Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

To mám radost,že už konečně budou nové ceny.Tentokrát ještě změřím síly s Lukášem,nastřádám žetony a příště si vyberu něco z nových cen.Stánek už mám prázdný,tak doufám,že bude z čeho vybírat :)

2. doben

doben Ikona fóra

Tak úkol splněn JC je na ploše. Teď jdu ještě vystřílet žetony za zbytek lístků a jsem zvědavý jaké odměny budou ve stánku příště. :D

3. jarka112

jarka112 Vážený autor

konečne ho mám,môj prvý Noky :)

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Minule jsem vzala Citróna, dneska pitombu xxl. Ještě jsem uvažovala o veverce, ale přidává bonus jen na akční, tak ji nechám ležet. Třeba příště přivezou něco zajímavějšího :D

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Udělala jsem to úplně stejně :), nejdřív JC, dnes pitombu XXL a zbytek schovávám na příště.

evainfo, dana9494 a skalara.v tohle ocenili.
  6. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já dokoupila jeden lístek, vystřílela na balónkách a mám svého prvního Citrona. Mohli by ho příště přivézt znova, jeden je mi ....... na nic :music:

7. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Tak koukám, že to byl velice dobrý tah dát Renza hned po OD a ještě když nám napíšou, že příště budou jiné odměny;)...všichni se ženou pro Citrónka...co kdyby už příště nebyl k mání..xD..to se zas někdo pěkně napakuje:p.

Já jsem si ho vystřílela hned na začátku...a o ostatní věci nějak nestojím, takže jsem si zastřílela jen do zásoby a uvidím, co nám nabídnou příště .

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Všimli jste si někdo, jestli se ještě připisují lístky?
    Já mám takový neurčitě divný pocit.
    :oops:
    Edit
    Děkuji.

Naposledy upraveno: 3/8/16
  9. .macca.

.macca. Hrabě fóra

určitě ano dnes se mi připsali 4 lístky

10. alunk

alunk Aktivní autor

Mikeš Ano, připisují se :) Už jsem je využila na střílení balonků :D

11. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Včera jsem si konečně u Lukáše vybouchala prvního Johnyho Citrona - jeden sice není moc, ale už pro ten pocit, že ho mám...:inlove:

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Ak na budúce bude u Renza iný tovar tak toho Citróna aj veverku tam nechám tým pádom žetóny ušetrím.Lístky nekúpim kôli jednému NC to by som ich musel kúpiť balík za 55 florénov a toľko na neho nedám.Nech si tam v tom regáli sedká dokedy chce chýbať mi nebude.

13. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Tak jsem se donutila k tomu začít měnit lístky na žetony, co kdyby tam ten JC příště nebyl. No mám ho, ale teď si dám led na zápěstí a o těch balonech se mi asi bude i zdát.Musím to prostě flákat průběžně, tohle už nikdy.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mam stejny problem, 1300 bylo ze zacatku 15-20 od lukase, ke konci 5-15, nastesti jsem delal prestavky... JC se hodi vzdycky, ten mazlik na akcni jim tam necham, i kdyz tusim, ze by nekdy mohla byt akce "napestuj X akcni BZ" a to si pak s JC muzu tak maximalne zahrat v kapele, tak snad to nebude potreba v dohledny dobe :)

15. abc23

abc23 Komisař fóra

:-D tak to nás bude víc s nefunčkní pravačkou :))
    JCé vybraný, teď ještě dohraju na xxl pitombu a možná SH. Vlka tam nechávám a doufám, že příště bude nasazený aspoň jezevec.

-bobča-, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  16. .macca.

.macca. Hrabě fóra

příště až bude jarmark tak budeš mít jezevců že už je nebudeš potřebovat já jsem si vybrala jc a veverku

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám za pár Renzů 903 žetonů, lístky už nekupuji, jen co dostanu od systému. Nevychází mi to ani na veverku, ani na JC, tak doufám, že příští Renzo budou ještě lepší odměny a bude to za co vyměnit. ;)

kiki2305, -bobča- a evainfo tohle ocenili.
  18. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Konečně mám prvního JC a marmelodávnu a to jsem v 93 levlu. Mě to bouchání nejde, ale byl u mě na opravu WC zetˇ a tak jsem mu to ukázala a svěřila a on vše zvládnul, prostě zlatý hoch. Škoda, že na jarmarku není vrhaní sekerou, to mě bavilo a taky jsem něco nahrála a akci zvládla. Byla to tak skvělá hra a mohla by pokračovat a určitě by se místo na stánek našel, no prostě na jarmarku má být živo.

mamba54 a evainfo tohle ocenili.
  19. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Lístky taky nekupuju, jen co spadne ze systému. Průběžně je měním na žetony. Na starém PC s línou myší mi šli skvěle krtci, ale nová myš lítá jako zběsilá, teď se líp trefím u balonků. Mám žetony na JC, ale asi ho tam nechám, jeden mě nevytrhne, jde to roky bez něj. Třeba bude příště nějaké příjemné překvapení. Aspoň SK kdyby vrátili do odměn.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. kucharinecka1

kucharinecka1 Zelenáč fóra

Ahoj všem. Tak jsem chtěla bouchat Lukáše, kliknu a nic, prázdný monitor....A přišla jsem o lístek. Stává se vám to někomu nebo je chyby někde u mě? Jinak, taky jsem šla po Citronkovi, snad bude i nějaká další možnost získat dalšího.

evainfo tohle ocenil(a).