Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

U Renza jsem za 21 měsíců mého hraní vybrala zatím jen dvě odměny - dráčka a právě teď pirátského papouška, protože mě vůbec nebaví.
    Dnes ráno asi Lukáš neměl svůj den, protože se mi podařilo za 20 minut nasbírat 470 bodů na papoucha a ještě mi 350 lístků zbylo zas na někdy příště. Trefy byly převážně za 20, párkrát za 15 a jen jednou za 9 a za 5. Minihra jela naprosto luxusně, ani jednou nedošlo k zaseknutí nebo poskočení ukazatele. Jo, byla to dobrá jízda!

Y_n_O, kiki2305 a Janina0971 tohle ocenili.
  2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já Renza taky moc nemusím. Myslela jsem původně na zisk JC, ale ten už v odměnách není. Tak zatím jen syslím žetony, kdyby se třeba náhodou zase objevil. Ale vždycky jen tak po 10 hrách, víc nedám.

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já si opět vybrala hnojivo a čekám na to, co mne zaujme, na líhnoucí mazlíky nemám buňky :)

4. iDavis

iDavis Baron fóra

Krab je konečne doma! :) Zostalo mi 38 lístkov, tie využijem až sa zase obmenia odmeny a bude tam niečo zaujímavé. :)

tomaskomiska a krakoramaja tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zkušebně jsem si párkrát zahrála Lukáše. Zatím funguje bezchybně, jak psala krákorka. Jenže musím dovařit, tak to nechám na poobědě, odpoledne, večer, případně na zítra; snad bude také fungovat; zkusím tu kočku, nic dalšího mne neláká. Ale představa, že budu 338x třikrát bouchat u mne navozuje alergii na pouťové atrakce xD Snad to neustálé odklikávání vydržím alespoň k té kočce a do příštího Renza najdu na alergii lék 8)

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Vůbec mě to nebaví.

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už aby Renzo skončil, farma se nedá normálně sklidit :oops: jak je to zpomalený

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Vůbec mě Renzo nebere, ani nevím, jakou odměnu si vybrat. Jedině třeba čarodějné vejce , ale za 1000 bych se musela s Lukášem ubouchat. :p

modro.ocko22 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] Sháním bouchače! značka: Spěchá o_O
    Fakt nechápu ,kde se ty lístky pořád berou.Papóch nebude,protože mně to fakt nebaví.:sleepy:

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Prosím o radu, jestli to má už někdo spočítané. Když mi papoušek urychlí růst stromu o 10% na dvě hodiny, o kolik se zkrátí čas růstu 20 hodinového stromu? Nějak jsem se v těch hodinách zamotala. Díky.

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 - jestli dobře počítám, tak o dvě hodiny (u stromů s 20 - ti hodinovou dobou růstu);)
    (20h x 60 min= 1200/10%=120 minut= 2 hodiny)

U 12-ti hodinových stromů je to o 1,2 hod =1 hod 12min
    Snad nekecám :D

ašada01 tohle ocenil(a).
  12. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky, chci se zeptat co je lepší si vybrat pirátského papouška nebo čarodějné vajco?Poradí někdo?

13. Skali

*Kuliočko* - to je těžko říct, co preferuješ...

Kočičí chaloupka + 20% BZ/TBZ ze sběru akčních rostlin na 15 minut, 12 000 BZ/TBZ (čas sklizně 24 hodin)
    Loď pirátského papouška + 10% rychlejší doba růstu tropických stromů po dobu 2 hodin, 300 TBZ (čas sklizně 11:30h)

*Kuliočko* tohle ocenil(a).
  14. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Skali Děkuji za radu,ale právě,že preferuji obojí, problém je v tom,že nemám nahraných tolik žetonů,takže si nemohu dovolit obojí a neumím se rozhodnout jaký si mám vzít teď;)

Skali tohle ocenil(a).
  15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tohle zkrácení by bylo, kdyby zkracovadlo fungovalo celou dobu růstu, mě zmátlo, že funguje jen dvě hodiny. Ale možná, že to jen nesmyslně přeložil překladatel.
    Pokud už někdo máte papouška, můžete mi to prosím ověřit? Děkuji.

16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

ašada01: Po dvě hodiny funguje bonus zkrácení tj. musíš zasadit strom v těch dvou hodinách a základ tj. 20 hodin se ti zkrátí na 18 hodin růstu.

Skali tohle ocenil(a).
  17. Skali

ašada01 - ta pokrácená doba ti už zůstane po celou dobu, než strom uzraje (už se nikterak nezmění). Je to stejné jako produkty od alchymisty - posežereš to, zasadíš, doba se pokrátí a i když už produkt "vyprchal", zůstanou plodiny pokrácené ;)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Před sklizní stromů odklikneš mazlíka a jeto!
    Rozhodně bych bral papouška,BZ můžeš navýšit různými produkty z řemesel.;)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  19. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den..chcela by som sa opytat ci RENZO prinesie aj nejake nove novinky do svojho vypredaju:p

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Ezzra,

pokud se nepletu, tak žádná změna by teď být neměla.

babina51 a ezzra tohle ocenili.