Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Teď jsem ale opravdu naštvaná. Proč nelze mít na pozemku více než 1 noční můru?????? Co to má zase znamenat? K čemu mi teď v liště bude????? :-(

2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj lucie68,
    noční můry můžeš mít na farmě maximálně 2, a to na ostrově pokladů a v parku vždy po jedné. Další by neměly ani jít získat.

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  3. honzi

honzi Komisař fóra

Neuvěřitelné :D po téměř čtyřech letech hraní jsem si u Renza konečně pořídil... DRAČÍ VEJCE!!!! Jupííííí :D

4. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahoj, tak já už mám konečně Noční můru:). Čepičku kupovat ani nebudu, budu se těšit, až na ní dojde čas a vejce se vylíhne;). No a jako další si pořídím Moringu XXL.

5. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Úžasné, RT stále nehodlá akceptovat, že při změněném prostředí hra bez přeprogramování normálně chodit nebude. Místo,aby minimalizoval zátěž, aby se vrhl do práce , zkouší, co ještě zoufalí uživatelé ,(nechce se mi říct hráči), skousnou. Zkoušela jsem Renza, na několika operačních systémech, /počínaje XP ,OS/ s různým HW a na různých IP. Výsledek jednoznačně ukazuje, že velmi vysoká rychlost připojení a vysoká kvalita PC , problém se sekáním poměrně významně eliminuje. Takže Vážení, podle obecných podmínek, si za vše můžeme sami, jelikož udržovat HW je naše povinnost, že?
    :wuerg:

9klárka9, Monča*** a evainfo tohle ocenili.
  6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu se cukal Lukas, ale nakonec jsem tu Muru dostal... fakt to nekoho bavi hrat? No povazuju to hned po nahodnych odmenach (Hry ryb) dalsi hra co nekdo ma a nekdo nema sanci... tedy nerovny podminky, protoze takova primitivni klikacka ma bezet i na stary trosce bez zaseku...
    No dokud nebude zase neco dulezityho, tak Renzo bude susit listky :)

7. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Taky mě Renzo nebaví,chtělo by to občas vystřídat atrakce,aby byly lákavější a né pořád to stejný na trefování-rychlost,nebo v bednách o náhodě,kterou absolutně neovlivním.Všechno jen na tahání peněz :(
    Uvítala bych nějakou atrakci,kde můžu použít logiku nebo matematiku,co já vím,zkrátka něco jiného.

Monča***, ajtyk a evainfo tohle ocenili.
  8. Crower

Crower Vážený autor

Moringa jako vždy :D :D :D

k.vitek tohle ocenil(a).
  9. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

dráčka mám 2x(jednoho od Renzy a jednoho ze školy farmářů) teď se snažím o můru zatím mám 983 žetonků tak pomalu a jistě se k ní doplížím. Nejvíc se mi daří u piráta, několikrát 75 a 35 žetonů, to to pak naskakuje

evainfo a Monča*** tohle ocenili.
  10. šebejda

šebejda Baron fóra

Supr nápad-prodejna starých dekorek. Já sice Renza rád vidím, ale seberu si Zuzanu a jinak tam pro mne nic není. Pro Varuma-nakupoval jsem hrací lístky za reálné peníze, abych získal hlavní ceny->doplň pro mne prázdný Renzův obchod a třeba zase něčím přispěji:)

sisinka, evainfo a Monča*** tohle ocenili.
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer přeji všem nadšencům na "Jarmarku u Renza" :) .. tak já už mám, co jsem si přála a není tam nic, co by mě lákalo :sleepy:
    nehledě na to, že poslední tyto "Jarmarky" jsou vážně "nespolehlivé" a nejdou tak, jako kdysi :p .. jsem bouchala o sto šest a to vyzvánělo .. mě už posílali domů xD :D. Dříve byla tato akce sama (jen jedna) a vážně to jelo
    a není to, jak píše Lucie68 , že to chce trochu cviku 8) .. ( jsem si tam vybouchala všechny hezké věci -včetně všech mazlíků) .. dnes je to přetížené, více akcí naráz a mě to připadá, jako ten rybolov .. se trefíš a přeskočí to až na konec xD, ale nechci nikoho odrazovat a moc přeji každému získat si to svoje nej :p [​IMG]

12. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Já Renza taky moc nemusím.Než se dostanu k můře vidím to tak ještě na 10 Renzů.Teda pokud bych nekoupila lístky nebo se nedaly získat někde jinde.Možná by to chtělo do odměn v akcích nějaké zařadit.Sice je teď tahle miniakce častěji,ale lístků děsně málo.
    Jo a u piráta já nemám štěstí,radši bouchám u Lukáše.Krtci tak divně lezou,hlavně ta časomíra mi přijde nějaké divná. A hlavně,i když mají krtci na hlavě přilby,bouchat je chudáky po hlavě..... ;)

skalara.v, evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnes jsem měl ve hře 21 lístků. Z toto jsem 1 uvolnil pro Lukáše za 15 žetonů. Zbylých 20 jsem použil na krtky a dopadlo to fantasticky. Z 20 pokusů jsem získal 17x po 20 žetonech a jen 3x 15 žetonů, což dalo dost žetonů a momentálně jich mám 408, takže zítra bude s největší pravděpodobností další moringa xxl ;).​

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem si pořídila moringu XXL a nejde mi umístit na moringu. Přitom XL jde. Prosím jde o chybu?

15. mousicka

mousicka Guest

Ahoj mamča50,

Moringa xxl z Renza sa ukladá na volnú plochu, nie na základ ako ostatné upguardy, ešte pred uložením na plochu pre istotu obnov hru(f5)
    Prajem ti peknú hru

edit: Rádo sa stalo :)

Naposledy upraveno moderátorem: 1/8/15
    mamča50 tohle ocenil(a).
  16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc děkuji a omlouvám se za svoji neznalost. krásný večer.

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Mám pořídit další Moringu XXL, nemám pořídit další Moringu XXL o_O

Mám šetřit na Noční můru? Nemám šetřit na Noční můru? Přeci jen je to 1.750 žetonů... Další Fata Morgana? 8) ...jsem teprve u 480 žetonů...

Dráčka se mi podařilo získat minule ;)

EDIT:
    Kometak, jak se Ti daří vytřískat z Krtků 20 žetonů??? :eek: Já jsem mívala max. 5 žetonů!

evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Moringa nebo můra ? Toť otázka. Řeším stejné dilema. Ale moringu už párkrát mám, tak půjdu nejspíš po můře :D

Edit: Juchů, juchuchůůů - druhá můra je doma, už trůní v parku. A koupila jsem jí i slušivou šépišku, aby neofoukla :D

Zkusmo jsem vlezla ke krtkům a prostě né - 3 žetony xDxD:eek:

Naposledy upraveno: 2/8/15
  19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

k.vitek

Ahoj, krtci mě baví od doby, co jsou tam a vždycky se mi na nich dařilo ;). Mám natrénováno z několikaletého ručního klikání farmy, to se pak bouchá snadno :D. A taky hraji zatím bez sekání na novém prohlížeči v nových 10, kde to jde zatím fajn ;).

Mimochodem doporučuji počkat na noční můru.

Já jsem si dneska aktivoval další moringu xxl, takže spokojenost :).

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ach njn,to sa teda chodi k renzovi,len uz nemam pre co :cry:,ostal mi tam jeden kupon na pomocnikov,kohutik,vodovod a moringa :cry:,to je teda vyber xDxDxD
    no az sa este budem nudit vytrieskam aj ten zvysok s lukasom a renzo moze ohlasit bankrot xD

[​IMG],tak a renzo uz mi nema co ponuknut,vsetko som vybrala :D,som zvedava co mi ponukne na buduce

Naposledy upraveno: 2/8/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.