Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

No hlavně by se hodila nějaká minihra - rychlá.xD To je doba než něco vybouchám s Lukášem.:D;)

MatysekKamilek, Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Teďka co bych ctěl vzít je nostalgie mám jen 10 lístků nekopuji je jen střílím na balónky a bavím se ale renzo tady chyběl doufám že má radost že přijel na farmu
    mám 298 žetonů po 10 střlb na balónky

Naposledy upraveno: 18/10/18
    Katiejackson42 a zahradnice4 tohle ocenili.
  3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

už několirát jsem se zmínila proč není nikde v nabídce mlok oranžový, nikdy jsem nedostala odpověď, tady mlok je, ale skvrnitý, toho už asi každý má :oops:

pinkpop7 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

hroudov, asi proto, že si to tak provozovatel hry rozhodl... něco dá někdy časem a něco nedá vůbec, krom první akce... xD

5. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Kamaráde tak tahle rada jde jaksi mimo mě ,na stole mám připravené tři PC na opravu a můžu ti ubezpečit,že svůj noťas a připojení mám v perfektním stavu,je zajímavé,že jeden den jde Renzo normálně a druhý den se nedá hrát. Tak bude chyba asi někde jinde.

babioli tohle ocenil(a).
  6. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Čtyřletá pauza ve hře je sakra znát a spousta mi toho chybí. Na Renza jsem se těšila a vybouchala si u Lukáše tukaní vejce, humra, farmářské mince a SH. Ještě mám zálusk na nostalgii, santalovník a zuzku :p:)

Honzulka05 a babioli tohle ocenili.
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zkusil jsem Lukáše a nic moc.Trocha to poskakovalo,takže výsledky ubohý.Ale po promazání historie a znovupřihlášení na farmu padaly již skoro samé dvacítky!:)
    Takže už jen 645 žetonů a nostalgie bude na hřišti.o_O Akorát mě to fakt nebaví,achjo.:sleepy: [​IMG]

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

To já kamaráde říkám často také ale nakonec zjistím že někde nějaká chybička je či byla.
    Pokud se v PC trochu vyznáš víš to dobře sám, těch možností proč to zrovna teď někde vzorně neběhá jsou tuny.
    Ať už nekompatibilita softwaru, ovladačů, připojení atd. pak se může flash player začít chovat nestabilně.
    A vůbec nejtěžší je řešit problém na dálku, tak že se můžeme omezit jen na běžné rady a i ty jsou pro některé hráče složité.
    Tak že držím palce a přeji štěstí...

Honzulka05, babioli a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já tomu nerozumím vůbec, ale jak už jsem jednou psal, Lukáš se na starém počítači sekal, mám nový noťas (1,5 roku) a rychlejší internet, pohoda, žádné sekání. Při srovnání velký rozdíl ,-)

Pořád jaká nostalgie z odměn a ona je to dekorka ,-))))

-Kuteno-, Jonsdorf a babioli tohle ocenili.
  10. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Jonsdorf

Díky a asi to tvoje držení palců pomohlo teď jsem ho odbouchal bez problémů.....tak je po dobu Renza nepouštěj xD

Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  11. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, ten santalovník XXL u Renza je bez základu nebo se základem?

Děkuju pajda361

Naposledy upraveno: 19/10/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj ahradnice4,

se základem, stejně jako všechny stromy z Renza, aspoň to tvrdí RT.

Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Vefro_CZ, nevím, jestli si to nepleteš s něčím jiným, mně na starém noťasu nešlo pořádně hrát žádnou jinou minihru, pokud náhodou Renzo nepřijel v samostatné akci, takže hraju převážně Lukáše a nevím, jestli tedy není chyba u mě, ale já mívám 20 žetonů odměnou až za body někde kolem 25,5 tisíce. Těch 20 tisíc za tři žetony u mě odpovídá (naštěstí to na mě dlouho Lukáš tak nízko nezkoušel).

Potvrzuju, že na výkonnějším počítači se minihry zdaleka tolik nesekají (odehrála jsem v klidu bez sekání i balonky), ale stejně tak se téměř nikdy nesekají, pokud jede samostatně jarmark, bez souběhu s dalšími hráči vyhledávanými akcemi. Jelikož každý nemůže snadnou cestou řešit vylepšení počítače nebo ani připojení, nedivím se, že by mnozí vítali alespoň občas zažít Renza v dřívější podobě - příjel sám a šel hrát... i pro ty, kteří nemají tu nejaktuálnější techniku.

Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  14. vysplouch

vysplouch Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, proč už potřetí chybí ta nejdražší věc na jarmarku? Polička nad kasou je pořád prázdná.

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj vysplouch,

protože tuto položku lze zakoupit pouze jednou.

Edit: případně protože již máš aktivovány všechna tři řemesla ze sady: pekař, květinář, marmeládník.

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já bych jen potvrdil už mnou potvrzené a potvrzeně ověřené potvrzení, že mě to nebaví ani na starém křápu ani na tom novém notebooku a že rychlost na to nemá žádný vliv.
    Můžu klikat pomalu, nebo rychle, stejně mě to furt nebaví.
    Lístky se hromadí neuvěřitelnou rychlostí. Včera jsem odehrál tak 599 her a dnes mám další 722 lístků navíc.
    Tady RT klidně rozdává po desítkách, ale padátko v akci, abych hledal na inzerát.

Honzulka05, krakoramaja a kiki2305 tohle ocenili.
  17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak jsem sedla a namlátila s Lukášem 1900 žetonů na tukaní vejce a film nostalgii. ;) Naštěstí už není v nabídce nic, co bych chtěla, tak mám na chvíli od Lukáše pokoj. :p Jinak by to bylo na Chocholouška. o_OxD

Xenie6161, L.Lady a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. kaolín11

Po letitém urputném boji s Lukášem se mi konečně podařilo vylepšit svůj osobní rekord!:)
    [​IMG]8)

19. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Tak po 2. dnech, kdy se mi u Renza děli podivné věci, to začalo fungovat jak má, i na mém starším PC... Vybouchala jsem si mazlíčka "Film Nostalgie" a na příště mi tam zůstalo vybouchaných 871 zlaťáčků. Tak uvidíme, co si za ně příště pořídíme... ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. kaolín11

Lukáš definitivně poražen a já doražen.:eek:Po vybrání nostalgie ještě zůstalo. [​IMG] o_O
    Jelikož se aktualizovaly odměny , tak mám na půl roku vystaráno a vezmu vždy jen nostalgii.:)