Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jen aby se ti hopsálkové od těch růžovejch nenakazili!xD Nestačí ti jaký je venku vedro?:eek:

2. Crower

Crower Vážený autor

Nebo Ti nejspíš donesou možná něco a nikdy se nedozvíš co :D :D :D :D

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Crower já patřím mezi ty šťastnější hráče, kterým funguje spodní lišta - takže mám přehled. A jak dobře víš, dá se zapnout pop-up okno...je to sice otravné a někdy ty cedule naskočí i dvakrát až třikrát, ale pokud chceš mít přehled, je to řešitelné.
    Mě to za 13 dní přestane zajímat, protože nejsem mentor a kraviny jako supersousedy nekupuju :)

4. Crower

Crower Vážený autor

Jo kdyby mi vyskakovali jen okna od hospáků tak jdu do toho, ale co mi chodí od sousedů vědět nepotřebuji :D To si můžu přečíst v novinkách a nepotřebuji kvůli tomu odklikávat milion oken :)
    No to se máš, já mám hopsáky už víc jak rok v kuse, protože je beru ze školy, tak že tohle je prostě na nic...

5. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Riuško děkuju moc za odpověď. Četla jsem až teď, zkoušela a koukala se do linku, který jsi podala.. a musím se smát těm krásným překladům..
    :)
    český "Králík Hopsátko" je po slovensky "Max Zajko-bojko" (jako "bázlivý") a po russki "Maks Dlinnouškin" (jako "Dlouhoušák")
    xDxDxD
    V polštině je to "Marcel Dlugouchy" ("dlouhouchý" - jako v ruštině) :)

Dneska jsem dostala druhého.. :) A už jsem našla ve spodní liště i dárky - hodně nářadí - každý druh nářadí na jednom řádku... :)
    Ale jestli jsem něco dostala od toho prvního, se asi nedozvím, protože když jsem po noční přestávce došla na farmu, napřed byla beze změny od včera (to, co bylo naseto, ještě nebylo zralé, ale stále jako čerstvě naseto) a když jsem se překlikala přes mapu na jinou plochu, odhlásilo mě to a po přihlášení jsem už jen sklízela a sázela a dolní lištu kontrolovala až pak...
    Zapnula jsem to pup-up okno na dárky, dala obnovit stránku, dolní lišta se vyprázdnila a žádné okno o dřívějších dárcích nevyskočilo.
    Takže to asi bude až o těch pozdějších dárcích - zdržovat při skllízení a stejně mizet při obnovení stránky nebo po přihlášení
    - po předchozím automatickém odhlášení systémem... :(

Naposledy upraveno: 16/8/15
  6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký obědový či poobědový čas.
    Tak jsem ten recyklák zase nakrmila, no..zklamání opět. Superko (hodí se), mrkvovka,
    BBZ (hodí se), BZ , ale 3x opět dýňovka (já jí vůbec k ničemu nepotřebuji a chodí pořád).
    Takže jsem natuty smířená s tím, že hopsandíka prostě nedostanu zadara , leda bych
    ho koupila a to já nekoupím, protože i kupovaný na mě byl hnusný..xD
    Mám zakletou farmičku , asi budu muset uspořádat nějaké čarodejnické mecheche a
    pokusit se ji odčarovat. :p
    Komu se daří , gratuluji, komu ne - nesmutněte, hůř než já na tom být nemůžete. ;)

7. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Tak žlutý netopýry od Hopsálka jsem opravdu nutně potřebovala :sleepy:
    Hezkou hru všem.

8. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj.. řádek ve stonku mám už aktivní pár dní a dneska jsem konečně (po dlooooouhé době) dostala Hopsálka.. :)
    Donesl mi sůl (trochu mu to trvalo - asi musel delší trasu uběhnout z té lišty, kam se dostal po aktivaci, nebo co to je).. :)

A protože jsem zrovna byla přihlášená na polským, tak jsem to měla v polštině a byl tam obrázek obyčejnýho králíka vdolní liště - jako je to nahlášené v chybách - grafika. Když mi donesl dárek, už tam byl u toho dárku obrázek normální - Hopsálka. Ale tam, kde bylo napsáno, že jsem ho dostala, byl obrázek obyčejného králíka dál.. Teď už tam není nic, protože abych to mohla napsat tady, tak jsem se musela odhlásit a znovu přihlásit na českým... když sem můžeme jenom z farmy - v jazyce, ve kterém jsme na ní přihlášení... :(
    Používám tady Google Chrome - jestli je to prohlížečem ty chyby.. nevím...

Pajaable
    - Ty chceš začarovanou farmičku ještě více začarovávat? Tak to se z toho nedostaneš nikdy. Na čarodějnickým mecheche ji jedině začaruješ ještě víc a bude to ještě horší.. Doufám, žes to nemyslela vážně..

Jinak - s tím, že "hůř být už nemůže", jsem optimista.. "MŮŽE"... xD

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja dostal ráno druhého zajka a ten mi nadelil 3x parfém a včerajší 10x cukor.Dajakí sú tí ušatí lakomí musím im asi niečo sľúbiť buď smotanu alebo paprikuxDxD.SK som nedostal ale 4x po 50000 BS.

10. čarodějka007

-Kuteno- já vytáhnu z lišty tu růžovou králíkárnu...a až přijdou ušáci večer na návštěvu, uvidíme, co přinesou :p

A z recyklomatu mám konečně kowhai - to to trvalo

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jo tak hopsadlo to zatím nepadlo ale to nevadí:)

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

čarodejka007 ja mám 2 ružové stajne vytiahnuté.A čo doniesli?Jedni pre svojich kolegov voňačky a druhí cukor.Oni si fakt koledujú asi netušia čo ich môže postretnúťxDxD.Ja im dám takých voňačiek a cukru.Však mám na oboje stromy.Asi sú slepí keď ich nevidiaxDxD.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem si řekla, že si nějaké baterie nechám na příště, ale nedalo mi to, tak jsem je použila, získala 9 lístků na kolo štěstí, hned jsem je využila, protože mi stále chybí ten tulipán. A jaké zklamání, všechny lístky fuč a tulipán taky fuč, Tak budu muset čekat na další kolo. 3 Hopsálci se u mne usadili, tak je budu sledovat, co přinesou. Krásný zbytek neděle a už aby trochu té vody přišlo.;););)

14. čarodějka007

..... tak... [​IMG] a jestli přihopkají na návštěvu s prázdnými packami a budou dělat "bz bz" - bude králík na rozmarýnu :p

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kuteno, zkus jim ještě slíbit vavřín,nové koření a jalovec, vyhřátý pelíšek, česnekové knoflíčky... třeba to zabere ;)

Na KŠ točim všechno možné, včetně tulipánu, mamčo50 (bych ti poslala klidně dva, i tři, a ještě by mi zbylo), ale strašáci nikde. Lístky kupovat nebudu, fuseklí mám už dost...
    Recyklomana už jsem také několikrát poslala... na str. 44 a 45 (aby se podíval, jak vypadá Hopsátko), jenže on mě ignoruje i nadále >:(

A všimli jste si, že už se dlouho nikdo neptal o_O

16. polacka

polacka Vévoda fóra

Stonek hotový a 3x hopsadlokrálík. Uvidíme, co mi podaruje.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

skalara.v vavrín im sľúbiť nemôžem.Nemôžem ho ešte pestovať nemám naň lvl.ostatné môžem aj chilli by som im sľúbil a nakŕmil ich s nimi.Len neviem ako by to s nimi pohloxDxD.Ale viem ako ale nebudem to rozmazávaťxDxD.Ešte si počkám na tie darčeky od nich aj tak ma neminú.Ešte sa neteš že sa na nich nikto nepýtal.Možno za pár minút to budeme zase čítať.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska mně asi navštívil zajíček z pravěku,nějak pořád nechápu k čemu je ta Soví klec?:music:A žlutý vrány sem dostal i včera!:eek:

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Takhle nějak vypadá začátek úplného zoufalství, které posléze pokračuje nastrouhanou mrkví vedle monitoru a končí kompem hozeným do jetele xD

20. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Pajaable můžu na tom být húř. Mně recyklátor dává také dýňovky které nechci, ale Hopsálka toho mi nedá, zrovna tak superkrmivo to mi taky nedal a to do něj cpu růže. N.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.