Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

dismirus, sopti, díky moc, trochu mě to znervoznělo. Přeci jen stromky vyšších úrovní nejsou zas tak levné, abych to jen tak přešel. každopádně si počkám, teď plním postupně podle plánu další plochy na ostrově a na moringu dojde až bude třeba. Přeji klidnou a pohodovou hru.

-Jara05-, Janké861 a sopti tohle ocenili.
  2. Verense

Verense Stálice fóra

Tak se mi dneska poprvé podařilo u Lukáše bouchnout přesně do místa za 10.000 bodů! Až doteď jsem ho řadila do sekce k Yettimu, čupakabře a manželce inspektora Colomba... :D

Crowere - hluboce smekám, to zřejmě bude můj další cíl v následující pětiletce. :p

Edit: no moji milí, tak pětiletka již splněna, dneska se též zadařil nejrychlejší pokus za plný počet, a k tomu i pár prvních i druhých. Takovou úrodu nepamatuju! o_O

Naposledy upraveno: 15/7/15
  3. Crower

Crower Vážený autor

Verense

Já dal 10000 dneska u toho nejrychlějšího pokusu :D

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Přikláním se k názoru, že by to v Reznu chtělo nějakou změnu v odměnách;) 4 x stejné odměny by už mohly stačito_O. Kdyby je nahradily jiné chlévy nebo dekorky , a kdyby místo moringy xxl byla třeba akai xxl, pitomba xxl, nebo kustovnice xxl , tak bych se jistě nezlobil:D a mnozí hráči jistě také:p

5. Crower

Crower Vážený autor

Na Moringu XXL bych si vůbec nestěžoval, klidně ať jí tam nechají ještě 10 dalších jarmarků :) Taky by Ti tam místo toho mohli dát Jabloň XXL :p

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Přidávám se k Astat.
    Hurá! Mám Dračí vejce! Ani nevím, po jak dlouhé době...

Už minule jsem mlácení krtků vyměnila za bouchání Lukáše. Vyměnila jsem totiž PC a připojení... a hladkost her se změnila ;)

A statistiku jako Crower a další teda nemám. Anebo jsem prostě konečně přišla na to, jak Lukáše porazit? :p

A příště začínám střádat žetony na Noční můru. Anebo napřed na Moringu XXL?

EDIT: Mno, asi napřed Moringu XXL, protože jsem chtěla i Slepičí duhové vejce, a to tenkrát při změnách ve výhrách prostě zmizelo v nenávratno... a zrovinka toto vyměnili za dražší Noční můru.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný den a zdravím všechny z jarmarku :) .. tak jsem párkrát zkusila Lukáše - lístků mám hodně, ale mi to občas hupsne dál :sleepy: .. když kliknu se zastaví a ještě poskočí dál. Počítač vyčištěný a signál skvělý o_O... a když vidím, že jsem brzy klikla to hupsne doprostřed xD ... jsem zkusila i krtky [​IMG] se mi líbí víc, ale je tam za odměnu málo žetonů a když se rozjedete :D, tak už to nejde klikat ... už všechny hezké věci mám a tak budu střádat lístky a snad se časem něco změní :p .. všem, kdo nemá po čem touží .. držím palečky ;)

8. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja chodím takmer vždy len k Lukášovi, môj rekord je zatiaľ 28808. Žetónov mám nazbieraných už 790 takže čoskoro si už kúpim stavebný pozemok do remeselníckej štvrti. :)

k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  9. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

uvěřím, až uvidím video :D btw.. co je lepšejší? mám 1300 bodů, mám vzít dráčka hned nebo počkat na můru.
    asi je to stejné ne? jen můra ti nezabere políčka na pěstování jako dráček.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Thirty Three: můru dáš jen na "ostrov" nebo do "parku" a tam políčka nemáš a jeskyně je super (to jedno políčko) :music:... mám dvě můry i dráčka, který byl první, ale dráček je dráček :p .. alespoň pro mě ;)

ThirtyThree tohle ocenil(a).
  11. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

dosla jsem si pro druhou muru a pro moringu... a zlepsila s v Lukasovi :)
    ted jen chvilema bouchnu a setrim na nekdy priste :)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. tavos7

tavos7 Expert fóra

No já bych mu snad i uvěřil. 10.000 mi (z mně neznámých důvodů :D ) dnes padlo také při té nerychlejší frekvenci. Důkaz místo slipů samozřejmě nemám, selfíčko ti udělám příště.
    Ještě Dráček vs. Můra - já si myslím spíš na tu můru že dává/zvyšuje i BBZ. Žetonky střádám velice pomalu a nerad bych své úsilí rozmělňoval. Pokud se nebudou v dohledné době měnit odměny tak si dráčka nechám na později

ThirtyThree, -Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  13. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

pro Thirty Three:
    já mám oba ale pokud bych se měla rozhodovat koho dřív - vybrala bych dráčka
    je už v Renzo dlouho v nabídce nebo aspon déle než můra - tak aby ti ji do příštího jarmarku nevyměnili za něco jinýho
    dávají oba mazlíčci + 20% na bonusy je to jedno...tzn na funkci živočicháře to nemá vliv ani na farmě:p

14. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

taky bych brala spis dracka... nikdo nezaruci, ze se odmeny nevymeni...
    a uz muze nest uzitek na farme i baha, nez bude mura :)

evainfo tohle ocenil(a).
  15. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ah
    ojte farmári...
    na jarmoku je rušno...
    mám moringu xxL.....ale mohla som radšej šetriť na dračie vajceo_O ešte mi chýba véééla....
    nočnú moru som kúpila...:) tá je super...doporučujem..ale zišla by sa dalšia:music:
    vymyslela som nový sistém......aký ?;) na jarmoku sa začala zabávať moja dcéra :D
    má daleko lepšiu trefu ako ja:D
    škoda, že jarmok nebýva každý vikend xD...takto by som sa tešila:DxD:inlove:....
    hlavne, že som dnes čakala :oops:a čakala :cry:na desivkuxD a hahaxDxD tá je až zajtra:D.

F 92 BA 221

16. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

Mám dráčka i obě můry, jako prvního jsem měla dráčka a i bych to doporučovala... Pro mě osobně má tu výhodu, že ho můžu mít na hlavní farmě, je tzv. na očích a když má vykřičník, vím, že jsou hotové i obě můry v parku a na ostrově a další desetihodinové dekorky a desetihodinové větve v nebi... a je fakt, že s těmito mazlíky se postupuje o poznání rychleji než před nimi... Rozhodně doporučuju neplýtvat žetony na další položky a šetřit na mazlíky

-Kuteno-, evainfo a kristinabesinova tohle ocenili.
  17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak dneska mám konečně trochu volna a chtěla jsem u Lukáše vytřískat nějaké ty bodíky.Bohužel.Kliknu a zastaví se mi oba ukazatelé najednou.Zbytečné hrát a plýtvat žetony.
    Já mám zatím dráčka,toho jsem vzala jako prvního,bála jsem se že mi ho vymění.Na můru šetřím.Ostatní tak nutně nepotřebuji,nebo už mám a SK tam není.Takže jednoduchá volba.
    Fajn hru a hezký den.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Doporučuju Dráčka... ne proto, že jsem ho včera konečně mohla za žetony koupit... ALE mám zkušenost s duhovou slepicí. Chtěla jsem ji, a než jsem na ni našetřila, už jsem na ni téměř měla, vyměnili odměny. A Dráček je v odměnách už opravdu dlouho. ;)

EDIT: Ups... neodolala jsem a ještě jsem ze zbytků na FL kontě pořídila balíček lístků. A už mi na Baha kraluje první Moringa XXL 8) (samozřejmě 2x měř a 1x řež... napřed jsem si ověřila, že v obchodě stojí Moringa XXL přes 400 FL o_O )

Naposledy upraveno: 15/7/15
    -Kuteno-, Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Monča*** - zkus si prosím vyčistit prohlížeč, jak na to najdeš zde - Vše pro bezproblémový chod hry - pak by ti měl Renzo fungovat tak jak má.

Přeji ti hodně úspěchů u Lukáše i ve hře samotné.

20. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

tak jsem z toho jelen, tak jsem koupila na jarmarku stavební pozemek, ale ted nevím co s tím dál? Poradí někdo, chtěla bych květináře, když kliknu na pozemek pro květináře, tak mě to pošle do pokladny koupit speciální balíček. Poradte prosím
    tak už to funguje, musela jsem se odhlásit a přihlásit​

k.vitek, evainfo a Ria30. tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.