Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 7/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

-Zdenka Pošli foto!!xD A neboj určitě nebudeš poslední!
    Chci se jen zeptat,zkoušela jsi ji umístit na nějakou plochu?

evainfo tohle ocenil(a).
  2. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Ahoj tak Renzo pro mě skončil brzy,vybouchala jsem si u Lukáše a koupila ze stánku vše.Jen můru jsem tam nechala mám dvě a třetí nemůžeme mít škoda.........10 000 bodů se mi povedlo bouchnout jen jednou........Těším se na další jarmark a všem přeji ať se daří :) ;) F89 BAHA186

3. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Zkoušela jsem ji všude i jsem tu moji původní vykopla a dala novou to jde, ale zase ta stará nikam nejde, prostě můra může být jen dvakrát.Sice pozdě, ale Renza jsem si šla pak přečíst pořádně a fakt tam píší, že jde koupit jen jednou.A na moji omluvu :p proč to tam cpou.Někdo nechce, aby jsme měli můry 3 jen jsem zvědavá jestli vrátí žetony

evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ahojky ... mě vážně překvapuje u Renza v nabídce zase "noční můra" .... jsem minule dosáhla již druhou ... se o další určitě nebudu pokoušet ... je dosti "drahá" mě to překvapuje, protože na dráčka tato nabídka není a nikdy nebyla ... po získání zmizel a to je vážně trapné!!... proč je tam můra dál?? ... milé RT si to nechte a můru si dostatečně užijte xD Renzo mě už nezajímá a se s tím musíte smířit ;) jste o pár korun chudší, protože se to nedá bez reálu zvládnout ... přeji ostatním to nejjj :p ... či po pár rocích úspěch ... asi mi zase odpadne nějaký nováček od sousedů ... se mám divit??

Naposledy upraveno: 9/4/15
  5. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

No a když mám jednu můru, tak mi druhá zůstane? To asi nikdo neví co :)

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  6. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tedy já vám závidím,hraji hru již hodně dlouho,ale na renza jsem krátká>:(Nějak jsem nepochopila Lukáše,jak to děláte že u něj vyboucháte tolik?Mně se zdá,že při rychlosti 3 se to nedá vůbec nějak kloudně zastavit:mad:

7. kaolín11

mithrandilka77 A proč by ti nemohla zůstat? Můžeš mít přece dvě! Ikdyž ,pokud si jí také získal v Jarmarku,tak to může být jinak! Neboj "již brzy" se to určitě i s omluvou dozvíme!;)

zejdy66 já to tedy dělám tak ,že zmáčknu myš a až si myslím že ručička je uprostřed ,tak pouštím.Když jsem to dělal opačně byla to také katastrofa!

zemanka01 tohle ocenil(a).
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

mithrandilka: druhá Ti zůstane, ale v parku s BZ ... jiná možnost zatím není ... snad až bude korálový ostrov bude dávat BBZ ... no zatím pohádka a korálových ostrovů může být "hafo", v diskusi si o tom můžeme povídat xD ... pohádky miluji :p ...

karolinka120484, -Kuteno- a Bagíra77 tohle ocenili.
  9. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

zejdy - je to celkem jednoduché, musíš si vysledovat s jakým předstihem máš kliknout, já to mám u první rychlosti zhruba půl dílku, u druhé rychlosti dílek až dílek a půl a u třetí rychlosti cca tři až čtyři dílky :), a klikám to na zpáteční cestě :)

kaolín - právě že získal :), možná to risknu, v nejhorším mi vrátí žetony :)

10. kaolín11

Myslím si že již teď má RT velkou noční můru.Sem tedy zvědavej, jak se s nastálou situací popasuje! Takových hráčů co si minule pořídilo Noční můru z jarmarku bude více a jistě využijí situace k nákupu druhé.
    Achjo to zase bude zmatků..........:oops:

zemanka01, silviec a Bagíra77 tohle ocenili.
  11. oxana5

oxana5 Zelenáč fóra

Prosím o radu. Kúpila som si stavebný pozemok a neponúka mi ho použiť. Čo s tým?

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Sis naběhl kamaráde .... xD. Ještě, že je lišta bezedná. Nebo ji zkus vrátit RT, třeba za superhnojivo.

Jdu po Morinze XXL, nic zajímavějšího tam není. A třetí můru tam naštěstí nemám, takže nemůže dojít k mýlce ... :p

13. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

no já na můře teprve pracuji, takže takové starosti nemám :pxD, ale mám dráčka a ten hned po zakoupení zmizel ;)xD
    zejdy - já lukáše bouchám tak, že si do rytmu hýbu hlavou a taky to funguje, sice se občas taky uklepnu, ale většinou se trefím :D

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  14. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj oxana5, skús reštartovať hru a tak znova do remeselníckej štvrti.
    Potom musíš kliknúť na parcelu, ktorú si si vybrala (marmeladár, pekár alebo kvetinár).

15. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ty brďo...tak také patřím k těm,co jsi naběhli s Noční můrou.To je tak,když člověk jde číst příspěvky až po akcixDJen doufám,pokud nám RT něco vrátí,že mě vrátí aspon nabouchané žetony a ne jen lístky;)Teda pokud nám to neskvalifikují jako Úmyslné využití chyby ve hře a dostaneme kulové i s přehazovačkou:p

Bagíra77 a silviec tohle ocenili.
  16. zejdy66

zejdy66 Stará škola

karolinka79, skalara.v a kaolín11 tohle ocenili.
  17. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj dannger11, žetóniky budú vrátené, info >tu<

18. silviec

silviec Mistr fóra

dannger11- je videt , ze i takove lvl chybuji)))), jsem si rikala co na tech krtcich vidíš))), ja postřílela bedny, syslim a pockam , az za několik let zas vymeni ceny)muru nocni budu mit z dnesni upravy mlynu)))

Naposledy upraveno: 9/4/15
    dannger11 a Bagíra77 tohle ocenili.
  19. kaolín11

Je teda velice zajímavý,že opravnej script spustí "již" zítra.Mlýn "opravovali" (nebo spíše mršili) tak dlouho a to jeli dnem i nocí! To mně teda hlava nebere.Ovšem nejlepší natom je ,že oprava proběhne až po akci.Pak ovšem nezbude nic jiného,než doufat,že se nám jarmark někde nezapomene.Mohl by třeba narazit na vesmířany a to by jsme se jej také nemuseli dočkat vůbec!xD

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Štika

Štika Mistr fóra

Ahoj ,může mě někdo prosím poradit,když si z Renza vyberu manažera,budu mít racept na červený punč automaticky nebo to bude jako s langošem u pekaře,že se dal získat jen v nějaké akci.Díky za radu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.