Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj shadov30,

musíš ji nejdříve postavit na volnou hrací plochu, je i ze základem.

2. shadov30

shadov30 Rádoby autor

Díky, to fungovalo.

3. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Mě se Renzo zasekává.Co s tím mám dělat?Je to škoda vkládat do toho lístky a pak si vybouchat jeden žeton a nebo mi už také padla nula žetonů!!!Hrála jsem hořejšek a najednou se mi spustil i dolejšek a nebo se mi to i samo od sebe zastaví!!Dělá si to pomalu co chce!!

4. mousicka

mousicka Guest

5. *Mia*

*Mia* Zelenáč fóra

prosím poraďte nejde mi postavit noční můra na plochu je v kolečku a zaškrtnutá díky

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj *Mia*,

Noční můra jde postavit jen do parku nebo na Ostrov pokladů.

7. *Mia*

*Mia* Zelenáč fóra

Děkuji*MIA*

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem si zabouchal do Lukase, doskrat 20 bodu, ale pak to kleslo na 9 - nejak mi nejde prostredni rychlost.. je to umorny, ta mura ma sanci az prijedou priste, tyhle akcni hry nejsou pro stary :)
    Cuka se to sice, ale jen trochu, to minule jsem prakticky nemel sanci, takze snad to tak vydrzi uz nastalo...

skalara.v a kaolín11 tohle ocenili.
  9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tentokrát jsem jel opět na jistotu a tím je pro mě bouchání krtků ;).
    Většinou 20 bodů, ale překvapivě se objevilo několikrát i 9 bodů :D.
    Cíl, kterým byla moringa xxl, je splněn. Teď budu čekat na příště, snad na další morungu xxl :).​

skalara.v a Hagerr tohle ocenili.
  10. emkop

emkop Perspektivní autor

• Nepíš prosím viac príspevkov pod seba, ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku volbu upraviť. Ďakujem
    U Renza jsem koupila stavební plochu,chci postavit pekaře a nejde mi to,když klepnu na pekaře hodí mně to na zaplacení převodem platba kartou.

Už mi to naskočilo,když jsem se odhlásila a znova přihlásila.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/6/15
  11. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Ahoj!!Dneska to šlo úplně nádherně bez zasekávání bouchat!!Ráda bych proto RT požádala aby na příště nespouštěla tolik akcí najednou jako tomu bylo ted!!Škoda je tolik prodělaných lístků,když se to zasekává a pomalu si to dělá samo co chce!!!Díky.:oops:

skalara.v tohle ocenil(a).
  12. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    tak u mě spokojenost. Konečně jsem u Lukáše vybouchal dost bodů na dračí vejce :) Supr

skalara.v tohle ocenil(a).
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, nic moc teda :( Já byla večer u Lukáše, 3x 9 b, pak už jen 5 b, tak jsem na to bodla. Většinou mám plný počet. Jeden z nás prostě nebyl v kondici.
    Nicméně moringu jsem si vyzvedla, bo žetonky byly odminula. Už se vyhřívá na Bahošce.
    Rovněž si myslím, že by Renzo neměli cpát souběžně s jinýma akcema. To jsou pak zbytečně vyhozené lupeny :(

sisinka a kometak96 tohle ocenili.
  14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Já jsem Lukáše tentokrát nechal odpočívat, hlavně jak přibyly lístky za přihlášení šetřím na druhou můru tak to potom vyberu najednou:D

15. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Naprosto zbytečná akce, nic nového a navíc souběžně s děsivkou, hodí se jen pro začínající hráče. Kdyby alespoň RT provedlo nějakou obměnu výher, ale takhle není žádná motivace proč si pořizovat další stejné zbytečnosti. I ty minihry by to chtělo "trošku" obměnit. Ale co se namáhat, stačí prostě do kalendáře pořád dokola sázet stejný osvědčený kus a hned je vidět co je tu akcí. Teda ne, že by nebylo dost nových, ale jarmarkem to rozhodně vylepšovat nemusí. To se raděj soustředím na děsivku a zásoby.

16. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Od Renza jsem si aspoň získala toho otesánka kohouta, jinak bych se k němu se svým "šťastným číslem farmy" nedopracovala asi nikdy. Tak aspoň něco pozitivního :).

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.To ja sa ešte nabúcham krtkov po hlavách kým získam tú moru preto jarmok bude bez mojej účasti.Musím našetriť viac lístkov a potom to pôjde ako po masle.Moringu tých mám aj navyše,toho nenažranca tiež a ostatné veci čo sú tam nemusím mať.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno :) ..jarmark by byl určitě fajn, kdyby tam byla nějaká (shop prodejna), kde bychom si mohli vybrat z více věcí - hlavně dekorky a i jiné ze starých akcí, které za svého hraní vůbec neznám [​IMG] a je jich vážně dost o_O - je divné sem dávat odměny z TS, které se ukazují v mnoha dalších akcích. Prostě nějaká "shop" jako v děsivce :p ..

19. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

• Necituj prosím príspevok pod ktorý píšeš, stačí napísať meno , Ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Ano, ano, moc se přimlouvám za jakousi shop prodejnu s dekorkami ze starých akcí....děkujeme!

Naposledy upraveno moderátorem: 14/7/15
  20. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

aj ja sa prikláňam k nejakému shopu ..........bolo by to omnoho lepšie ;);););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.