Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 7/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak je vidět, že si RT dalo s opravou chyby, kdy se hráčům již vlastnícím dvě můry objevila třetí, skutečně velikou práci. Právě se mi na regálu objevila taky xD. A to tam předtím nebyla, v době, kdy jsem si dělal legraci z přítele Rondona.

2. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Štika,

červený punč je daný remeslom-pozri tu. U Renza však si môžeš vybrať len kvetinára, marmeládnika alebo pekára. SPA a alchymista sa aktivuju na strome múdrosti.
    Peknú hru

-Kuteno-, Julinka11 a babioli tohle ocenili.
  3. Štika

Štika Mistr fóra

mousicka

Děkuji za radu ,řemesla jsou pro mne stále velkou neznámou ;)

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak jsem si v noci trochu zašpásovala s Lukášem :p Celkem to s ním šlo..buď se mi od minula vytrénovala ruka a nebo to prostě byla klika, že všechny tři pokusy jsou na chlup stejné :) Moringa na ploše...víc nemá cenu z toho stánku tahat.

5. Plea

Plea Pilný autor

Ahojky, chci se zeptat, zda dekorace "Horky pramen" je ze šlechtění pand, jelikož to je snad jediná akce, kterou jsem po letech nesplnila:-( A vidím, že se zde řešila noční můra, jež se mi v Renzových odměnách objeviila duplicitně, ale v případě, že mám z Renza už jednu a nemám druhou koupenou, zůstane mi ta druhá, když mohou být na farmičce dvě? V oznámení o takovémto případu nic nebylo..

6. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

No, já si s velkou slávou vybrala moringu xxl, v domnění, že je to strom z tajemných sazeniček, kterých spoustu nemám, abych zjistila, že mi nejde umístit, nemám tu základní anebo nemám level. Tak nevím.

Tak už vím, nemám ji odemčenou v chrámu. Ach jo, tak jsem vyhodila hromadu žetonů za nic.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

zemekráska - neboj, počká v liště, až si ji otevřeš ( za ZB) v opičím chrámu v deváté místnosti ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  8. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

To bude čekat dlouho.

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  9. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Nejde mi vylepšit moringa na Moringu XXL získanou na jarmarku. Co kdyby se provozovatel raději staral o bezchybný chod hry místo různých nevylepšení.Také načítání jde velmi pomalu.

10. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

pri mereni sil s Lukasem se mi zastavuje neustale i spodni sipka spolecne s horni, tudiz pada nizke skore ! Uz minuly jarmark to zlobilo ted take ,skoda listku

evainfo tohle ocenil(a).
  11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Buď mám dnes oči z Kašparovy krávy nebo se ten Lukáš chová každý den jinak ... asi i muži mají své dny o_O.

Včera XXL Moringa v pohodě na 24 lístků a dnes? 35 lístků s odřenýma ušima a adrenalinem jako hrom.

Upozorňuji, že to bylo na dvou farmách, aby někoho nenapadlo se divit, že když jsem včera vybral jednu Moringu, tak se mi dnes
    objevila další .... :p

12. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj aamperzg,
    Moringu xxl z Renza postav rovno na prázdnu plochu bez základu.

Ahoj Plea,
    dekoráciu "Horký pramen" sme mali možnosť získať z akce Relaxační terapie.
    Čo sa týka nočnej mory, nikto z nás nevie ako tá oprava dopadne, mala by sa týkať tej tretej. No čo bude, ak si zakúpiš aj druhú z Renza na to ti v tejto chvíli neviem odpovedať. Je to na tebe, či to riskneš ;).

Peknú hru prajem

13. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Díky za radu. To by mě nenapadlo. Odebral jsem totiž i tu co jsem měl už na ploše a pak mi nešelo vylepšení vůbec. Po vysazení XXL přímo na plochu šlo vylepšení i té původní. Asi program nedokázal rozlišit o kterou Moringu XXL se jednalo.

Ria30. tohle ocenil(a).
  14. kádička

kádička Zelenáč fóra

Zdravím všechny farmáře.Renzův Jarmark mi nejde ani spustit,když to chci spusti tak mi to napíše že ztratím žeton když ukončím mini-hru.Vůbec nechápu o co jde :( Tolik jsem se těšila a nejde to ani zapnout :(

15. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

kádička: to je jen varování při spuštění minihry. Klidně odklikni fajfku a hraj. Tím se Ti odečte lístek a spustí hra. To varování znamená, že pokud bys ji nedohrála a opustila, lístek už se Ti nevrátí. Snad to píšu srozumitelně.

Ria30. tohle ocenil(a).
  16. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Juchů, juchuchů :D. Poměřila jsem síly s Lukášem a dráček je konečně doma (šépišku mu nekoupim, je teplo už).
    No, ta můra bude asi na pětiletku :oops:

Witchy.D tohle ocenil(a).
  17. Štika

Štika Mistr fóra

Vybouchala jsem si aktivaci řemesla a po přečtení co je v pekaři a květináři jsem zjistila,že recepty co tam jsou dané zdarma jsou mě vlastně k ničemu,v akcích co byly recepty za dokončení akce už nedostanu a jinak bych je musela zakoupit a ješte ne všechny.A poslední dobou nejsou nabídky na recepty v akcích vůbec.Ten kdo začal hrát pozdě nebo nemohl plnit všechny akce je tím pádem v háji.Abych si aktivovala manažera musím mít dost hvězdiček a ty taky RT pěkně zazdil.Měl by RT recepty co už proběhly aspoň občas přihodit pro ty ,co začali hrát později.Řemesla jsou mě tím pádem k ničemu.

18. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Koupil jsem druhou můru a moringu XXL, další odměny mě nijak nezaujaly, takže počkám na doplnění nových.

19. certik0007

certik0007 Zelenáč fóra

Ve stánku štěstí jsem si aktivovala další řemeslo, nikde ho nemohu najít, poradíte kde by mělo být?Děkuji

20. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj certik0007, v remeselníckej štvrti si musíš vybrať parcelu, pre ktorú si sa rozhodla(marmeladár,pekár alebo kvetinár) a už len kliknúť na ňu. Ak sa ti možnosť neponúka, reštartuj(obnov) hru a pozri znova.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.