Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

lespes - Kolega tuto minihru několikrát otestoval a vše bylo v pořádku - vše se řádně připsalo - počet zasažených balonků odpovídal konečnému součtu. Můžeš se podívat i na video, které pořídil pezt o pár příspěvků výše (př. 690).

pezt tohle ocenil(a).
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer přeji.
    Tak jsem Renza a měření sil s Lukášem dala k ledu a myslela si,že dnes to bude lepší.
    Zkusila jsem před chvílí a seká se to jako včera,jako převčírem.No nic,nechám si pokusy
    na příště,nepotřebuji nic tak nutně,vše z nabídky stejně mám.Jen nepříjemný pocit z takové
    nepodařené hry zůstává....
    P.S.Vyčištění,aktualizace,změna prohlížeče - nic z toho nezabírá a PC nemám žádnou starou herku.
    Takže,kde je asi chyba?
    Mimochodem, když jdu něco kupovat a dávám tím BigPointu vydělat,nákup je
    bez jakéhokoliv problému a v tu chvíli se nic neseká,nic neblokuje,nic nemusím
    čistit ani aktualizovat.To je ale náhoda...xD

3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

pajaable:
    Ahoj, a také se mi líbí, že jakmile jde o chybu, kdy hráčům vypadává víc než by mělo (teď u šlechtění), tak rychlost zablokování a opravy je neskutečná.
    Ale teď tady někteří farmáři měli rozdílné a to podstatně vyšší částky při možnosti nákupu za reál a nic se několik dní nedělo, pouze jim bylo sděleno,že si mohou koupit za víc a následně řešit vrácení s podporou.
    S tím sekáním u Renza je to už po několikáté za sebou a tady také není zájem to vyřešit, protože to zase vede, alespoň pro BP, k vyššímu zisku.
    A je víc takových věcí, které ukazují, že "cosi shnilého je ve státě dánském"!

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Po tom, co jsem včera u Lukáše nahrál samými poskoky a přískoky 2 a 3 body,
    pověsil jsem Renza na hřebík na tak dlouho, až bude normálně fungovat.
    Doufám, že to nebude navěky.
    Stejný problém jsem měl zároveň i s KŠ. Zdá se, že si poskakovalo v rytmu quickstepu.
    :DxD

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nestihla jsem do pátku nastřílet 900 bodů na upírka a na chalupě byl tak slabý a kolísavý internet, že jsem po dosažení 2, 4 a 2 bodů balonky vzdala. Na to je mi škoda lístků. Tak si počkám na příště.

*dareba* a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Přidávám se k ostatním, také se to sekalo, nechala jsem lístky na příště, snad to bude již v pořádku.

hrabenka1951 a aljanu tohle ocenili.
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ježíšmarjájosef, ještě ten tu do toho všeho chyběl.
    :D

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Lístků mám 13 nasbíraných, hraji jen Lukáše... uvidím, co si vyberu. Ehm žetonů mám málo 696... tak to mám výběr kapku omezen... nu což, tak bude na příště.

Honzulka05 a *dareba* tohle ocenili.
  9. Kenny75

Kenny75 Pisálek fóra

Zdravím, nevím jestli je to běžné, ale Renzův obchod nabízí zase jen to, co jsem při posledním jarmarku nekoupil takže tentokrát asi nic pro mne :( .

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG]
    Renza som vybavila rýchlo, kúpila som Nostalgický film, a čo ma prekvapilo, ide dať 2x do parku8) Casey, Pezt, bacha na BS;):inlove:

11. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Zkusila jsem jednu hru a seká se mi to, spíš se to pohybuje poskokama. Takže nic. Škoda.

Edit: Kenny75 - děkuji, vyzkouším to.

Naposledy upraveno: 14/6/18
    Kenny75 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Kenny75

Kenny75 Pisálek fóra

Mě docela pomáhá, těsně před tím, než jdu hrát hry na jarmarku, refreshnout stránku, potom už se mi to neseká a běží víceméně plynule :) ale záleží na netu, chce to net s hodně rychlou odezvou. Prostě , čím menší ping, tím lépe.

Naposledy upraveno: 15/6/18
    Prepperka a zahradnice4 tohle ocenili.
  13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Nemá smysl hrát Lukáše.Neskutečně se seká.Už to zlobilo minule a žádná náprava.

14. jar*lad

jar*lad Pisálek fóra

Tak já se také připojuji k nespokojeným,chci se zeptat,proč dává RT Renzo,když je několik akcí najednou,to je již po několikáté za sebou co je Renzo nehratelný,hraji jen také Lukáše a ten se pohybuje přískoky vpřed,je to přímo nemožné uhrát nějaké penízky,buďto ho dávejte v jiném období,nežli když je několik akcí najednou,nebo ho vůbec zrušte,aby se hráči nemuseli rozčilovat,děkuji.

Apachie1, zdarsky79 a žufánek tohle ocenili.
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

My jsme si pořídili nový internet, (mám přes to i TV - konečně běží jak cyp za jakéhokoliv počasí), tak Renzo šlape jak hodinky.... Jen mi do toho pěkně drkalo naše batole, takže nebyl problém mít u Lukáše jen jednu minci :cry: Tak jsem dohrála, když usnulo a výsledky o poznání lepší 15 a 20:music:

Vybrala jsem si Vajíčko bílého upíra.... a jdu si zase šetřit na něco nového....

Kenny75, Honzulka05 a pezt tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Taky se mi trochu seká. Jediné, co mi pomohlo, bylo zrestartovat hru a pak vlézt rovnou k Lukášovi (žádné sklízení a lelkování na farmě).

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, taky jsem to tak zkusila, ale chtělo to úplný "restart". Znovunačtení stránky pomocí F5 (jak tu někdo psal) mi nepomohlo ;)

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  18. JánLalík

JánLalík Pilný autor

Ja sa tiež pripájam k tým čo píšu,že to seká...snád sa RT trochu popasuje a urobí napravu...

19. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahojky, pomohl mi návod od Kenny75 - díky.
    Před chvílí, než jsem šla na Lukáše, tak jsem obnovila celou farmu a krásně jsem si zahrála!!! 15-20 bodíků. Třeba se mi podaří ten králík s medem?
    Anebo to bylo tím, že jsem nejdřív o Lukáše zlámala těch 6 tyček ze sklizní? xD

Edit:
    Řekla jsem si, že dokud to běhá, zkusím získat králíka a sláva - králík už sedí na vejcích! Mám radost! A povedl se mi i rekordík:

Naposledy upraveno: 15/6/18
  20. Kenny75

Kenny75 Pisálek fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Tak to mě moc těší;). Gratuluju k pěknému rekordu a králíkovi :).

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/18
    zahradnice4 tohle ocenil(a).