Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

super akce dokoupil jsem 4 listky a datlí vejce je už v parku.Už se těším na dalšího renza

2. karbar

karbar Vévoda fóra

Vybrala jsem hvězdičky a ten strom.
    Sice ho ještě nemám aktivovaný jako ten z minula alespoň má v liště kamaráda.
    Stromy na baha jsou poměrně drahé a plody také, koupím vždy tak 1-2 ks.
    A tyto jsou vylepšené i se základním. Tak ať tam zatím čekají než bude dostatek banánů na aktivování.

3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Měl jsem noční a v té pauze, co tam mám(neplacenou) jsem si vybalónkoval dračí vejce. Ale fakt je chvíli nemusím vidět...Zbylo mi něco přes třicet lístků, a těch datel nebude, hm. Že by ten langsat, či jak se to jmenuje?

Naposledy upraveno: 24/10/16
  4. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

koupila jsem datlí vejce a teď ho nemůžu najít poradí mi někdo kde ho hledat, děkuju

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  5. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak to já šetřím na stavební pozemek,hodil by se marmeládník :D

6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kopretinablah,
    datlí vejce by jsi měla mít v dekoracích. Pokud tam není, restartuj hru.

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Dračí vejce dává bonus na celé farmě nebo jenom tam kde je umístěno? Děkuji za odpovědˇ.

dana9494 tohle ocenil(a).
  8. bozenka567260

bozenka567260 Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Ráno jsem si v obchodě koupila strom langstat a nemohu jej nikde najít i když jsem restartovala , tak jsem se na něho těšila . Už ho někdo máte ?

Už jsem jej našla v liště na baha , ale je přes něj značka zákaz a tak si ho nemohu dát na pozemek , půjde to až skončí jarmark ?

Naposledy upraveno moderátorem: 24/10/16
  9. nezmarka.cz

Ahoj pompo68,
    z Dračího vejce se vyklube Domácí dráček a jeho účinnost bonusu je na všechny plochy farmy.
    bozenka567260,
    langstat je strom z Bahamaramy, aby jsi ho mohla použít, musíš jej aktivovat v chrámu.

dana9494, petaM2001 a danielka0000 tohle ocenili.
  10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

S těžkým srdcem jsem obětoval pár florenů, abych se dobouchal na Lukášovi k Datlímu vejci.
    Podařilo se!
    A teď se těším, až se mi za týden vylíhne datel. Už se nemohu dočkat!

11. bozenka567260

bozenka567260 Rádoby autor

Děkuji za radu

12. pavca67

pavca67 Expert fóra

tak jsem si vybalonkovala dračí vejce,datlí vejce,SH a kupon

dana9494, petaM2001 a Apachie1 tohle ocenili.
  13. babča59

babča59 Pisálek fóra

Dobrý den všem , u Renza jsem si zakoupila nový pozemek , chtěla bych marmeládníka, ale nevím kde ho najít , poradí mi někdo ? Děkuji moc

14. nezmarka.cz

15. babča59

babča59 Pisálek fóra

Děkuji moc za odpověď , přeji krásnou hru

16. milcok

milcok Pisálek fóra

Já jsem si teď také zakoupila u Renza pozemek,ale nejde mi aktivovat,nutí mě to koupit nějaký balíček,to musím koupit,abych aktivovala řemeslo?
    Tak jsem se odhlásila a už mi pekař naskočil;)

Naposledy upraveno: 24/10/16
  17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tentokrát nebyl vůbec čas na Jarmark, takže jsem jen tak symbolicky odehrál jednu hru bouchání krtků a to bylo vše. Ale příště se rozhodně plně zúčastním a cílem bude datlí vejce ;).

18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Vajíčko ďatľa je už na ploche a chýba mu "už len" 136 hodín na vyliahnutie. Dráčik už dlhšie maká a prináša osoh.

19. doben

doben Ikona fóra

Tak já jsem si včera zastřílel na balónky a datel už je zahnízděn v parku. Nic jiného mě z odměn neláká, takže budu šetřit žetony do té doby, než se ceny opět změní.

petaM2001, karbar a dana9494 tohle ocenili.
  20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

8) tak jsem zvědavá, jestli si tentokrát Renza víc užiju... a jsem zvědavá, jestli nějak obmění odměny... jdu namasírovat síly, ať mám jak zítra mlátit do Lukáše. Ehm, "U Lukáše" ;)