Rande (13.9. - 19.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 12/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .liska-eliska

.liska-eliska Pisálek fóra

milenatrutnov Tajemný náklad najdeš na Farmě v liště ve stájích pod názvem "Tajemný náklad".

milenatrutnov a maribeja tohle ocenili.
  2. daktari62

daktari62 Pisálek fóra

Zdravím, tyto akce mám ráda opět ani ne za hoďku hotovo. A konečně měly banány smysl vše otevřeno a jdu plnit úkoly . Za mě teda paráda a díky...

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zlaté banány jde zakoupit i v Rama obchodě za farmářské mince. A také z družstva se dá něco vycucnout. A na kole štěstí jsou k mání.

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Chcel som ružovky slonov a už sú na ploche.Akciu som ani nezačal,lebo zostalo málo SK tak si počkám až sa bude dať kúpiť a minul som aj veľa chobotnáčovxDxD.

5. milenatrutnov

milenatrutnov Pisálek fóra

.liska-eliska Děkuji moc,přeji krásný večer.

.liska-eliska tohle ocenil(a).
  6. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Tak hotovo,byla to brnkačka,odměny super a hezké věcičky za banány v chrámu ,díky

DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  7. flexka

flexka Hrabě fóra

Narvala jsem 4x plný domek základníma, do každého úkolu jsem dávala 37 bílých a 3 základní. Z toho všeho mám 3 hasiče, 8 mamutů a 21 jadeitů. Gratuluju k přeskokům, u mě ještě nikdy ze základu nepadl poslední ani předposlední a nemyslím si, že někdy padne. Snad někdy přijde ten třetí od konce?
    Hodně se mi vraceli základní z 2 000 tam tisícovka je, prodám je a pak budu syslit, jsem na krejcarovém dně, konečně se mi podařilo dokoupit do výsledných 32 medvědů kozáků á 2 mega a prostou genetikou bez jediného přeskoku jsem to dotáhla na růžové medvědy za 64 mega krejcarů. Jsem zvědavá, za kolik budou hasiči a kdy naspořím na růžové slony.
    Z 1000 SK jsem udělala úkol a 3 hasiče...
    No teda tolik štěstí v lásce mě asi zabije, už by to chtělo i trochu ve hře.

8. olčaML

olčaML Vážený autor

Hotovo , teď budu chovat jen slony ;) , pěkný den .

DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ach, trápím se, trápím. Tak tento úkol mi vůbec nejde :cry:. Spoustu SK v háji, a odemknuté položky mám zatím jenom 3. SK mi dochází. Ach jóóóóó.
    Gratulka těm, co píšou .... hotovo, ostatním pevné nervy a fajn přeskoky.;)

maribeja, zejdy66 a Apachie1 tohle ocenili.
  10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak jsem dorandila. ;) Stonek stonkuje a červení sloní hasiči řádí na ploše. Tajemnice z akce jsem nasadila a budu odhalovat ráno.

11. mamasp1957

mamasp1957 Pisálek fóra

Slonů byla zásoba a tak je hotovo :) Teď se budu snažit něco našlechtit do budoucího úkolu. Jinak mám havaj... Držím všem palce aby v klidu dojeli úkol :D

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Matlafousko - děkuji.
    Z první stovky šlechtění jsem měl : 128 bílých, 40 růžových,5 jadeitů a mamuta snad jednoho. To nevím sichr. Pak už jsem si statistiku nevedl. Jedno je jisté - zařvalo 1900 slonů. Poněvadž nebudu plancat všechny mutanty, ni? Tajemno musí čekat, až sklidím pantoflíček a kopretinu. Zakoupil jsem zatím jen vše potřebné pro tuleně a tu první bylinu na pole - kalateu, poučen jsa, že nemám plýtvat banány dopředu, poněvadž jeden nikdy neví, co po něm RT mrskne...
    a také se hodilo, že jsem postoupil o další level na našem souostroví. Hm, co myslíte vyhne se nám Irma? Nebo nás také zdevastuje?:wuerg:o_O

13. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Video opět obsahuje kód.
    Kód mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Za kód získáte 0,5 JC bodu a 3 nejrychlejší navíc získají 3 části boosteru do 3. kola Soutěže o JC.​

14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, věřili byste tomu? Chtěla jsem se po těžkém dni vztekat, že už si těch 35 minut nezašlechtím, že prostě Sloni nefungují :D chtělo to jen aktivovat správné sochy v Chrámu :music: Bzumbzum

15. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Hotovo a ted doplnovacka do stodoly, zvirat se nedostava, porad je nekde chteji

maribeja, evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  16. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Musím napsat, že takový finiš, jako jsem měla, tak ten jsem dlouho nezažila.
    12 položek mám .... a stonkuju. Co se dalo, to padlo..... sloni, SK. Ale že to byl adrenalin ;)

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Mám rovněž hotovo.Začala jsem až v 18.30.

evainfo, zejdy66 a matlafous123 tohle ocenili.
  18. anica16

anica16 Aktivní autor

hotovo necelych 400sk stacilo zacatek v 21hod.stonek je a zbytek ma cas.

19. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

splněné upgrade na baha arboretum(šlechtěnců za protihodnotu 8 mega)

maribeja, DANKA722 a zejdy66 tohle ocenili.
  20. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak já už mám také hotovo,ale přeskoky se nekonaly:cry:;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.