Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nedalo mi to, sice jsem si řekla, že baterie schovám napříště, ale oni příště zase napadají xD

Tak jsem naplnila recyklomat na 250 a 160. Měla jsem 2 pokusy S - slivoň a 8 tis. BZ a pak 8 pokusů L - z toho 3x hopsátko, 3x 45 tis.KR, 1x 50 tis. BZ a dýňovka :music:. Pak to tam nemám cpát, když to tak hezky zase začalo padat. Zpět 2 dny to bylo samé BZ a KR, nanejvýš dýňovka :wuerg:

Edit: tak jich mám nakonec 7 ušatejch - Evi - Pajaable, mooooc ti držím palce, třeba se zadaří a začnou se ti také sypat

Naposledy upraveno: 16/8/15
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bbowling do zoufalství mám hodně daleko, docela se tím bavím - taky co jiného, v tom horku....ale toho králíka na rozmarýnu jsem v reálu naplánovala na úterý (tedy pokud ho zásobovač zítra obstará, o čemž nepochybuju) xD.
    Pro dnešek učiním na farmě experiment a jak se znám, dobytek mimo lištu dlouho nestrpím....

3. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Tak včera mi padla konečně parfumeriexD, kiwi (mám 3) a vlk (mám 4). Dnešní baterie si schovám na další recyklomat, protože zkoušet jestli mi vypadne slivon a kowhai je zbytečné. Šance, že mi ze 100 baterek zrovna vypadnou je mizivá.:( Alespoň, že mám aktivovaný stonek a po velké dávce baterií do recyklomatu i parfumerii. :pZbytek hold při O a D (škoda, že kiwi už nebude mít takovou měnitelnou cenu jako minule):cry:

PS: mám jednoho supersouseda skrblíka

4. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak já nakonec protočila cca 550 baterií - střídala jsem S, M i L - řádek i dekorky překvapivě mám, tak mám radost. Toužila jsem po hopsátkovi, ale ani jeden - ten mi prostě není souzen :) No co nadělám, třeba příště .....

5. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahoj, tak ať se snažím jak se snažím, další Hopsáko ne a ne přihopsat, zatím samé BZ a BBZ a Krejcary.

6. jaji

jaji Vévoda fóra

stále stav trvající - 3x dýňovka to ano, hopsajda nikoliv. Už je to trapné a tak dál si budu plenit stodolu už jen pro radost. Hopsajícího nechci, chci tu dýňovku;)

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hopsátko mi přihopsalo.Skáče vše možné je ne BBZ

Farmerama 97+ *** Bahamarama 262+
    říjen 2010

8. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Hopsálek mi dnes dal opět dva kousky superhnojiva. Recyklátor ráno hýřil body zkušenosti a jednou přihodil i krejcary. Další sklizeň dlouhodobek (a baterií) bude před půlnocí - nebo ráno, podle toho, jestli mě neuchvátí Morfeus do své náruče.

9. JMJH

JMJH Znalec fóra

Taky mi recyklátor dává hlavně BZ (při těch milionech potřebných na postup je to slabota), dýňovky (které tak moc nepotřebuju), ale dal mi i MJS, KR (které potřebuju), BBZ (které taky potřebuju), slivoň (po které jsem toužila), Kowhai (taky potřebná), i 1 lípu (navíc k těm 4 z akce před časem) ... S dalším už si nejsem jistá, možná, že SK nějaké bylo taky.. a ponožka... a SH...
    Před chvíli jsem sklidila rajčata, utratila 20 baterek se zbytkem nákladu v recyklomatu, dostala KR a dýňovku a - končím..
    Zítra bych ještě měla sklízet, ale v tom vedru už asi raději recyklomat plnit nebudu, abych tam nenaházela zbytečně moc a pak o to nepřišla - v tom vedru nemůžu počítat s dobře počítající hlavou... Tak ty baterky, co mi (snad) zítra napadají, nechám na příště - jestli nějaké "příště" ještě bude (pro mě)...

Přeju vám všem, co ještě bojujete, abyste získali, po čem toužíte.. a kdo už jste dobojovali, přeji příjemný odpočinek a trochu chladu...
    :)

A děkuju moc všem, co mi posílali padátka - i v dřívějších akcích, co jsem jim ještě nezvládla poděkovat... lapám po dechu... jdu se trochu ochladit... škoda, že nemůžu do ledničky (na to ochlazení)... jaksi je na mě moc malá a já na ni moc velká... :(

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak poučena z předchozích dní... ještě jsem s Recyklomatem dnes nekomunikovala. Syslím si baterie, abych "dala" xy pokusů najednou. To je pak větší šance na něco jiného než jen BZ anebo krejcary (Casey je výjimka, nebo kdo sem dával fotku 4x 50.000 BZ? :p )

Ještě by se hodil 1 výběh pro Kiviho a třeba 1 Kowhai... ale nechám se překvapit.
    Momentálně mám od včerejšího večera nasysleno opět 195 baterií a za 2,5 hod. sklízím růže. Budu recyklovat až pak. 8)

EDIT:
    Dívala jsem se do stodoly a dumala jsem, kdy naposledy jsem použila Dýňovou marmeládu. Za tuto akci mi přibylo 6 ks o_O Budu muset vymyslet, co s ní... třeba mazat na (mrkvový) chleba?

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

V noci jsme se vratili ze Slovenska, ale vzhledem k tomu, ze od Mikulova uz jsem za volantem spala, nebyla jsem si po probuzeni uplne jista, jestli se mi to jen nezdalo, ale bohuzel (byt jsem stale hrdy Cech resp. Vysocinan).... stacilo rozbehnout notas, otevrit forum, zacit cist a hledme: zase par novych poznatku!
    1) bingo, jsem doma neb tolik poloanalfabetu (jak je tu nekdo vtipne nazval) muze byt uz snad jen v eeemerice
    2) soucasne s tim odhaluji tajemstvi jejich nadmerneho vyskytu: ceske ustavy pro mentalne retardovane doporucuji Farmeramu jako jednu z forem terapie
    3) z plevele opravdu nic nepada!
    xD;)
    Ostatnim nejmenovanym:;) :inlove:

12. čarodějka007

k.vitek taky mám z recyklomatu dýňovky - celkem 10 kousků. Já je posílám začátečníkům, aby si vyzkoušeli jak fungují řemeslné produkty - teprve až zmáknou dýňovku, pošlu MJS ;). A skuteční nováčci, kteří začínají s hrou, si považují i dýňovku, protože ji nemají jak koupit a i když překročí level 40, tak je pro ně cca 5 000 krejcarů hodně. Takže bych tento dárek nezatracovala...

13. Vefka1

Vefka1 Pisálek fóra

Ahojky,

snad poprvé jsem si vedla statistiku, kolik čeho jsem dostala.

Celkem jsem zatím zainvestovala:

nublonské baterie1 240
    zboží v protihodnotě1 260 000

Získala:

BZ444 000
    kr113 000
    BBZ85 000

Velikost S32
    12000 BZ12
    8000 kr6
    5000 BBZ2
    1x dýňová marmeláda0
    1x pomocníci - kupón na 1 hod.1
    1x párty lístek1
    25x superhnojivo0
    1x ananasové pečivo3
    10x Zuzino ultrahnojivo2
    1x slivoň trnitá - strom2
    1x vlčí doupě1
    Nálepka - lze získat pouze jednou1
    Želvomat - lze získat pouze jednou1
    Velikost M20
    30000 BZ10
    20000 kr1
    10000 BBZ0
    1x pomocníci - kupón na 12 hod.0
    1x cukino-jablečný koláč0
    2x dýňová marmeláda2
    1x mangovo-pomerančové smoothie1
    2x párty lístek0
    20x Zuzino superhnojivo2
    1x kowhai1
    1x výběh pro kivi1
    řada na magickém stonku - pouze jednou1
    Recyklační střelnice1
    Velikost L12
    50000 BZ0
    45000 kr1
    25000 BBZ3
    2x mrkvovo-jablečná směs1
    3x párty lístek2
    1x pomocníci - kupón na 24 hod.0
    1x králík Hopsátko Najmi si supersouseda1
    30x superkrmivo0
    1x zelené matéto0
    3x dýňová marmeláda2
    1x lípa0
    1x parfumerie - lze získat pouze jednou1
    Recyklační buňka1
    Nakonec celý stonek, kowhai i kivi - takže spokojenost. Jen mě mrzí, že se na mne neusmálo štěstí se superkrmivem.
    Třeba to ještě přijde ;)

14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Stonek mám celý už od začátku akce ;) nejvíce mi padaly BZ a KR, největší radost mi asi udělalo 3x kowhai, asi 5x párty lístek, trocha SK a pomocníci :D
    jen co mě mrzí tak Hopsátko se mi vyhnulo :sleepy: snad jindy;)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) jsem doufala, že ten "hop zajda" přece jen doběhne a vše za celý den jsem naházela až teď večer o_O

[​IMG] .. a toto mi přišlo :oops: a na dýni mám už alergii .. mě přišla 26x a poslední recyklace si už ani nepíši o_O .. je to stále stejné, takže si ho zelení mužíčci nechte xD :D a už leťte pryč ...

16. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    tak králíček mi dneska dal 10 cukrů. Ufoni mi dalo body na Bahamku. Takže dobrý.

17. Mr.Shovel

Mr.Shovel Pisálek fóra

Pardon za naprosto naivní dotaz ale k čemu že je mi ten Hopsátko? Mám jej za souseda ale kliknout se na něj nedá.
    Jistě je to pro někoho triviální ale já s tím zkrátka nemám zkušenost.

Margziam tohle ocenil(a).
  18. čarodějka007

19. Mr.Shovel

Mr.Shovel Pisálek fóra

Díky čarodějko za nasměrování, jsem tedy zvědav co mi můj nový soused pošle za bezva dárek. Doufám že to nebude pytel plný blech.

petaM2001 a Margziam tohle ocenili.
  20. lejipa

lejipa Aktivní autor

tak se také musím pochlubit řádek celý,kowai i parfumerie :) padou krejcárky,body i bahabody a různé další věcičky a dokonce i hopsálek :-D jen se musím podívat jak ho použít

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.