, ale zkus hrát minihru na Edge nebo Pale Moon...

EDIT: ale za zkoušku nic nedáš, já třeba tu minilišku používám na některé hry moc ráda...

Naposledy upraveno: 23/2/19
  18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak jsem vybouchala s Lukášem 900 žetonů na Film nostalgii - už jich mám 5 ;)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No jóó ... jsem to zkoušela ráno a docela dobrý :p ale nebyl moc čas a před chvilkou to bylo na utlučení mé osobnosti Lukášem xD ale film nostalgie jsem nakonec zvládla. Janina0971 jsem myslela, že 4 filmy byly dostupné, no říkáš 5 a nemůžu si vzpomenout všechny akce, kde byl k sehnání :p

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

evainfo - 1 z akce Film nostalgie a minimálně 2x v Renzovi - a další 2 už si taky nevzpomínám;)