Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

V prípade že sa nebudú meniť odmeny (čo predpokladám), pokúsim sa získať ďatlie vajce, len uvidím či mi to počet lístkov dovolí. :p

2. doben

doben Ikona fóra

Po dlouhé době se mi podařilo překonat můj rekord u balónků.

3. kytka50

kytka50 Magnát fóra

doben, jsi frajer gratuluji ;)

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Kterou minihru u Renza byste doporučili začátečnici co nemá moc lístků? Jde někde získat body lehčeji než jinde? Doben by mně sice namlsal, že to jsou balonky, ale ono jde i o šikovnost..... Dobene gratulka. :)

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Renzov stánok vybavený za pár sekúnd, žetony mi ostali ešte z minulého, to čo tam ostáva nepotrebujem
    no a čo včul :music:, asi idem poraziť dobena;):p [​IMG], zatiaľ remíza8)

6. doben

doben Ikona fóra

DANKA722 máš velkou šanci. Já už jsem lístky vystřílel a další kupovat nebudu, protože není v obchodě nic o co bych měl zájem.

Prepperka doporučuji ty balónky. Když si na ně zvykneš, tak se u nic dá získat více než u Lukáše. Jinak je dobrý i Lukáš. U balónků získáš za jeden lístek maximálně 26 žetonů, u Lukáše a krtků 20 a u truhel 75, ale truhly jsou jen o náhodě.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem zkusila a utekla xD to nějak nedoskakuje a je to zase horší, než minule. Nejraději mám Lukáše, ale teď je přesná trefa a nezazvoní ... pak je vrchní kus mimo středu a cinká to :D

8. dannger11

dannger11 Expert fóra

Hmmm,tak u mě Renzo zazvonil,koukla jsem do krámů,nemá tam nic o co by měla zájem,takže tím pro mě jak začal,tak i skončil.Proč na ty prázdné police něco hodnotné nedají,aby nás to motivovalo hrát a utrácet?Třeba takový John Citron by se hodil vždy.:pNa druhou stranu aspoň ušetřím.;)

9. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak jsem si koupil u Renza ten strom LongsatXXL. Měl být i se základním stromem, ale já mám jen upgrade, který je mi k ničemu. Co s tím? Poradíte mi ?

*dareba1 a milostivas tohle ocenili.
  10. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak marmeládník už je doma a můžu škudlit zase opět na něco jiného,ještě je toho celkem dost co mi chybí :music:

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj lalaX21,
    strom z Renza je i se základem, stačí ho pouze postavit na volnou plochu.

milostivas a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Já jsem koupil u Renza LangsetXXL a mám v liště jen upgrade. Ten je mi na nic. :mad::mad::mad:

Já mám v liště jen upgrade XXL. Základní strom ne.

Naposledy upraveno moderátorem: 19/1/17
  13. Bella74

Bella74 Vážený autor

LalaX21, vezmi ten upgrade a polož ho na volnou plochu, nepotřebuješ k tomu základní strom, neboť ten už obsahuje ten upgrade

Edit : až ho potom zbouráš a vrátí se ti do inventáře, tak už se rozloží na základ a upgrade

Edit 2 : to znamená, že nemáš tento strom aktivovaný v opičím chrámu, až ho aktivuješ za zlaté banány, tak potom ti půjde postavit, Langsat

Naposledy upraveno: 19/1/17
    *dareba1, milostivas a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Nejde to. Tlačítko je šedé a strom přeškrknutý.

milostivas tohle ocenil(a).
  15. nezmarka.cz

lalaX21,
    pokud je přeškrtnutý znamená to, že jej nemáš odemčený v desáté místnosti ve Starobylém opičím chrámu.

*dareba1 tohle ocenil(a).
  16. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***

Aha to mě nenapadlo. Myslel jsem, že tyhle stromy se odemykat nemusí. Moc děkuji za informaci. :)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/1/17
    milostivas tohle ocenil(a).
  17. nezmarka.cz

Ahoj lalaX21,
    na bahamaramě se musí za banány odemykat vše, kromě speciálních stromů z podivuhodných bahama stromů a zvířat z podivuhodných bahama výběhů.

*dareba1 a milostivas tohle ocenili.
  18. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Je to k naštvání, od minule se nic neopravilo !!!! Na siloměru se zastaví na středu a odskočí, tak že minimum bodů.

*dareba1, milostivas a Štika tohle ocenili.
  19. Štika

Štika Mistr fóra

Jo mám to taky,Lukáš skáče jak chce,seká se. Ale co by se namáhali dávat to do pořádku. Za ty roky co Farmu hraju jsem si už zvykla,že na tyhle, pro ně malé chyby, kašlou. Hlavně když si Toníku dokoupíš lístky.....o to jde,jestli se trefíš nebo ne, to jim je ukradený.

*dareba1, milostivas a kytka50 tohle ocenili.
  20. šebejda

šebejda Baron fóra

tonda2022....Štika.....jsem na tom podobně s balónky, pokud jde o krtky, tak to je pro mne vyloženě ztráta lístku. Díky bohu, Lukáš mi jede na 3 PC ze kterých se přihlašuji ( z toho jedno připojení fakt stojí za šišku), fakt dobře. Je to zvláštní, kterak se jednotlivé farmy liší...