Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nemam nalepku, jak jsem ziskal stonek, dal jsem jen 10 dalsich pokusu... no ale hlavne netusim co dava Zajic, protoze proste si nevzpomenu driv, nez jdu domu a to uz je po case, kdy jsem ho ziskal... problem je tedy v neschopnosti najit reseni jak zas ukladat data na disk... pochopitelne uz bylo dost casu na to, aby se pomalu pridaval jeden objekt co se ma ukladat za druhym a zjistit tim kdy se zase chyba projevi...
    Skusim na konci akce dat par L a skusit nalepku, jen par baterek...

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  2. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Dostal jsem toho blázna Králíka hopsátko.. Jak od něj mohu dostat dáreeek? COpak mam udělat..

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Lukyn5 nedělej nic, králík se s dárkem okotí sám od sebe....a hlavně se pokus NAPŘED číst a až POTOM psát....

petaM2001, skalara.v a tenista99 tohle ocenili.
  4. slajsm

slajsm Pisálek fóra

Ale já mám ten samý problém, taky jsem nedostal nic ... V kterém nastavení se má zapnou to info okno?

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Na farmě vpravo nahoře-ozubená kolečka, pak ikona s franc.klíčem a klapkou a tam další nastavení a číst a přemýšlet Pop-up okno zapnout, vypnout? Zazelenit. zobrazit dárky. A hlavně, nestačí jen zapnout, ale také potvrdit = uložit. Kdo to umí vyfotit, já ne :)

Edit: díky dámy za spolupráci

Naposledy upraveno: 14/8/15
    petaM2001 a blondmary tohle ocenili.
  6. čarodějka007

slajsm v horní liště klikni na ozubená kolečka - pak na ikonu s filmovou klapkou a montážním klíčem a vyber nastavení podle přiloženého obrázku....vpravo nahoře vyber: zobrazit dárky v pop up okně - zapnout

petaM2001 a blondmary tohle ocenili.
  7. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Já to mám vypnutý, ale ty si klikni na zapnout :)

petaM2001, Iwuska a karolinka120484 tohle ocenili.
  8. slajsm

slajsm Pisálek fóra

Děkuji Vám všem za pomoc :)

petaM2001 tohle ocenil(a).
  9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak tomu říkám informace. Konečně něco jiného, než králík, co prý nic nedává xD:p
    Až mi ten imaginární soused dá 200% BZ na 36 hodin, všimnu si toho, i kdyby nechtěl ;) Ale to dřív pokvetou hrábě, nebo králík zdechne (myšleno, klesne mu teploměr až do červena)

čarodějka - To ani ne, ptáka jsem měla taky, teď už mám jen psa. I když se mi chtělo napsat, kozy xD

Naposledy upraveno: 13/8/15
  10. čarodějka007

Twinulka že ty taky Pitrýskovi47 závidíš xDxD

petaM2001 tohle ocenil(a).
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No vidíte, já věděl, že vás pobavím. Ženský jste v nevýhodě, ale kozenky to vynahradí. Mám taky psa a kočku (dvounohou). Už jsem z toho králíka začal pomalu hopsat po místnosti a stříhat ušima. Hlavně, ať už se nikdo neptá :) tak a teď to přijde, vlna dotazů :D

A tu dekoraci pořád nemám:p
    Edit: Pardon, já se polepším, pár minut ještě chybí :)

Dárky dám již brzy, nejlépe na Vánoce.
    Twinulka: mně nic nebliká ani to kolečko, jedině tak baterka asi slabé baterie (půjčím si nublonské), jéé zpátky na stromy už taky bliká (to kolečko)

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak se mně zdá ,že některé informace by se měly zveřejňovat až po 22 hodině!:)

13. čarodějka007

Pitrýsek47 klidně hopsej a stříhej ušima - ale potom taky naval dárek a to tak, že ihned :p

petaM2001, Mikeš a zemanka01 tohle ocenili.
  14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolín - Okok, dávám ti pět minut, pak můžeš taky něco prozradit xD

Sice to nemá se "Recyklomanem" nic společného, ale vytáčí mě to stále blikající kolečko s oznámením akcí. Všechno jsem už rozklikla a bliká to furt. Jasně, vyřešila jsem to zasunutím (to se snad před 22. hod psát může) lišty.
    Komu to taky bliká? xD

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také blikám...při prvním ohledání jsem myslela, že mám tik blik v oku.
    Vyřešeno také zasunutím lišty.
    K recyklaci...zatím hamoním baterie, až jich bude víc, navalím to tam a
    snad i na mě zatajtrlíkuje hopsavej.

16. kaolín11

Twinulka To aby jsi nezapomněla zakoupit pártylístky!RT se o nás tááák vzorně stará!
    Jinak hlásím taktéž "nablikáno"! Ale jen mírně!:eek:

17. čarodějka007

pajaable jestli bude ten tvůj ušák ze stejného vrhu jako ti mí, tak celkem není o co stát [​IMG]

....ještě jednou něco podobného a vytáhnu z lišty terárium na anakondy :D

18. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Tak králíček už ke mně přihopsal i s dárečkem. Super.:D

F93, B251, P4, M4, K4, S3, A3

19. kaolín11

čarodějka007 Tak to máš asi nějaký křížence! Mí ušáci jsou čistokrevní a dneska vzorně přiskotačili s licencema na OaD!:) Asi bych je fakt postrašil těma anakondama!xD

20. čarodějka007

kaolín11 tak obchodní licence jsem dostala taky od třetího ušáka - ten vypadl z recyklomatu dneska. Ti včerejší králíčci Harpagoni včera vyplázli katalpu a 2 SH a dneska tohle - no ještě jednou a dohopsají :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.