Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Ahojka všem, prosím Noční můra dává těch 20% jen pro park a ostrov ? A můžu jí mít kdekoliv nebo jen tam ? Děkuji za odpověď a hezkou hru ;)

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mura dava 20% vsude a muzes ji mit jen tam, proto existuje moznost mit jen dva kusy celkem...
    Ted jsem si tu druhou dal na Ostrov a za tyden se uvidi :)

y.z.y a k.vitek tohle ocenili.
  3. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Moc dík, tak ještě 500 a jdu do ní :)

dana9494 a karolinka120484 tohle ocenili.
  4. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Minule jsem si u Lukáše bez problémů vybouchala Dračí vejce, ale tentokrát, ať to zkouším, jak to zkouším - zastavím-a ukazatel poskočí, tu o cenťák, tu o dva...škoda žetonů, zkusím to zas příště,Noční můra by se hodila:) Tak ať vám to padá líp než mně :)

dana9494 a k.vitek tohle ocenili.
  5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Také jsem díky sekání Lukáše přišla o spoustu žetonů ze zakoupených lístků. Ačkoli jsem tlačítko myši držela a nepustila, jezdec se zastavil a někdy i oba dva (v červeném či žlutém, to je jasný). Ale už mám, co jsem chtěla, takže dokud to nedají pořádně do kupy, tak tam nepolezu. Chvílema to chodilo nornálně, pak zas hrůza.
    Tak nevím, kde je chyba o_O

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak všechny odměny mám a je škoda, že se neobměňují, aby i ti, kteří už je mají si mohli také zahrát!!! Získat 10 000 na baha za vybouchané mi připadá škoda, protože na stonku je mnohdy více!!! Uvítala bych inovaci odměn!!! Krásnou hru a ať se daří!!!;););)

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Taky už nemám co získat, ale těm co ještě bojují o určité věci držím palečky ;). Jen by měli dávat Renza samostatně jako akci .. teď už se to při bouchání dost často seká a u souběžných akcích jsou vždy problémy se zpomalením :sleepy: a to je nepříjemné. I problém se "někdy" dostat na forum stále přetrvává.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, souhlasím s Tebou, někdy i při trefování v nové akci míček jde opožděně a to ještě Renro nezačal. Krásný den a hodně úspěchů!!!;););)

evainfo tohle ocenil(a).
  9. vanda870

vanda870 Zelenáč fóra

No já nevím jak kdo, ale mě to jde pomalu. Vyskočilo mě jen 11 krtečků a je to 1 bod. Asi to nechám na přístě. Jindy se mi povede i 15ale dneska hrůza.

10. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Že vám není hanba, pořád dokola stejné odměny, prosím o změnu!!!!!!

evainfo, lenna68 a Miicha tohle ocenili.
  11. šebejda

šebejda Baron fóra

šmankote, prosím, dodejte nějaké nové odměny-> tyhlety tam visí už nejméně tři jarmarky:(

12. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Hurá, nočná mora je už doma a liane sa v parku.

evainfo a sopti tohle ocenili.
  13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD po několika letech se podařila domluva s Lukášem - mám dračí vejce, hurá, asi vezmu jarmark na milost a zkusím i tu můru ...

evainfo, dana9494 a sopti tohle ocenili.
  14. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

S Lukášem se nejde domluvit, někdy reaguje ihned, někdy se zpožděním a jindy zase poposkočí. PC je vyčištěné, trvá to jestli se nemýlím, už třetí jarmark, opraví to někdy ? /bez úspěchu byla i výměna myši/
    :wuerg:

15. janmil

janmil Perspektivní autor

kúpila som si moringu xxl za body a nejde mi posadiť na základnú moringu

sopti tohle ocenil(a).
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

moringa z jarmarku je už se základem, dej ji rovnou na prázdné místo

sopti tohle ocenil(a).
  17. janmil

janmil Perspektivní autor

ďakujem za radu

18. iDavis

iDavis Baron fóra

Konečne po niekoľkých mesiacov sa mi podarilo našetriť na novú stavebnú parcelu v remeselníckej štvrti. :DxD

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak pjd, vlezla jsem k Lukášovi a seká se to. Kurzor se zastaví, kde chce, kdy chce a jak chce :(. Tož se na to kváknu a dokud to nedají do kupy, tak tam nepolezu. Vyhazovat žetony se mi nechce. Vždycky jedu po 15 - 20, dneska 0-5 o_O:cry:

evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  20. Krypl

Krypl Pisálek fóra

dobrý den,jsem nový ve hře.
    V tom jarmarku jsem koupil těch 10k bz,ale nic mi nepřišlo.
    Jakto ?

kometak96 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.