Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

S takovými dárečky bych je hnala hned vedle do lesa . xD I když...už dlouho nebyl
    na pekáči . :p
    Baterky nějak nepadají, asi budu zase obracet farmu naruby.

2. máťochov

máťochov Stará škola

Příjemný večer všem. Tak dnes z prvních 2 pokusů padl stonek a chybějící dekorka. Takže mám také hotovo, náhodné číslo je evidentně hodně příznivé. Pročetl jsem si diskuzi o králících a stálo to za toxD. Já tyhle ušáky mám z mentor obchodu zapnuté 2 neustále a je fakt že od té doby co nevyskakuje okno ani nezkoumám co mě dávají. Stačí mě pocit, že každý den určo něco přinesou;). V recyklomatu pojedu už jen max variantu a nechám se překvapit, co na mě v tom přístroji zbylo:).

3. Simík21

Simík21 Znalec fóra

a já myslela, že z toho vedra už blbnu... a že mám mžitky před očima... taky blikám xD

dala jsem dalších 9 recyklací k původním 15ti a mám celkem:

3x dekorka + stonek
    30 tis BBZ
    174 tis BZ
    48 tis KR
    20x zuzi
    2x kivi nebo "kiwi"
    2x slivoň
    1x kupon na 12h
    2x party lístek (25 SH + 10x zuzi)
    za mně teda dobrý;) díky díky šeptají mé rtíky xD

Naposledy upraveno: 13/8/15
  4. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak hlásim že i tenisák má stonek :D Ted padla poslední dekorka na první pokus pak zbylo 60 baterek tak jsem dal za 35 a 25 no a BZ a zase KR :D Ted pojedu jen 35 baterek a pak podle toho na co zbyde :) každá odměna je odměna. Králíka nemam a po tom co tu čtu ani nevim jestli chci :p Kdyby padl pošlu ho k čarodějce :D

5. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Tak teď jsem myslela, že snad vidím dvojitě-já mám dva králíky-to jsem ani nevěděla, že něco takového jde. Hm, dobrýýý, to se mi líbí.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Až teď sem zjistil že těch hlodavců mám 5 ks+ vypelichanou kvočnu(nějak ji bliká teploměr,má to za pár)!:) Zítra dám pozor nato co mě mí zlatí ušáčci donesou!

7. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Taky mám dva ušáky, ale netuším co dostávám neb mi spodní lišta neustále nefunguje-ukazuje, že tam nic není, to bych radši odklikávala okna a věděla co mám, ale jinak super, mám stonek i s dekorkama, vlka a celkem dost BZ, takže tentokrát se zadařilo

petaM2001, Blonda141 a blondmary tohle ocenili.
  8. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Ahojky, taky mi vypadli dva ušáci, ale vůbec netuším jestli mi něco přinesli.... Vypadla někomu Lípa?? Mám už mraky superkrmiva, ale lípa nikde :-(

petaM2001 a k.vitek tohle ocenili.
  9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

tenista99 opovaž se....jinak bude: "Jen počkej, zajíci" xDxD Gratuluju k řádku....jo a abych nezapomněla: makééééj xD

Kecynaa já mám zas lip na celou alej a ani jedenkrát SK...:(

10. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Lípu taky nemám, ale mám parfumerku-velká radost, už potřebuju jen želvu a ledňáčka, tak doufám, že brzo bude v nějaký podobný akci :)

11. Kastty1986

Kastty1986 Zelenáč fóra

Ahoj všem nespavcům :) dostal jste někdo od králíka MOTÝLÍ DŮM?

petaM2001 tohle ocenil(a).
  12. llew65

llew65 Vážený autor

Já jsem dnes od Hopsálků nedostal ani jeden dárek?! Má někdo podobný problém?
    Prohledal jsem roletku 3x, zkusil obnovit hru a nic...

13. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Roletka nějak nefunguje, ale taky se po každým odhlášení sama maže, tak to bude taky problém nezjistitelnosti, no a jinak než v roletce to zjistit nejde, stará dobrá vyskakující okna chci zpět :) věděla jsem co jsem dostala

14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, u některých hráčů bude fungovat zapnutí vyskakovacích oken v nastavení hry - dárky se vám zobrazí formou pop-up okna a to i dárky od superpřítele. Dárky nosí zcela určitě všem. Problém je nahlášen a má urgentní status, víc pro vás momentálně udělat nemůžeme.

danda

PS: Tato změna nutně vyžaduje restart hry, aby došlo k aktivaci nastavení

petaM2001, Pitrýsek47 a pajaable tohle ocenili.
  15. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Dík za typ, zkusila jsem nastavení hry a okna jsem měla vypnutý, tak uvidím zítra :)

petaM2001 a pajaable tohle ocenili.
  16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

čarodějka: Děkuju :) Nebude tam šedivo uff :D Jak makéééj? Neříkej mi že si přede mnou a chybí ti méně BZ do 96 levelu :D Já makám ale jde to pomalu do toho mam turnaje atd :D Ale ne ne a ne nebudu se vymlouvat :D Ještě 33 M do 96 :)

A ať nejsem OT tak dal jsem zase na noc karafiát líta z toho i s baha kolem 120 baterek :)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nahamtila jsem baterie, nacpala Large a dostala BZ, BBZ , jen a jen to.
    Ne, že by se nehodily, to ne , ale pořád dokola , to už není motivační. :p
    Uvidí se, co přinese zítřek.
    Dobrou noc.

18. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

Ahoj, nevíte někdo, kde najdu dárky od Hopsátka? Vždycky když jsem ho měla minule, tak se mi dárek ukázal samostatným popiskem, který jsem musela odkliknout už ho mám 3 den a info o dárcích nikde.

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím hafuska78, momentálně nikde, protože u některých herních účtů je nahlášen problém se zobrazováním odměn od superpřítele viz. aktuální chyby ve hře. Problém se řeší a doufáme, že bude brzo vyřešen.

danda

20. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Ahoj všem, moc se omlouvám pokud můj dotaz bude trochu stupidní, ale z recyklomatu jsem dostala králíka, ale nikde ho nemůžu najít. Z komentů jsem četla, že jim zajda donesl "něco", ale jak na to, nevím. Poradí někdo?? Akce je super, jen baterie padají sporadicky. Doufám, že dám do kupy stonek. Už chybí jen dekorky.

Tak králík nalezen, ale nic nenosí :-(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.