Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Milý králíčku Hopsátko,

přivítala jsem tě jako svého souseda a vyhradila ti místo u svého plotu. Jsem zvyklá na inteligentní sousedy a s politováním konstatuji, že se mezi ně ani trochu nehodíš. Hodit do popelnice tě nemůžu - za prvé jsem slušně vychovaná, za druhé se bojím ligy na ochranu zvířat a za třetí to prostě technicky nejde....
    Chápu, že se v tom horku nechceš tahat s něčím těžkým, ale ty parfémy mě už....žádná legrace. Takže tě žádám, abys nahlédl do skladu a našel tam jiný předmět než ten divný smradlavý parfém.

S pozdravem

čarodějka007

P.S. Svým normálním, inteligentním sousedům se tímto hluboce omlouvám, že musí sdílet místo u plotu s takovým troubou

EDIT: mno....2 SK dobrý, ale ty další 3 parfémy už si vážně nechej >:(

Naposledy upraveno: 16/8/15
  2. lacrima

lacrima Titán fóra

*odstránená citácia moderovaného príspevku* Ria30.

Ahojky matlafous123 , tak jsem si jen tak zkusmo u tebe klikla na odkaz a teď opravdu nevím, zda jsi to myslela ironicky
    nebo v mém PC straší .
    Nebo, že by jsem byla tak moc zasypána Hopsálky , že by jsem už přes ten jejich dav špatně viděla ?
    Asi jsem se k tomu všemu přejedla i dýňovky neboť jsem právě zjistila , že se mi už pod jejich přívalem prolamuje police .
    Ufounci navařili tedy pořádnou dávku a to jsem během dne už ani recyklátor nenavštívila .

3. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky zatím jsem na tom dobře mám parfumerii pak BZ, krejcary, slivoňka ...nálepka je doma i stonek jen jedna dekorka se jí nechce. Mám málo baterií moc se jim nechce tak nevím zda se povede ta poslední na kterou čekám. Mnoho zdaru Všem ;)Janča

4. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak k již aktivovanému stonku, parfumerii, nějakému sk se konečně dneska odpoledne přidal i Hopsálek - jupííí. Jde vidět že včerejší bouřky a deště se nezalekl. :) A jelikož jsem si poctivě četla veškeré příspěvky a opravdu umím číst i chápat psané (čtené) slovo, tak vím co s ním a jak a kde zjistit co mi dal. Otvírání p-u okna jsem pro jistotu už měla zaškrtlé, tudíž díky tomu vím, že drahocený Hopsálek mi přinesl Zuzino superhnojivo. :pNo tentokrát mu to prominu, protože ho šlechtí, že přihopsal ke mně na farmu, ale věřím, že s dalšími dárky se hošík ušatý v dalších dnech polepší. ;) Komu ještě nevyskočil, tak ať vyskočí a těm ostatním to co si přejí...

5. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak jsem si naposled vyměnila baterky s Nublony a dali mi MJS, dýňovky a už 4tého hopsálistu. No,teď jen čekat jak se kluci předvedou.U mě to zatím docela šlo,anebo jsem skromná a i langoš mě potěší,hihi. S česnekem a sýrem-mňam. Ten langoš,ne králík.Králíka radši na smetaně...:p Ovšem taky nevím,co budu s těma dýňovkama dělat.Celkem jich mám 12. Vůbec je nepoužívám.
    Tak nový Hopsalda zatím BZ a jeden starý 12 h pomocníků.No to je bezva,teď se vypnu a zapnu až zítra večer.Tak to tedy opravdu plně využiju.

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Dej nám pak vědět, jaká byla kjálíkova reakce .... co ti na tohle odepsal :music:Myslím, že nejsem zvědavý jen já.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ria30.
    Muzu se zeptat, proc jsi mi odstranila prispevek, ktery uz navic nekdo citoval, bez jakehokoliv upozorneni a sdeleni duvodu!?

lacrima: Nestrasi! 8)

jaji a Margziam tohle ocenili.
  8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, odklidit sem ho nechala já, protože ti zřejmě nedošlo, že podle pravidel tohoto fóra není možné odkazovat na stránky, které nejsou v povolených tzn. "nepovolený odkaz".
    Akorát k tomu dopisuju varování

danda

petaM2001 a lacrima tohle ocenili.
  9. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Jupí tak právě skočil na mou farmu další hopsalík. :D To je ta včerejší bouřka asi fakt přivolala. A já se ťulda bála, že je definitivně zažene. Hopsalík mi dal 2xsuperhnojivo... A pak mi recyklátor dal i vlčky - celkem jich mám už 9, ale nevadí. ;)

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

petaM2001 a Margziam tohle ocenili.
  11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jestli mně do rána vypadne ještě jeden vlk, tak si asi zítra budu muset vzít neschopenku .... tak dlouho stát nevydržím :eek:

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jesterka74: Ahoj, to se divím, že bys zrovna ty stránku nenašla :) vždyť jsi tady denně několikrát. Mrkni na supersousedy (super přítel) nebo na odkaz str.44 (zeleně -tu-)
    dárky jsou u zakoupeného králíka, tak snad platí i na zde získaného.

13. Margziam

Margziam Stará škola

Tak jsem si početla, zasmála se.. xDxDxD a zajímalo by mě, jestli ten Hopsátko vůbec umí číst, natož psát odpovědi :)

bbowlingu - proč musíš stát, když Ti z recyklomatu vypadne vlk ve stáji? Nějak to nechápu... já u noťasu sedím nebo ležím... ???

Taky asi s tím plněním recyklomatu a zkoušením, co mi dá, už přestanu.. Většinou bylo, myslím, BZ a BBZ (hodí se všechno), KR (jsem vítala víc), pak nějaké dýňovky, pár MJS, SH, asi i SK a ponožka nějaká (nevím jistě), stáje a výrobny žádné, ale mám z dřívějška, takže mi nechybí (na parfumérku mám stejně málo motýlů a pro kiviho žádné krmivo), ale nejvíc jsem byla ráda, když mi vypadly slivoně trnité.. A Kowhai asi jedna taky byla (ale nejsem si jistá)..

Od prvního králíčka už dárek došel a v p-u okně jsem ho viděla a pak i dole v liště (v tom okně nebylo napsáno, od koho ten dárek je - pokud se nepletu -, tak jsem si to pak mohla přečíst aspoň v té dolní liště..)... Byl to jahodový muffin...mňam... :)

Moc a moc děkuji všem, co mi posílali padátka - baterie.. a děkuji za tuto akci a odměny v ní.. Ještě budu čekat, čím mě obdarují během těch 2 týdnů oba králíčci s dlouhýma ušima.. :)

A těm, co ještě bojují, přeju, aby získali, po čem touží... a trochu chladu v těch vedrech...
    Dneska už prý někde pršelo - dcerka byla v Peci pod Sněžkou a říkala, že pršelo a bylo příjemně - ne moc horko, ani zima.. akorát..
    V Polsku byl slejvák odpoledne (při poslechu korunky a mše v přenosu z Krakowa-Lagiewnik jsem ho slyšela) a večer v Medjugorje (Bosna-Hercegovina) bylo slyšet i hřmění a otec pak říkal, že děkuje za déšť (taky za něj děkuji - rostliny ho potřebují a my taky)...

Zatím - dobrou noc všem... :)

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak ne :cry:Zas nic :cry: Opět klobouk nacpanej bézetkama a krejcary :cry:Proooč ???:cry:Já chcu taky Hopsátko:cry:

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nakonec to mam komplet, stonek sel rychle, ale dostat se k nalepce trvalo trochu dyl...
    Pouhych 25 pokusu - ja fakt nepotrebuju dynovou marmeladu, mozna bych bral kivi, to neprislo... ale zajicek Hopsalek od zacatku strasi mezi sousedy, asi neco dava, ale kdyz to nevidim mezi darky (straaaaaasny problem to tam dat) a po zapnuti darku jsem videl vsechny mozny jen ten od nej zmizel v davu 20 darku + dalsi z nakupu (fakt otravny), tak to tak necham...
    Mit moznost dalsich dekorek, jo to by bylo jiny kafe :)

16. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Teda ještě před několika minutami (dlooouhými) jsem se domnívala, že jsem se právě vrátila z blázince. Strávila jsem totiž několik dní se svými kamarádkami a všemi našimi dětmi (v poměru 1:2) na chatě kde teče pouze studená voda a půda je převážně písčitá, v tomto počasí spíše prachopísčitá (od dnešního odpoledne bahnitá) ... prostě černej špinavej humus s jehličím a suchou trávou. Kdo má děti, dovede si jistě představit následky xD Věkové rozpětí dětí 1,5 - 5,5 roku, základní charakteristika - neřízená střela ... tudíž celý pobyt bylo slyšet hlavně: "Mamííí ..." "Nech to/Běž odtamtud/Pojď sem/Nesahej na to/ ..." "Čooo?" "Kolikrát ti to musím opakovat?" "Dneska už to říkám naposledy.", apod. v několikaminutových intervalech :cry:

Ale po dočtení zdejšího vlákna jsem si uvědomila, že jsem byla v lázních a všechno to bylo naprosto báječné a dokonalé xD

Taky už se nedivím, že mi po návratu padají samé méně zajímavé odměny, když mezitím ten recyklomat odstěhovali a nastrčili nám sem za něj nějakýho Recyklomannna.

Jediný co nevím je, kde zjistím, co mi přinesl králíček Hopsátko. Poradí mi někdo? ;)

Edit: Danda - Promiň, ale já prostě musela xD Teď už můžu jít v klidu spát a nechat si něco hezkého zdát ... třeba o nějakém ušákovi :inlove: Dobrou ...

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, Margaziam buď ráda, že si v recyklomatu nechytla vlka, to bys možná měla stejný problém jako bbowling :D
    Jinak samozřejmě přeji spousty hezkých dárků všem, hlavně ty, které jste doteď marně vyhlíželi. Dorazil mi kowhai, takže kdo by neměl, při O a D je váš. :) mám jich dost.

Prosím, králíka už né :D, zjistíš to jenom ty nebo herní podpora, ty dole ve spodní liště, podpora z výpisu.

danda :)

18. jaji

jaji Vévoda fóra

proste nam nejni souzenej.... jeste bysme se cilily, coze nam to nosi za darky... ja ted 2x za sebou do
    stala 3 dynovky... asi mi to vazne naznacuje,abych s tim zacala neco delat... asi prodat bo zasadne temer nic nepestuji...

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

jaji - a to je fakt, pravdu díš :D Ať si toho vypelichanýho krkouna ráčej vetknout za klobouk :p Stejně by byl jen pro zlost.
    Tak. A maj to xD
    Ale jestli nám takhle půjde i šlechtění, tak se picnu asi :(

20. libakos

libakos Polobůh fóra

tak jsem zvědavá kolik měsíců(nebo let?)budu čekat na další akci abych doplnila stonek,nějak se nedaří vymlátit třetí dekorku:-((

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.