Renesanční slavnost (26.8. - 2.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pšenice 8169, luků 553. Jak může mít někdo hotovo, nechápu o_O. Já dám 2 otočky denně, pěstim zhruba na třech plochách. Postupně bourám, co se dá. Ale celou farmu kvůli tomu fakt likvidovat nebudu. Na druhé farmě jsem s tím sekla, protože bez kombajnu takové množství pěstit nehodlám. Tak ať vám to lítá. Těšim se na katalpu
    xD

Na mém trhu je už hnůj za 199 kr. Měla jsem se vy... na slavnost a chovat slepičky :music:.
    Hezký den

Allarisse tohle ocenil(a).
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pšenice dvouzrnka: Mám 12673. Ideální stav 8040. Plním na 157,6% Hotovo 63,4%
    luk a šíp: Mám 491. Ideální stav 362. Plním na 135,6% Hotovo 54,6%
    hm zaftra frčím ve 4 na chaloupku dle mých propočtů pšenici dám ale ty šípy snad to od pondělí nahoním:p

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po ránu je u mě stav velmi dobrý. Luky a šípy padají dobře, pšenice se pěstuje také podle plánu, takže zítra nebo nejpozději v neděli bude hotovo :).

pšenice dvouzrnka: 14 373 / 20 000 (chybí 5627) + zaseto na všech plochách
    luk a šíp: 681 / 900 (chybí 219)

4. janinka165

janinka165 Znalec fóra

V každej úlohe okrem poslednej mám splnenú prvú časť, šiestu úlohu mám celú kvôli stonku. Splním úlohu so SK a ostatné úlohy ako budem stíhať ;)

5. mousicka

mousicka Guest

Ahojte.
    Pozerám, že kopec z vás už finišuje, blahoželám vám, ste šikulky ;)
    Ja som s akciou začala až deň po spustení ráno a sadím len na troch plochách, tak uvidíme či budem musieť nakoniec burať mýtinu s turbo stromami, trošku adrenalínu nezaškodí :)

LukasBonni3, klikni si na avatara a keď ti vyskočí info tabulka, tak v nej klikni na meno a uvidíš tam profil v strede s tabulkou a tam klikni na príspevky ;)

Peknú hru všetkým.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/8/14
  6. sisinka

sisinka Pilný autor

zdravím všechny farmáře, napěstováno mám, chybí mi jen vypadávátka, asi 90 ks. Jedu na malých polích, s MJS a vodou, naskakovalo to pěkně.
    Nechápu a obdivuju všechny, co vydrží nedodávat do úkolů okamžitě- to nikdy nevydržím ;)

Allarisse tohle ocenil(a).
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pšenice dvouzrnka: Mám 14062. Ideální stav 8320. Plním na 169% Hotovo 70,3%
    luk a šíp: Mám 533. Ideální stav 374. Plním na 142,5% Hotovo 59,2%
    +násázeno pšenice je v 3/4 jedu dle plánu​

8. elzofarma

elzofarma Zelenáč fóra

Ahoj, mohl by mi někdo hodný poslat jako denní dárek šípy, padají mi strašně málo. Děkuji všem moc předem. Moje farma se jmenuje elza444. Chtěla bych získat alespoň šípy na jednu dekorku a na MJS. Ještě jednou moc děkuji. elza444 přjmenována JEN NA FORU NA elzofarma :):D:sleepy:

9. mousicka

mousicka Guest

10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak já jedu na pidi polích s MJS (nezbourané obr stromy, cukrový, hůlky a pandy). Dnes už jsem sázel i něco jiného než akční. Večer už bude zbývat minimum, které udělám za 3 noci na Baha a na farmě už pojedu normální rostliny. Vypadávátek chybí 253 což napadá úplně v pohodě.
    Přeji všem příjemnou hru a ať padají

11. máťochov

máťochov Stará škola

Tak z tajemné sazenice nepadl očekávaný citron xl ale datle xl teda taky nenadchla. Jinak to vypadá na konec v nedělu, jedu na 3 plochách a je to v klidu. Luků je dost i při sázení akčního kvítí.

12. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Tak já jedu lážo plážo, ani jsem nebourala farmu...Musím splnit jen úkol na pomocníky - ty bodnou vždycky a nutně potřebuji další katalpu xxl,..(((( takže splním ještě sazeničku.
    Tyhle vypadávací akce miluju..protože nebourám chlívky, prodávám hnůj za prachy, za který já bych ho nekoupila už z principu a za několik akcí jsem si právě splnila sen--nakoupila šlechtěnce a postavila červené hůlky. HURÁ
    Takže za mne akce palec nahoru, teď budu šetřit na na červený koberec.

13. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Dobrý deň prajem ... Tak napestované mám všetko. Už mi chýba iba 198 "luk a šípov", takže otočím zopár dlhodobiek a akcia bude splnená :) Nech Vám to rýchlo rastie a hlavne padá ... :)

14. MM6078

MM6078 Pisálek fóra

Ahoj,dnes jsem poprvé vyzkoušel pidi pole(asi kdybych vám řekl že jsem lvl 71 nevěřili by jste).
    Jedu stabilně Dýnovka + cca 450+100 baha pidi,jinde stromy a jde to jako po máslíčku,to není to drhnutí co to bývalo bez pidi(asi 4500 za akci),docela mě naštvalo že jsem svojím ,,způsobem,, přišel o Pinkie pie.Až mě částečně Baroland a částečně Cower vysvobodilí.

Stavy
    Pšenka:cca 1500 +zaseto
    Luky a šípy:80+

KOKO5169 tohle ocenil(a).
  15. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

Dobrý deň prajem . Tak napestované mám všetko. Už mi chýba iba 193"luk a šípov", takže otočím zopár dlhodobiek a akcia bude splnená :) Nech Vám to rýchlo rastie a hlavne padá a prajem všetkým peknu hru :)

magduška5656 tohle ocenil(a).
  16. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Hotovo, dokončeno, jupíííí

dvouzrnka: Mám 21089. Ideální stav 8680. Plním na 243% Celkově hotovo 105.4%
    luk a šípy: Mám 1055. Ideální stav 391. Plním na 269.8% Celkově hotovo 117.2%

17. evca190

evca190 Vážený autor

PARAŠUT, Magduška56 tak nevím jestli vidím dvojitě :music: Já už čekám jen na asi stovku vypadávátek a hotovo :p

Amalka1070, Ria30 a Allarisse tohle ocenili.
  18. Bobatenko

Bobatenko Zelenáč fóra

Ahojte, mne z tajomnej sadeničky vyrástol slaný strom :(, škoda, že som cukrárka. Hádam ho v akcii vymením za niečo čo nemám. Z párty lístku som dostala 8 ks superkrmiva. XXL katalpu som dostala v posledných sadeničkách :D

19. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Shade.. XXL Katalpa =D..tak už mam 2. potvůrku, takže zatím nenadávám :) Dobrá je..xD

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě 10 luků a šípů a bude hotovo jupí :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.