Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak mám stonek dokončen, dala jsem zde na radu někoho, že lepší odměny padají, když už recyklomatu dochází krejcary. A je to pravda. Dřív jsem ho měla pořád plný a padaly je BZ a další, jen ne dekorky a stonek. Tak jsem ho 2dny držela stále minimálně nakrmený a ejhle padly všechny 3 dekorky i stonek;)

2. Farma*WHWT*

Farma*WHWT* Pisálek fóra

Ria30
    Dotazy na králíka jsou fak hustý a slabší povahy to nedaj a uráží spoluhráče, i když si toho nemusí všímat.
    Ale přesto se zeptám - už je nějaká reakce od RT na nahlášenou chybu?, že se ty dárky nezobrazují, kdy to opraví nebo tak něco. Jsem na dárky vždycky moc zvědavá a doufám, že se mi ukáží i zpětně.
    Předem ti děkuji za odpověď.

Kamila

petaM2001 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Farma*WHWT*, zatiaľ nič bližšie žiaľ nevieme, hneď ako nejaké info dostaneme, tak vám to predáme. Kedže sa nám údaje zo spodnej lišty každým prihlásením zmažú, tak to nejde zistiť spätne. Jedine, ak by si sa obrátila na hernú podporu so svojím problémom.
    Peknú hru prajem

petaM2001 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  4. blondmary

blondmary Magnát fóra

tak ja si dnes od šťastia aj zatancujem, Ráno mi recyklomat vypudil parfumériu a hneď na to poslednú dekorku . Stonka aktivovaná a všetky ostatné odmeny už len znásobujú moju radosť. Tak Vám všetkým prajem veľa šťastíčka z recyklomatu;)

Suseda zajaca z recyklomatu zatiaľ nemám , ale mám dvoch úžasných: Blonda141 a Mozgek - ďakujem za dennodenné zasielanie darčekov.

Naposledy upraveno: 15/8/15
  5. jaji

jaji Vévoda fóra

tak to asi tak nebude... od začátku ho držím nenakrmený - vždy jen na 1L odměnu... dnes vyjímečně bylo na 2 L odměny... a stál emi hopsajda nepřiskákal. Za to hafooo BZ, ne že bych se proto zlobila, ono RT ví co mi má posílat, protože chci brzy přijít k vavřínu, ale neškodilo by mi milé rt také nechat přihopsat aspoň jednoho hopsálka, já už fakt budu hodná a nebudu reptat...:p

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám naplněný recyklomat na 4 L odměny, tak to ráno zkusím a už plnit nebudu. Opravdu už nemá co vypadnout, co by mi udělalo velkou radost. Nechám baterie na příště, snad odměny RT obmění a bude zase o co hrát :music:

7. 21david21

21david21 Zelenáč fóra

Teď jsem dostal stromek Kowhai:)

8. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Hurá fazole je kompletní. Akce se povedla.;)

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Stonek komplet a 3x králík, parfumerii mám z Tajemných, já potřebuju želvy a rakytník a to akutně! Aby ty králici nedopadli jako Králíček Ariel co pak chcípnul. Všem přeju hodně úspěchů. A doufejmě v nějaké brzké ochlazení.

10. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

tak na mě tahle akce působí jako kdyby si RT chtělo napravit reputaci ;) je tu vůbec někdo kdo nedostal stonek a všechny dekorace ?

11. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

hlásím taktéž zaktivovaný stonek hurááá a po zpětném pročtení diskuze jen zmateně kroutím hlavou co se tady děje ohledně Hopsátka já teda vím k čemu je ale bohužel ke mne ještě žádný nedohopsal tak snad si nezlomil chudáček nožku a ještě dohopkat stihne. Všem co ještě komletují přeji hodně štěstí

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Co já vím, tak snad Casey nemá nic. Kočičí akce ho prý tak zničila, že od té doby jen spí s rukou zavěšenou na lustru, jak jí má od klikání na kočky namoženou a tím pádem nemůže honit baterky. Je mi ho líto, tak krásné ceny prošvihne .... :cry::p A psa mu prý jezdí venčit nějaká Varunova kámoška ....
    Baterek rovných 20 kousků 8)

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Jen upřesním informace. Jj ruce to odnesly.... víš co to je za hoknu uklikat a uspokojit 607 koček.... to bylo pořád dokola zrzka pak dvě brunety, zase zrzka zase bruneta atd....... předloktí z toho mám jak Pepek námořník a zápěstí na hadry ,-D Jinak to není Varunova kámoška, ale sekretářka a nejezdí venčit psa ale mě.... doktor říkal, že nemám tahat nic těžkýho. Stonek mám ale komplet... hned ze startu to zařídil strejda z kantýny BP... na podporu šoupl chlebíčky.. 12 šunkovejch a 6 s poličanem ,-)

EDIT: Kdyby tě zajímalo co blondýny, tak ty jsem posílal rychlokvašce ,-)

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Aby ho cholera schvátila .... o_O

Casey

S těma chlebíčkama pro podporu trochu kecáš .... šunkový jsou OK, ale ty další nebyly s Poličanem, ale obyčejnou Vysočinou. To vím naprosto přesně, protože ta Vysočina byla nalepená na emailové odpovědi od podpory, když jsem se ptal, co to je králík Hopsátko. Takže prrrr kamaráde.

Naposledy upraveno: 14/8/15
  15. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Stále ne a ne padnout poslední dekorace, ale hraji dál i když pomaloučku a ty baterie málo naskakují, ale chce to trpělivost. Hopsátko, to nemám ani páru jak vypadá, natož aby ke mě dohopsalo. Hra ještě nekončí, tak atˇ se farmářum daří.

16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak dalších 135 bateríí v háji a co z toho? BZ,KR a párty lístky 2 a dokonce i dýňovky ty jsem potřeboval k těm 30 co mam :p :D
    Za cca 1:30 mam růže a kávu tak zase něco jistě padne :)

Já teda jako jeden z mála vim co je to králík chcípátko ale nevim k čemu je to SK? :D :p
    Jinak casey a bbowlingu kvůli vám když jsem to tu četl jsem málem umřel smíchy ještě k tomu vedru :D

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Králíci dneska neměli svůj den a poslali mně toto:4x SH,3xobchodní licence,2xSK,3.120 BZ, žluté vrány,2xSH:eek:
    Po žních půjdou k hadovi!o_O
    A jinak dneska RT usoudil, že v TOP bylo vše ok a připsal mě odměny!!!:D Tímto všem dodatečně děkuji za podporu a dárky!:)
    Baterek + 1.165 ks na příště

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Králík opět ne, jen krejcary a krejcary. Ale asi nebude o co stát, když zde čtu, jaký je to
    skrblík. xDxD

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer všem :) .. tak ráno se mi po čtyřech otáčkách nedařilo u "hopsálka" a teď večer jsem dvakrát otočila L a nic o_O .. samé SK a KR, BZZ což se mi taky líbí, ale bych si ho za to raději koupila :p no asi jim ta moje mrkev neleze [​IMG] či kvítka xD
    drobný dotaz :) kdybych ho náhodou ráno dostala, tak se mám taky zeptat na co je? :D nebo už to nefrčí? xD

Naposledy upraveno: 14/8/15
  20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....jo tak já na dárky od králíčka Harpagona teprve čekám - mimochodem, nevíte, jak zjistím, co mi dali? xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.