Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

samec: Nejsem moderátor, ale čti, odpověď tam už máš (na fóru)

kaolín: já mu tu spodní lištu ani nepsal, protože v ní mám prázdno, jen žluté pozadí :) asi nějaká chybka a to by zase bylo řevu.

I pro ostatní, kteří nevědí kolik BZ a BBZ (ponožek...) dostali, kliknout přímo v mašině na odměnu nebo kuk do spodní lišty, kde se objevují odměny i z polí, lesů luk a strání (to jsem přehnal) :)
    A hopsající zajíc : sousedé (přátelé) dává každý den dárky.

Naposledy upraveno: 11/8/15
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

samec Stačí mrknou do spodní lišty,tam to máš! Je to tak těžký? Anebo si přečíst co ti napsal hráč kousek pod tebou!:eek:

skalara.v tohle ocenil(a).
  3. samec

samec Magnát fóra

oki

4. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte,,Táááák hodila som 2krát do recyklačky tovar za 250 000...Dalo mi to všetko do stonku ten som hned aktivovala mám aj parfumériu ,SK,SH a teraz budem škrečkovať batérie a šupnem to tam ku koncu akcie..
    Prajem pekný deň:)

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jsem mrkl do spodní lišty a ještě ted valím bulvyxD

6. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

slivoň trnitá a pak jen BZ, BBz a KR, SH a vrtule, jo a řádek v nebi, jinak za 400 baterek žádná dekorka.
    jinak recyklomat nacpán 2x po 250 000 (růže to jistí)

k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  7. tavos7

tavos7 Expert fóra

Dle informací v "Jak na vypadávátka" https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/st-jak-na-vypadávátka-rady-a-zkušenosti.11176/ jsem pochopil že na akční vypadávátka nemají řemeslné produkty žádný vliv a to ani ty zvyšující BZ ze sklizně (Cukino-jablečný koláč, Jarní věnec, Mrkvový chleba, ...), které tady někteří občas doporučují.
    Podpořit se dají vypadávátka pro řemesla např. Obatzter na vypadáváni želírovacího cukru atp.

Naposledy upraveno: 11/8/15
  8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ono kdybys neječel na lesy, tak by určitě zcela jistě někdo rád odpověděl, taky si musím dojít pro vodu pro sebe, jestli dovolíš a naproto bezchybně ti mimo jiné odpověděl hráč Pitrýsek47, kterému tímto děkuji za vstřícný přístup k hejkajícím hráčům.
    Díky D.

9. xjana69

xjana69 Pisálek fóra

ze 16 pokusů všechny tři dekorace a kiwi, takže super, stonek také ještě bude

evainfo, abc23 a mirae tohle ocenili.
  10. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Prosím Vás získala jsem králka Hopsátko, ale nevím co s tím. Dát ho na plochu? Kde ho hledat? Nebo se nějak zužitkuje sám?

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím, děkuji za tuto akci, ale nechci, nenechám si vyplenit celou stodolu, už dopředu vím, že pro mne není opět dekorka a šedivý stonek nepotřebuji. Všem, kdo do akce jdou, přeji hodně štěstí.

Bagíra77, evainfo a karolinka120484 tohle ocenili.
  12. Lida7373

Lida7373 Stará škola

osmak2001, Hopsátko, najdeš mezi přáteli na posledním místě. KAždý den Ti dá dárek. Jestli to nezměnili, tak budou dobrý.:)

evainfo, skalara.v a mirae tohle ocenili.
  13. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahojky já se do´toho pustila a chybí mi jen recyklo buňka. Došly mi žetony tak rozpěstovávám a snad to padne. Hodně štěstí.´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

k.vitek, evainfo a mirae tohle ocenili.
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

petam2001 Asi to máš nějaký rozbitý!xD Anebo máš kvalitní čistící prostředky!:)

15. tavos7

tavos7 Expert fóra

mirae tohle ocenil(a).
  16. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže první sada:

• 10000BBZ
    • 1× Smoothie mangopomeranč
    • 1× Parfumerie
    • 16000kr
    • 1× recyklační střelnice
    • 4× párty lsítek
    • 1× cukinojablečňák
    • 72000BZ
    • Řada na magickém stonku
    • Nálepka

Pozn.: V případě stejných jednotek uveden celkový součet. Jedná se o mix různých velikostí recyklace.

17. tepui

tepui Mistr fóra

Pěkný den,
    akce hotová a se zajímavých odměn kiwi pták,lípa,
    Přeji všem hodně štěstí.

evainfo, mirae a Viky007 tohle ocenili.
  18. Viky007

Viky007 Baron fóra

samec: vždyť už Ti Pitrýsek jasně odpověděl.

Ty hvězdice máme na co? Jen pro vypadávání baterií nebo se zpracovávají celé? Nikde se to nijak v manuálu nerozvádí.
    dík

evainfo tohle ocenil(a).
  19. tavos7

tavos7 Expert fóra

Viky007, začátečníci s "nízkolevelovými" plodinami a stromy tím kromě vypadávání baterek podpoří také protihodnotu dodávanou do Recyklomatu.
    Pokud jsi už v levelu s plodinami nad 8 hodin, nemusíš se hvězdicemi příliš zabývat, ale můžeš pokud se ti nechce plýtvat zásobami ze stodoly.

20. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Je tu nějaký odpolední sklízeč, po 14 hodině? Jestli teda má baterek, že neví co s nimi, nebo to bylo jen o dva, tři kousky víc, než před akcí? Pokud teda v tom nadšení ze stonku a dekorek, vůbec někdo nějaké počty zaznamenal :)
    Osobně si zkusím dát zase do rána na dvě plochy žito a uvidíme, uvidíme 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.