Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Minule som vybral kraba, tentokrát sa pokúsim získať čarodejnícke vajce. Každopádne dúfam, že sa čoskoro v renzovi objaví aj ďalší mazlíček zvyšujúci zisk BS z dekorácií. ;)

babina51 tohle ocenil(a).
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Lístků mám 69
    Žetonů 850

Pořád mě to nebaví.

dasa1143 a babina51 tohle ocenili.
  3. slootr

slootr Baron fóra

Hm, velký zklamání. Lístků 15, žetonů 1 078. A není za co je utratit. Teda je, ale jak už je ta nabídka dlouho stejná, to zajímavý už mám. A to nezajímavý prostě nechci...

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak jsem si vzala jen superhnojivo a tím pro mne jarmark končí ... lístků přes 250, žetonů asi 8, ale není stimulace ... :cry:

babina51 a fany2020 tohle ocenili.
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já si říkám, že se třeba zase někdy v nabídce objeví JC a pak budu ráda, že jsem žetony nepromarnila :p

6. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky, tak já jsem si vybral jenom kupón, ten se hodí. A počkám si na nějakého nového mazlíka.

7. DASMON

DASMON Zelenáč fóra

Ahoj koupil jsem si v Renzo jarmarku stavební pozemek, ale neuvědomil jsem si, že jsem si ho tam již jednou zakoupil. Žetony mně samozřejmě ubyli. I po restartování hry se mně nevrátily. Můžu je nějakým způsobem získat nazpět? Děkuji Dasmon

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj DASMON,

stavební pozemek jde zakoupit pouze jednou. Co máš za aktivní řemesla?

milostivas a babina51 tohle ocenili.
  9. DASMON

DASMON Zelenáč fóra

Mám pekaře, alchymisty a bahami spa.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

DASMON: v tom případě jsi pozemek opravdu nezakoupil, protože ten slouží k aktivaci řemesel pekař, marmeládník a květinář. Pekaře jsi aktivoval jako první řemeslo a to zdarma, alchymistu a bahami spa přes runy na stromě moudrosti. Tož si teď můžeš aktivovat marmeládníka nebo květináře.

11. DASMON

DASMON Zelenáč fóra

Dobře děkuji moc s pozdravem Dasmon.

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem si vybrala hnojiva a dál nic.... bodů 1406.... nevím, co chtít.

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Renzo přijel nevhod... u hraní a čtení dodělávám papíry do práce, holt konec roku... tak ráda bych u Lukáše bouchala, ale není čas... Co už, tak příště, snad nevymění obsah stánku s výhrami :)

X-mole, milostivas a babina51 tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Vemte partu kamarádů a je po lístkách. Zaberou se do toho tak že budete mít nutkání ty lístky ještě dokupovat.

Balónky jsme zavrhly kvůli zmatečnému poletování a bídné odmněně, u Piráta jsme probendily 9 lístků z nulovým výsledkem (pokaždé hned první bedna z mincí) a u bouchání krtka je to stejné jako z balónkama, takže zbyl Lukáš.
    Z toho byly všichni nadšení a i úplný jelito a levoruk, z toho dokázal vytřísknout 5 žetonů.

Akce se zůčastnila i má žena a na 4 pokus překonala můj rekord :inlove:

Můj osobní rekord byl 29 498 (dostala za to ode mě dárek, zlatíčko moje šikovné)
    Na příště mám prý nachystat těch lístků víc, protože byly za chvilku pryč.

Takže milé RT, do odměn víc lístků a ke každému přihlášení 10 navíc :music:

---------------------------------
    Hele na rovinu si řekněme že kdybych to měl bouchat sám, tak tam ty lístky budou zavazet ještě tak 3 roky a asi bych je začal vyměňovat za žetony (sice je to nevýhodný obchod ale ubývaly by rychleji než hraním her)

15. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

Strašně by mě zajímalo, co se za ten rok, co jsem asi nehrála (před rokem :D), změnilo u lovce pokladů.. jak ho kdysi zavedli, vyhrávala jsem tolik žetonů.. teď mi to ani nejde rozehrát.. 10x dám novou hru a skončím u první truhly... a to dávám hru za dva lístky... mlátit do zblbnutí Lukáše mě taky nebaví, tak mám přes 80 nepoužitých lístkůo_O

milostivas, babina51 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Opět se to někomu vymklo z ruk. Dát renza společně s tolika úkoly může a taky znamená jediné -seká se jak ..prostě se seká.Po 5b hrát tedy nebudu,tak snad příště.

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Vzala jsem kraba a ještě mám 687 lístků,ale co dál když nabídka není vůbec zajímavá.Snad příště!!!!!!!
    FA128.....BAHA378

Xenie6161 a milostivas tohle ocenili.
  18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Také mám plno lístků. Bouchám jedině s Lukášem, z ničeho jiného není lepší zisk. Ale i tak mě to nebaví o_Oa bouchnu tak 5x za renzo. Jo když tam byl JC, tak jsem k tomu sedla a naráz asi za hodinu vybouchala všechno.;)

Xenie6161, milostivas a sisinka tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak, dnešní nabídka naposlední /tedy zítřejší/, příště už nová nabídka opět to vidím na hnojiva (toho není nikdy dost) a zbytek si nechám na novinky.... :)

milostivas a danielka0000 tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jedu Lukáše a nějak se nedaří.Připadne mně že si to dělá co chce.:sleepy: