Rande (13.9. - 19.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 12/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, tak z prvních nasazených základních slonů - 60x šlechtění se zadařil přeskok 3x na jadeitového, 4x mamuta a 1x na truhláře. :DJdu nasadit další dávku.

2. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

řada na stonku je aktivní

3. maribeja

maribeja Stará škola

tak hotovo spotřebovala jsem 352 SK,padala spíše klasická genetika akorát jednou mamut ,ale i tak spokojenost,v chrámu aktivováno vše ,ale banány skoro došly.Všem hezký zbytek pozdního odpoledne ,nebo brzkého večera.xD

4. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Taky už mám hotovo, zbyl létající a dva hasiči. :D

5. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak tedy akce hotová.
    Zbylo 1 SK.
    Bílý 12 ks, Tečkovaný 22 ks, Jadeitový 14 ks, Hasič 6 ks, Truhlář 1 ks - to byl nejvyšší přeskok.

6. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Proč mi prsííím nejde přihlášení do šlechtění slonu?? děkuji

maribeja a eli2006 tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, musíš si šlechtění slonů otevřít v chrámu za zlaté banány.

Je dobře, že nemusíme dodávat zase nějakou placku nebo řád. Mám 3 600 slonů, tak úkol nějak dám dohromady spolu se šlechtěním. SK tolik nemám ,-)

8. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

děkuji Pitrysek

maribeja tohle ocenil(a).
  9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stonek maká, úkol hotov. Od včera jsem stovkař a tak je docela slušný úlovek. Jen ten chrám a těch dalších 200 levelů na Bahamě, ojoj. Já myslel, že od teď budu mít jen nožky na stole a tělo na gauči a ono nic! Zase montérky, zase mačeta, rukavice a pořádná láhev s pitím. A nesmím zapomenout repelent a nějakou tu stravu pro anakondy, neboť jeden neví, kdy si ho ta potvora míní dát k večeři...

10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Stonek mám a to je super, taky jsem vyšlechtila hasiče a truhláře, to je teda něco, většinou mám jen dva přeskoky;):)

11. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Přátelé, pomozte, prosím. Když vyzvednu z tulidomku jedno šlechtění a chi otevřít další tak tam mám pořád čápa. Nevíte co s tím, Dá se vyzvednout jen jedno pak se to kousne. Vyčištěno mám

maribeja, Helena1313 a eli2006 tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

osmak2001 skús reštartovať hru.Aj mne sa to raz stalo a teraz už to šlape ako má.

maribeja, eli2006 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

osmak2001 - zkus zrestartovat. Povypínej všechny zbytečnosti v PC, animace ve hře....Můžeš se obrátit i do technické sekce...

maribeja a DANKA722 tohle ocenili.
  14. ezzra

ezzra Hrabě fóra

:ptak u mna vsetko hotovo aj ruzovy slonici uz fachcia..a zas taky borec som nieje aby som aj vyrobnu urobila,,ale ved ona pride casom...

15. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;), sakra asi jsem něco zaspala, oni jdou šlechtit čápi? xDxDxD
    osmak2001 aspoň si můžeš dát k večeři čápy s mákem xDxDxD

16. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:pakcia splnená..BB potešilo a ružové slony sú už pri vodopádoch,,želám všetkým veľa úspechov

17. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Sakra já se nepoučím, měla jsem takovou radost, že jsou nové sochy v chrámu že jsem odemykala jak vzteklá a nezbylo mi na poslední sošku ve šlechtění :-D, mám už jen 11 banánů a dokoupit 20 banánů to je fakt částka kterou bych investovala raději v reálu :mad:

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Trepifajksl Obr gratulace ke stovce! Boooze, takovych let a ono to porade jeste neni vypelichane :p:D:inlove: Za 11,4 mega te mam!

Diky dedeckovo narozeninam jsem se na farmu dostala az po technickych pauzach a vsem rozcilujicim se se potaji chechtala xD;)Pardon 8) Z tulidomku padala nicmene prakticky jen genetika (ted se zas muzete smat vy ostatni ;) )... nejvyssi preskok byl na mamuta, sem tam padl ten zkazeny slon, takze ruzovy chlivek nehrozi (dockam se holt jindy - dneska je novinek haaafo a uzivam si je) a romantickou slonici jsem nemohla jinak, nez soupnou pred autobazar (i kdyz podle neonu to bude spis bor..l ehm vlastne motel), toz tak :p

Naposledy upraveno: 13/9/17
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Šlechtění byla bída jako vždy. Z 200 domků byl 1 hasič, 5 mamutů, 7 jadeidů, 44 tečkovaných a cca 280 bílých. Mám hotovo [​IMG], ovšem zbyl jen ten hasič a 61 bílých. Ani základních se moc nevrátilo, z původních 1200 jich mám 590. Do příští šlechtící akce nechci tulidomek ani vidět.
    No a jinak aktivováno v chrámu vše, už to roste, jen tuleň musí do rána počkat, až naroste krmení.

20. milenatrutnov

milenatrutnov Pisálek fóra

Zdravím,získala jsem při plnění akce rande tajemný náklad,ale nemůžu ho nikde najít. Prosím o radu kde ho najdu. Díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.