Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sumec2

sumec2 Pisálek fóra

Přátelé mám komplet stonek tak velká radost píšete o hopsálkovi já bych nevěděl snim si rady je mi 70 a už mi to tolik nepálí vám přeji hezké výhry at se vám všem daři a jste spokojeni

2. mousicka

mousicka Guest

Ahoj sumec2,

všetko o hopsálkovi kolegynka tu pozri - krásne rozpísala. Peknú hru

3. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj,
    tak jsem od Ufounů dostala 30 superkrmiva a krejcary. Králiček bude zase večer, tak se pochlubím. Teď pěstuju pšenici do nějakého úkolu.

4. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

koukám, že nejen můj Hopsátko je pěknej skrblík včera langoš a dneska 2x zuzino superhnojivo, předtím nějakých pár bz ... ještě, že je za virtuální měnu.

5. maiki66

maiki66 Pisálek fóra

Ahoj,dnes ráno vypadlo 48 nublonů ze všech stájí a polí,koupila jsem jednou L a pak zbylo na jeden M a obojí jsou BZ,tak třeba večer to bude lepší nechám se překvapit,hezkou hru všem

6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

A já jsem fakt šeptala jaji:) a on přišel ke mě, asi to popletl...o_O

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak zas pjd. :cry: Dali mi 2x kr a kloubouk plný BZ :cry: Že von ten recykloman bude na zajochy a ulejvá si je pro sebe:oops:

8. doben

doben Ikona fóra

Už mi chybí jen střelnice a buňka. Stonek mi dnes padl. Jenomže už nemám baterky, takže si počkám na OaD. :D

9. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak jsem ještě párkrát zkusil recyklovat a už končím - jenom BZ, BBZ, pravda ještě 2x Hopsálek (dohromady mám 3), ale to jsou nedary - naposledy 3x obchodní licence. Zbytek baterek schovám na příště - možná ještě nějaké bude a když ne tak je to jen hra. Přeji všem ať to padá

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Dnes má recyklomann bohatou fantazii a jeho dárky jsou opravdu pestré. Jen se nemohu rozhodnout, který dárek mě potěšil nejvíc :-D

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Casey27 recykloman asi ví, že už všechno máš, tak ti tímto dává najevo, jak jsi úžasný a nejlepší :D.

....i když, já bych potřebovala kowhai a z toho recyklátoru lezou jen blbosti....většinou pár krejcarů a dýňovky - dýňovky půjdou k nováčkům v rámci nácviku na využívání řemeslných produktů a krejcary holt roztočím

12. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem rozdal dalších 130 baterek a padlo mi:

BZ ( 35 baterek )
    BZ ( 35 baterek )
    kupon 24h ( 35 baterek )
    2x párty lístek ( 25 baterek )

Králík chcípátko zatim nic :/ Snad ještě padne ať mam taky ty skvělé odměny od něj :p
    Jinak musim se pochlubit asi před 2 dny jsem koupil 20 párty lístků a vytočil jsem si skákajícího strašáka.
    Ale trošku klesla nálada po včerejšku v singlu i v deblu jsme vypadli po bitvě obojí :/ :(

Tak teď zasadim asi růže a uvidíme snad ten králík ještě padne a když ne koupim ho na trhu :D

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čauky, tak jsem se jen mrknul na protihodnoty, akční super pro nízký levly a hodnota 40, růže 107 nebo kolem toho, trošku nepoměr ne? Zase taková výhoda to není až na to BBZ, ale že by z toho něco lezlo extra to se říct nedá. Zkusil jsem a hned dekorka, na první střel se podařily dvě a na druhý ta třetí, kowkai 2x a tím končím. Hmm, takže za mě s tou protihodnotou palec dolu, fakt pomoc jako blázen. Ale to se dalo čekat, máme hvězdný prach a floreny no ne? :p

Hopsál mi obr strom nadělil celkem třikrát, takže ano někdy se ten zázrak stane.

Naposledy upraveno: 16/8/15
  14. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ahoj,
    rozumím tomu dobře , že králík hopsátko může nadělit i obrovský strom ?
    info: Upgrade stromu XL, XXL (podle dosaženého levelu, včetně obrovských stromů)
    Už ho prosím někdo tady dostal ?
    Děkuji za reakci.

petaM2001 a JMJH tohle ocenili.
  15. majami1

majami1 Pisálek fóra

ahojte, ja som zatiaľ s akciou spokojná, mojou prioritou bolo získať kiwi, konečne teraz vyskočil :D, tak teraz by som chcela dokončiť stonku, chýba mi už len jedna časť - L, tak držte palce, nech sa mi to podarí získať :) Gratulujem všetkým, ktorí získali to, po čom túžili, podľa mňa super akcia, len tých batérií keby vyskakovalo viac :(

16. čarodějka007

Danielaa25 podle seznamu v FAQ může....ale spíš dostaneš 3 parfémy ;). Nepamatuju si, že by tady nebo na chatu někdo napsal, že mu supersoused přinesl obrstromek - a paměť mám výbornou

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Když vidím jak tady všichni chrochtají blahem,tak doufam že se nám zelení mužíčci co nevidět vrátí i s novejma odměnama! Už mám pro ně i zbrusu nové baterie! Ušáky klidně mohou zapomenot doma a místo něj třeba ať daj zpátky modráska a licence na OaD!:eek:
    Jinak můj ranní ušatec pokouší mou trpělivost,dneska přines krejcary!o_O

čarodějka07 Kdysi dávno,když ještě králíčci byli zdraví,tak nosili opravdu hodnotné dárky,XXL stromy,oranžová vylepšení stájí a jednou dokonce přinesl Obrovskou stáj oranžovou!!!! Akorát chlapec jaksi zapoměl poslat základ,naštěstí mně to nevadilo(mám zákadů dost), ale vzpomínám si jak někdo na fóru psal ,že mu přines obří strom XXL a právě mu ten základ chyběl!!:eek:

18. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

A o to mi právě jde ..Je na seznamu a od jakýho lvl je možnost jeho získání?
    Prosím kdo ho dostane ať to sem napíše , to by bylo aby se párkrát ten králík nespletl ;)
    Děkuji za reakci

evainfo, petaM2001 a JMJH tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Od levelu 2!

babioli, petaM2001 a JMJH tohle ocenili.
  20. čarodějka007

kaolín11 momentálně uvažuju i o možnosti ty ušaté Harpagony nějak ošálit. Zkusím dát na plochu růžovou králíkarnu - tam jsou taky 3 ušáci, tak třeba kámošům donesou lepší dárky :p. A když ne, prodám je na trhu, u nás se prodávají jen čistokrevní a pod 800 kr za kus obchodníci nejdou....

EDIT: já teda nevím, co by mohli hopsálkové chytit od mých králíků, co jsem dostala chlívek, je v liště v karanténě, takže budou mít akorát hlad

Naposledy upraveno: 16/8/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.