Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sirchose

sirchose Analytik fóra

RT a překvapí? Jistě ale nevím jestli příjemně,poslední dobou se jim to moc nedaří.:p:p:p

evainfo a Bokonon tohle ocenili.
  2. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak nedavno jsem si říkal že by tato akce mohla zase být patří mezi mé nejoblíbenější odměny celkem fajn :)
    Hlavně doufám že padne hodně SK at nemusim nic kupovat myslim že to tu psal bbowling :D

Jinak zatim něco kolem 200 bateríí mam za hodku a půl mam karafiáty tak se tak na 270 dostanu. Na to že jsem měl asi 4 tak to jde :D
    Ale moc to nepadá to je pravda. Jinak naplnit recyklomat asi nebude problém mam hodně plodů stromů pak asi 10 tisíc karafíátu kávy a růží a tak různě. Bohužel před nedávnem jsem podal 120.000 javorovky a 40.000 růží ale no co nevadí :) Ještě se něco najde. Moc se těšim.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

emkopa, to se zase pleteš. Já neřádkuju, takže potřebné dekorky s chutí vymňuji, daruji apod. Zase mě rozčiluje, když mi jako první vypadne pro mně zbytečný stonek... to by ho nemohli umístit někam do středfu?

4. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tentokrát akci vynechám, plním poháry a tak mám stodolu málo nabouchanou, ale jedním okem se mrknu ;):)

babioli a zuzánek10 tohle ocenili.
  5. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

No tak za mě z této akce rozpaky. Zaprvé nemám ráda akce, kde je to jen o náhodě. Už vidím, jak všichni mají řádek v nebi + 2 dekorky a ta třetí prostě nepadne ..... (dobře si to skoro všichni pamatujeme, že :) ). A za druhé - zatím mám 175 baterií. Což je na
    5x L. Pár jich určitě ještě napadá, ale určitě to nebudou tisíce.... takže spotřebujeme pár karafiátů nebo javorových šťáv, párkrát zkusíme štěstí ....no a zbytek týdne holt budeme pěstovat do stodoly, no. Ta už mi ale praská ve švech. Docela bych uvítala nějaké časové úkoly, kdy by člověk musel počítat, kombinovat, vymyslet si strategii - a ne jen tupě čekat, jestli na něj sedne štěstí a k tomu pěstovat desetitisíce akčních kytek.

6. dadunek

dadunek Aktivní autor

Už z toho vedra blbnu. Čekala jsem na 14 hod. a nic. Pak jsem zjistila, že akce je až zítra.
    Už aby zapršelo.
    Hezkou hru všem.

7. florish

florish Zelenáč fóra

No, ja uz mam 346 baterii - co je dost :)
    Uvidime, jak to bude padat z recyklomatu...

8. Maciki1973

Maciki1973 Zelenáč fóra

Ahoj Tymu Farmerama MAM PROBLEN JIZ VIC JAK 28 HODIN. Po vcerejsim vypadku se memuzu pripojit nikde na farmu ani na vase stranky. Pise mi to neustale pripojovani a cekani na farmertama 171 level 3 pbcdn.com a pak mi vyskoci nesmyslna prazdna stranka. Muzete to dat prosim doporadku. Uz jsem diki vasim problemum na servru atd propas kocici akci ji dokoncit a vsude pisete ze jste jiz problem odstranili. OMYL. Dekuji a doufam ze si budu moct brzy zase zahrat a hlavne se pripojit. A pro info pc mam novy a i jiz jsem udelal vsechny potrebne kroky aby vse fungovalo takze u me problem neni. >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

9. Crower

Crower Vážený autor

Akce do které stačí trocha plodů ze stromu, žádny pěstování, jen odmněny defakto zdarma a za nic a většina lidí bude jen rypákovat, že už mně to ale ani nepřekvapuje :D

10. Maciki1973

Maciki1973 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Hráč: Maciki1973Id: 14457121
    © Bigpoint · Všechna práva vyhrazena · VOP · Prohlášení o ochraně osobních údajů · Tiráž · Podpora · Fórum
    [​IMG]Toto se mi po prihlasemi zobrazuje

FARMERAMA je online hra pro všechny, které baví bláznivé farmářské hry!

Ve FARMERAMĚ je krásný letní den. Vydal ses na procházku mezi zlaté pšeničné pole a voňavé ovocné sady. Najednou zahlédneš poletující sovu. Co! Sova? Uprostřed dne? Něco v této online hře není v pořádku ...
    Sova vzrušeně třepotá křídly přímo před tebou, jako by ti něco chtěla říct. Vydáš se za ní a přivede tě na místo za kopcem, k malé opuštěné farmě. Sova se usadí na shnilý plot a dívá se přímo na tebe svýma velkýma očima. Jdeš kousek dál a náhle zpozoruješ zvláštní situaci: Vidíš ovci, jak řídí zastaralý FARMERAMA traktor, na verandě si zobají slepice a na výsluní se vyhřívají prasata.
    „Hůůů, vítej v online hře FARMERAMA, příteli.“ Co? Mluvící sova? „Naše obydlí ve FARMERAMĚ už není co to bývalo. Máme hlad, nikdo se o nás nestará a život je tu opravdu těžký. Co takhle chov zvířat, příteli? Nechtěl bys to zkusit? Moc bychom si přáli, aby někdo tuto farmu postavil zpět na nohy.“
    Čekají tě bláznivá mluvící zvířata. Online hra FARMERAMA je skutečné farmářské dobrodružství! Pomoz zvířatům z FARMERAMY a dej farmu zpátky do pořádku. Hrej FARMERAMU!
    Přezdívka
    Heslo
    Zapomněl jsi heslo?
    [​IMG]Česky
    [​IMG]Български [​IMG]Česky [​IMG]Dansk [​IMG]Deutsch [​IMG]Ελληνικά [​IMG]English [​IMG]English [​IMG]English [​IMG]Español [​IMG]Suomi [​IMG]Français [​IMG]Belge FR [​IMG]Magyar [​IMG]Italiano [​IMG]Norsk [​IMG]Nederlands [​IMG]Belgisch NL [​IMG]Polski [​IMG]Português [​IMG]Português BR [​IMG]Română [​IMG]Русский [​IMG]Slovensky [​IMG]Svenska [​IMG]Turkçe
    Registrováno: 53.090.651
    Přezdívka

Naposledy upraveno moderátorem: 10/8/15
  11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Maciki1973,
    tady jsi ve špatném vlákně pokud máš problém se hrou, obrať se prosím na Technické dotazy

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer všem netrpělivým :) jsem si také ráno říkala, že je akce a musím do práce, kde to moc nejde o_O, ale zítra večer se do toho určitě pustím. Z minulé akce mi zbylo kolem 40 kusů baterií a teď už mám 306 kusů :D .. vlastně ještě dvě baterie navíc .. jsem kupovala do dálkového na DVD :), tak 308 kusů? ... xD Moc štěstí v náhodách nemám, ale co vyhraji, to je doma (na farmě) a to se počítá, ať je to cokoli [​IMG] xD ..

13. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

Ahoj všem,musím se pochlubit-mám 520 baterií,ale jen proto že mi jich 300 zůstalo od minule.Taky nejsem příznivcem náhody,při mém štěstí dostanu stonek a jednu dekoraci.Ale za pokus to stojí,co když se štěstí unaví?

14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pěstovat akční nebudu v žádném případě. A riskovat, že budu mít ve stonku šedý řádek, také s největší pravděpodobností nebudu.Potřebné dekorace jsou rozloženy do všech třech stupňů recyklace a v tom medium je krom řádku také dekorka Recyklační střelnice. Takže nelze říct, že nejdřív půjdu po dekorkách a ve chvíli, kdy je budu mít, že pak budu teprve chtít získat řádek.

Asi místo toho, abych proměňovala baterie a zásoby ze stodoly v nejisté odměny, budu proměnovat zásoby ze stodoly za jisté krejcárky. Koukala jsem, že ceny nějak stoupají.

I když jak se říká: nikdy neříkej nikdy a třeba nějakou tu zásobu čehosi uvolním a zkusím recyklovat jen tak pro zábavu. A jak se znám, vyrecykluju první dekorku a už v tom budu lítat a plenit stodolu [​IMG] Naštěstí se dostávám k počítači teď až v noci nebo ráno, tak toho času tolik není ....

15. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tak já si určitě na náhodu a na štěstí hrát budu..alespoň v té míře..co dovolí baterie..jinak zásob je dost..a i když by mě šedý stonek také určitě neudělal žádnou radost..asi bych si na něj zvykla..nakonec kdo ví..možná.. že jich za chvíli budu mít spousty..a nebo.. ale to už se asi budu pohybovat ve sféře fantasy..bude možnost v dohledné budoucnosti..jejich vymazání..či přinejmenším odsunutí.. na nejzašší konec nebe..někde daleko a hluboko..nejlépe někde tam..kde se protíná s peklem..:);)

16. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré ráno, ohledně šedých stonků-ptal jsem se na to jen zde na fóru-odpověď = nelze vymazat. Což mi připadá spíš jako nechuť k práci, vzhledem k tomu že, když jsou stonky za floreny a nekoupím si ho, tak mi stonek po skončení akce zmizí = takže to jde. Asi by se mělo místo čištění našich PC, vyčistit technické oddělení. Jinak recyklomat zkusím, cca 10x od každé úrovně, uvidím jak budou padat dekorky a podle toho zkusím i tu úroveň kde je stonek. Ať Vám vše vychází, nejenom v této hře ale i v reálu, Hezký den.

17. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Zase akce, při které potřebuji notnou dávku štěstí - a to já tedy zásadně nemám :eek:. A navíc některé odměny neodpovídají protihodnotě vloženého zboží. Čekala jsem něco úplně jiného. Pokud to ze zvědavosti zkusím, tak předem počítám s tím, že mi budou vypadávat samé blbosti. Takže další hra na nervy, vy nám tedy dáváte.... xD.

Viky007, k.vitek a tydýtková tohle ocenili.
  18. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

Lida7373 pripomen se dalsí OaD, mam navíc jeden kompletní stonek na Ostrove pokladu, poslu ti ty dve dekorky ;)

reinhardo a tazvenuse tohle ocenili.
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Od božího rána přemýšlím, které z nadbytečných plodin, jež chci naházet do recyklomatu, budou zapotřebí v některé z dalších akcí, a to ve větším než malém množství, řádově tisíců.
    Ježíš, to je věta - už aby se ochladilo!xD

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky, já zas od božího rána přemýšlím, zda mám sklidit nebo vyčkat na druhou hodinu, bo co kdyby ty batérie odpoledne vypadávaly, řekněmeš, ve větším množství než malém o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.