Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaji

jaji Vévoda fóra

no to právě na tom budeme dobře a ti co dostali hopsadel, že se jim ani nikam nevejdou, budou plakat... my se budeme už jen smát - jen přemýšlím, zda to bude radostí, nebo zoufalstvímxDxDxDxD

ani dnes ráno mi ho nedali.. no jo, stal se z toho už folklor....;)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den :) .. jsem si po ranní sklizni řekla, že to dám jen jednou a raději odpočítala přesně jednu dávku a samozřejmě zase [​IMG] [​IMG] tak šup na trh xD a už to nebudu pokoušet ;).

Naposledy upraveno: 17/8/15
  3. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Já jsem spokojená :) stonek hotový, padla mi i parfumerie :) party lístky 5x plno BZ i na Baha, krejcárky marmelády a plno dalších chtěla jsme ještě jeden kowai ale zatím nic. Hlavně bych uvítala další herní plochu jinak nevím kam to mam už dávat ;););)

4. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Já jsem též spokojená :) stonek konečně! vypadl a je zaplněn, takže za mě akce super :) jinak souhlasím s beyopipa8181 aby byla další herní plocha :D

5. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem. Já zkusila znova recyklátor a opět nechyběla dýňovka a padla nálepka(netoužila jsem po ní) a 3x párty lístek a tak už končim. Dýňovek mám nadbytek a Hopsálka žádnýho. N.

6. mousicka

mousicka Guest

Ahoj nanyblacks,

a čo tak skúsiť ten najvačší - L, hopsátko môže vypadnúť len odtiaľ ;) Peknú hru

7. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak mňa ten králik obišiel veľkým oblúkom, ale na druhej strane mám komoru preplnenú tekvicovou marmeládou (odkedy mi dáva výhonok na stonke MJZ je tekvicovka terno), no a hlavne BS a grajciare, čo v mojom 96. leveli ani nezbadám. Ale za parfumériu a býhonok na stonke som spokojná

8. jaji

jaji Vévoda fóra

mousicka - pěkný xD
    po dotazech ve vláknu na hopsálka se ani nedivím, že už jako modíci takto odpovídáte...xD
    na druhou stranu i z L se tyhle oranžovky [​IMG] objevují - fakt, věř mi, mám jich něurekomxDxDxDxD

ale pravda, jdu je zkusit dát na trh, aspoň z nich něco kápne...

Edit - mousicka, to já už ze zoufalství taky zkoušela cokoliv... třeba jako kdyby si ten mat začal vážit toho, že mu zase dávám protihodnotu v L... ale ne, je stále stejně tupej... pořád si myslí, že mi tímhle oranžovým [​IMG] udělá radost...
    já jsem svůj komentář nemyslela zle, naopak, přišlo mi to hodně ftipný;)

a jinak na trh nic dávat nabudu - 2500kr je docela málo... počkám až po nich bude hlad... přeci jen je v nabídce 236 položek;) snad se do té doby nezkazí...

Naposledy upraveno: 17/8/15
  9. mousicka

mousicka Guest

Ahoj jaji,

tak ma napadlo či neskúša ten S-kový, keďže spomínala nálepku a tá je práve v tom S :)

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré, deštivé ráno všem
    jen stačí lehký a ne vytrvalý či záplavový déšť. Já jsem právě také skončila, u mne spokojenost 2 x hopsálek,( přesně na začátku a teď na konci hry), 2 x SK po 30 kouscích, stonek aktivován hned druhý den, nějaké marmošky, co víc si mohu přát.
    Všem ještě hrajícím přeji hodně štěstí

11. babioli

babioli Osvícený autor

Mousicka to já vim a taky jej zkouším. Ty párty lístky byly 1x 3 kusy a zbytek za 10 baterií aby mi nezbylo zboží v přístroji.

12. mousicka

mousicka Guest

Ahoj babioli,

tak keď party boli 1x3ks tak to všetko mení ;)zmiatla ma tam tá nálepka a preto ma napadlo, či skúša aj L :)
    Mne padol jeden na začiatku a druhý teraz ráno na cca 3 pokus (z posledných 162 batérií). Keď som skúšala po 1-2 pokusoch, tak len BZ, chcela som vyskúšať čo to spraví keď nazbieram viac batérií a vyplatilo sa. Aj keď sa čudujem že prišiel nakoniec, lebo moja farma je zakliata v poslednom čase a nedarí sa :D

13. JORDYNKA

JORDYNKA Pisálek fóra

Ahoj, vyhrála jsem v Recyklomatu Králíka Hopsátko,ale nevím, kde mám hledat od něj dárek, zatím jsem nic nedostala.
    Dárek není ani v seznamu dárků od přátel.
    Díky za radu!:D

Margziam, evainfo a babioli tohle ocenili.
  14. mousicka

mousicka Guest

Ahoj JORDYNKA,

všetko dôležité o Hopsátkovi kolegynka rozpísala - tu pozri. Peknú hru

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Nemusíte ľutovať že ste nedostali ušatých.Od nich sú to dary aj nedary.Jeden mi dal 4x RŠH a druhý xl hrušku.Neboli by zlí prešpikované zo slaninkou.Už batérie nechám batériami toľko ich už nezískam nechám čo to do budúcna.

16. jaji

jaji Vévoda fóra

-Kuteno- to říkám i já - hopsátko by mi dával dary, nad kterými bych mu určitě spílala a proto ke mě nepřijde.... ten matův přístroj mi dává to co upotřebím (BBZ,BZ a KR) no, taky mi dal asi 4x matéto - mňam, mňam, nějaké PL - což je taky dobré, no dýňovky - ty mi zvlášť nuchutnají, ale co, třeba někdy nějaké uplatnění najdou :) a hlavně mám kompletní stonek i nálepku, takže za celou akci vyjadřuji spokojenost, byť jsem na začátku psala, že jsem čekala něco jiného.

Ale tak to mám vždy, když jsem pro něco nadšená, tak finále je mrzuté, když jsem z něčeho v rozpacích, tak se to nakonec jeví v poho...

všem pěkný den, jdu vytvářet nějaké hodnoty...;)

17. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

před chvílí 4 poslední pokusy recyklace, padl druhý kowhai a 90000 BZ, které mě posunuly do 82 lvl:D.

18. rybka123

rybka123 Rádoby autor

Pekný deň Vám všetkým, ktorí sa nerozčuľujete nad "odmenami" recyklo... či zajačikov. Však to je iba hra. Ja som spokojná, mám plný stonok, parfumeriu, slivoň, troch zajačikov a pod., ani som to nečakala. Skrátka hrám, lebo ma to baví a som zvedavá, aké šťastie budem mať. Je to akcia, kde nemusím sledovať čas kedy zbierať úrodu atd. Dúfam, že nebude až o rok. Veľa šťastia všetkým ešte na tých pár hodín akcie.

19. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Jedu jen L a nepada nic jineho nez BZ a KR ,taky bych si prala neco jineho

20. JORDYNKA

JORDYNKA Pisálek fóra

Ahoj, máte ještě někdo problém s tím králíkem hopsátko? Mám ho už několik dní a zatím mi nedal nic. Zkoušela jsem všechno co kdo tady doporučil zkusit, ale bez úspěchu. Můžete mi prosím poradit co s tím? :) dík moc

Margziam tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.