Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hola hola, Nostalgie volá!!!8)
    Tak co bude s tím renzem?!?;)

.mama789., Poki1409 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

konečně mám odemčené řemeslo pro další budovu v řemeslnické čtvrti (včera zakoupeno) dnes mám už 104 žetonů

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou sobotu :) konečně sprchlo, ochladilo se a nejlepší zkusit jarmark. Už jsem ho nehrála hodně dlouho, nastřádalo se asi 170 lístků a bílý upírek i s nostalgií na mě mrkali, ať si je vymlátím u Lukáše xD. Mládě upírka jsem si vybouchala už večer, občas i 15 - 20 bodů, ale dál se mi vůbec nedařilo. Už to neseklo trochu vedle, ale se to svezlo až nakonec, vyhraných 800 žetonů a došli lístky :sleepy:
    Ráno mě chytla nostalgie nebo provokace KFC , vyčistila počítač zevnitř i zvenku :D dokoupila 30 lístků za 25 FL a filmeček je konečně doma :inlove: i s přilepšeným zuzi hnojivem ... jsem spokojená a prvního půjdou na svoji plochu.

4. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Zkouším každý den Lukáše, bohužel stále to zlobí a zbytečně jsem vyplácala lístky, nefunguje to. To samé u balónků, sestřelím všechny a dostanu 3 žetony, jindy třeba 15. Tak na to kašlu. Třeba to příště lépe rozchodí a vše bude fungovat jak má...

Kenny75, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Vefro_CZ: já jsem si u Lukáše vybouchala půl stánku, z 95% hra za dvacet žetonů, když jsem měla pomalejší ruku na myši, tak za patnáct. Nesekalo se nic, jen je opruz, že těch 15 nebo 20 žetonů je na deset kliknutí. Ale u krtků a balonků to asi bude podobné... Ve třičtvrtě na dvě jsem se dostala na farmu a ještě jsem v pohodě stihla vybouchat kupon za 400...
    Takže hrou to asi nebude. Zkus příště jiný prohlížeč nebo stávající vyčisti podle pokynů v technické sekci (na fóru hledej Časté dotazy ke hře - technické FAQ - vše pro bezproblémový chod hry). Jinak nevím, co poradit.

Naposledy upraveno: 25/8/18
  6. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Super, nové odměny, ale žádné SK

Jonsdorf a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mě láká jen nostalgie a tukaní vejce... :)

babako, Kenny75 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Vypadá to že si asi budu šetřit ty žetony na mazlíky když už mám řemeslo

9. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

som sa tešil na dobre odmeny a prišlo iba toto :( za mňa sklamanie žetóny si ušetrím

Kenny75, anajavonuj a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Staré a starší odměny, hurá..
    Tak zase jen kombajn.
    Renzo připomíná Kočku.
    :D

Honzulka05 a Kenny75 tohle ocenili.
  11. Kenny75

Kenny75 Pisálek fóra

Láká mě to toho dost, humří jezírko, tukaní vejce, santalovník XXL nebo skvrnití mloci, ale na druhou stranu nic co bych už 1x neměl. Škoda, že tam není výběh pro kraby , před několika měsíci jsem na něj nedosáhl a od té doby marně čekám až se zase objeví :(. Taky místo řemeslnického místa nad kasou je jen prázdné pole, že bych už všechny měl nebo je to krádež ? :eek:xD Ale kladivo mě baví takže jestli se nebude minihra sekat tak se těš Lukáši svalovče >:(:).

Naposledy upraveno: 18/10/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Opět jeden herní prvek který jde do kopru,opět se to seká,zmačknu a ono to jede dál a zastaví se to samo kde chce.
    A opět dal RT Renza do několika akcí,už si připadám jako trotl. Jediná nabídka která za něco stojí je tukaní vejce. Ale než se k němu tím sekáním doklikám tak ho vyhodí.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Dřív byl Lukáš takovou záchranou. I když se hra sekala, u něj to vždycky nějak víceméně fungovalo. Dneska ale škoda mluvit, ukazatel místo plynulé jízdy spíš škobrtá :sleepy::p

anajavonuj a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Milí sekáči...
    Když si vyčisíte flash player, sekat se na více či méně dlouhou dobu přestane.
    Další věc je líné PC či notebook a také slabé připojení.
    Tak že držím palce kamarádi.

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Musím se ohradit, čistím pravidelně :) Tedy vlastně ne já, ale Ccleaner, sama bych v tom nadělala dost paseku. Což je v tomto případě zřejmě velmi přihléhavé přirovnání, neboť mnoho přemnoho by zmizlo xD

radyn.m, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Je to asi divné, ale já jsem rád, že nemám proč Renza hrát. Stejně by mi nefungoval.
    :DxD

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Kikinko to je v pořádku, já také..
    Já nepsal a nepíšu jen o čištění.
    :)

kiki2305, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jondy, to se musí plně srozumitelně, plynule česky, ne počítačově xD, cituji sama sebe z minulého jarmarku pro jinou hráčku...

kiki305: "Hrou to asi nebude. Zkus jiný prohlížeč nebo stávající vyčisti podle pokynů v technické sekci (na fóru hledej Časté dotazy ke hře - technické FAQ - vše pro bezproblémový chod hry). Jinak nevím, co poradit."
    Silnější hardware (modernějšího počítačového mazlíčka) či rychlejší připojení doporučuji rovněž, ale to nejde vždycky... taky mám PC dědu, i když vylepšeného... a s tou rychlostí připojení by pomohl někdo z okolí, kdo by doporučil jiný způsob...

Naposledy upraveno: 18/10/18
    radyn.m, kiki2305 a Jonsdorf tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zítra se pokusím o nostalgii a pak můžou zavřít krámek.:)

20. doben

doben Ikona fóra

Jelikož jsem se při minulém jarmarku nedostal na PC, tak mi zbylo celkem dost lístků a tady je výsledek.

Zatím jsem koupil jen Nostalgii. Ještě bych chtěl tukana, ale nevím, jestli nebude lepší ušetřit žetony na další Nostalgii,
    kdybych se zase nedostal během jarmarku na PC.
    Docela by se na jarmarku hodila nějaká minihra, která by šla hrát bez problémů i na mobilu.​