Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Ahoj!
    Každý den po dobu 14 dní dostaneš jednu z náhodných odměn. Podívej se do FAQ :)

petaM2001, maribeja a pajaable tohle ocenili.
  2. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj rammstein2 , od kralíka hopsátka darček určite dostaneš. Ako tu už bolo spomínané je možnosť si v nastavení zapnúť
    [​IMG] aby ste videli, čo priniesol. Viac o hopsátkovi >tu<
    Peknú hru prajem.

Ps: asi ani nemusím hádať, čo mi zajko zajtra donesieo_O

3. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Ria30. Furt je to lepší než parfém :D

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný páteční den přeji. Ranní sklizeň byla hodně chudá ...no, jak se to vezme, ještě
    mě čeká sklizeň stromů a obr stromů, tak to možná až tak hrozné nebude, nicměně
    ráno 75 baterií.
    Jak už jsem se zmínila v klubu závislých, mimozemšťané mě mají na háku , nedají a
    nedají zajocha, králíka či jinou podobnou potvoru. Jen opět BZ a mrkvovo-jablečná směs.
    Myslím, že korupce vládne i ve vesmíru.
    Stále se zde také řeší blikající časomíra. Po rozkliknutí blikají všechny rámečky ...to nevíte,
    že to není technická závada, ale že blikají a upozorňují na sebe mimouši ?
    Chtějí prachy ...xDxDxD:pkdo nedá, toho bafnou ...

[​IMG] [​IMG]

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Ja som ešte zajka nedostal iba BS,BBS,dyňovicu a lipu tú mi bol čert dlžný keď ich mám z akcie.Ešte vyprázdnim čo mi zostalo v recykláči lebo som ho ešte nevyprázdnil nemám na vyprázdnenie batérie a už do neho dávať nebudem.

Naposledy upraveno: 14/8/15
  6. micka63

micka63 Rádoby autor

Ahojky farmáři a farmářky:)
    Tak mě už recykl nadělil,mám parfumérii,stonek i s dekorkama,hopsálka,nálepku,tak teď už jedu jen tak pro zábavu,bodíky a Krejcárky se vždy hodí;)

7. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj, tak konečně parfumerie !! :D Už nepotřebuju nic mám vše co jsem chtěl jak stonek s dekorky tak i parfumerii :)

8. fnap

fnap Zelenáč fóra

dobry den prave mi vypadl nejaky kralik hopsatko k cemu to je ? jak to pouzit ?

maribeja tohle ocenil(a).
  9. Molny68

Molny68 Zelenáč fóra

Dík... já to neměl v nastavení, tak jsem to neviděl...

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Myslím, že by nějaké farmářky uvítaly spíše zajíčky ..... taky ke skotačení :p

Úplně jsem zapomněl zmínit, že baterky mně padají. A to v 8.15 a 20.15.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

fnap: podívej se prosím na první stranu této diskuze, dále hledej ve FAQ, nebo si přečti příspěvek od moderátorky Ria30 (viz výše) nebo pár příspěvků ze včerejšího večera :)

Ráno z dárků 2x dýňovka, BZ, Kr a ty dekorace pořád nikde:p

12. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . stonek zdárně dokončen (na 16. pokus v L) :cry: :D :p
    . . . ještě dám pár pokusů na lapení zajíce :)

13. martinek37

martinek37 Perspektivní autor

Ria30.: Tak si říkám, že mohl rovnou hned dát 140x sůl a pak rychle zmizet než ho vezmeš paličkou po hlavičce. xD

Jinak nekonečné dotazy na Hopsátka na každé straně už pomalu přestávají bavit, ale spíš štvát. Lidi, máte to tady vysvětlený už snad 100x, tak si dejte tu práci a projděte pár stránek dozadu a určitě odpověď najdete. ;)

"Recykloman", ale fakt pobavil. Jsem si říkal, že mohli udělat tu TOP1000 při týhle akci o "Krále Recyklomana". Jednoduše ten, co by tam nasypal nejvíc baterek by vyhrál. Třeba nějakou pěknou dekorku akčního hrdiny. :)

Vypadá to, že po super začátku jsme tak nějak všichni skončili u BZ, BBZ a Kr. Pravda, mě k tomu ještě včera padly dvě dýňovky. :p

14. sirchose

sirchose Analytik fóra

No vypadá to tak že v mimozemský bandasce už nic kloudného nezbylo,jen samé smetí,i když ráno prvním pokusem vypadl hopsálek.
    Ani se nebudu ptát k čemu je dobrý protože na rozdíl od spousty dalších nejsem líný si přečíst předchozí příspěvky nebo chvilku hledat,takže pro nevědomce neptejte se pořád kolem dokola a trošku se snažte si něco najít taky sami,je to tu už opravdu mnohokrát vysvětleno :p:p:p

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Neviem čo si mám myslieť na tie isté otázky na toho super zajaca stále dookola.To už aj negramotný by sa snažil na neho nájsť odpoveď.Bud ste leniví si prekliknúť na prvú stránku alebo na stránky čo vám písali niektorí farmári.Ja stále čakám na baterky nie a nie sa dočkať.Možno večer dopadajú na vyprázdnenie mašiny a nech už dá čo chce je mi to šuma fuk.

16. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Taky mi padají už jen samé BZ, asi 2x krejcary a 1x matéto....ale ty BZ asi 10x, tak to mě moc nebaví...kdyby se to aspoň víc střídalo...ještěže dekorky a stonek mám o:)). Takhle do toho recyklomatu už nic cpát nebudu....
    hudy

17. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

Ahoj, pořád se mi neukazují dárky od Hopsátka. Bylo to nahlášené jako chyba už ve středu, ale u mě pořád nic! Ostatní dárky tam jsou, jen ten supersoused nic, a to mám dva. Až to opraví, ukáže se mi všechno, co mi dali ve dnech, kdy to nefunguje? A vůbec - nefunguje jen tan lišta, nebo ti králíci?

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  18. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý den děkuji Ria30. konečne jsem našla co mám vyplí v lište a co mám zapnou,teraz už se budu tešit jak uvidím králika hopsátko mezi dárky a hlavne co mi nadělí.Peknú hru všem přeje -popelka1-

petaM2001 a Ria30. tohle ocenili.
  19. martinek37

martinek37 Perspektivní autor

Tak mam druhýho Hopsátka, uvedl se langošem, jinak ještě 2x MJS, 1x cukíňák a 45000 Kr. :)

20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Matlafous123

Buď opatrná.;)
    Když jsem se tady naposledy na tohle téma rozohnila já, tak mě někteří farmáři málem upálili.xD

petaM2001 a farmář-Šimon tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.