Rande (13.9. - 19.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 12/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kdo má hodně slonů a málo SK nemusí ani šlechtit na jedno okénko 215 sloníků. Nebo nemusí tolik šlechtit a zkombinovat, doplnit protihodnotu základními slony.

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všichni, už jsem si myslela, že akci nedám, ale nakonec se vše obrátilo v dobré, pár SK jsem získala z úkolů a vyndala na plochu všechny slony, navíc kolo dalo 200% do stodoly,tak sloni skáčou pěkně,po akci jsem jich měla už jen 68 a nyní je jich zase víc než 100, za pár dní jich snad přibude dost, na červený chlívek to sice není, ale stonek je hotov. Všem šlechtitelům zdar.

3. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak hotovo.Nejdřív jsem chtěla jen stonek,ale nakonec mi to nedalo a mám i červený chlívek.Ještě zbylo z megabalíku něco málo SK,které prošlechtím večer,aby i nějaké ty ramamince přibuly.
    Z tajemnic jsem všechno hodila do lišty,jako vždy.

4. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Po prvý raz mi krásne preskočilo - objavil sa jeden slon indický. Vlastne okrem toho predposledného mám zo všetkých niečo. Akcia kompletne dokončená, no obliecť slonicu aby bola fešanda, to je tuším nemožné - aj keď odmyslím jej výzor, však slon nemôže byť manekýna s veľkosťou 36, ale ponuka oblečenia je ako zo zlého sna - možno z toho myšieho pohľadu (či skôr podhľadu) to pôsobí inak, a láska býva aj tak slepá, takže im to možno vyjde ...

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Bože jsem slaboch nevydržel jsem a sfoukl jsem to komplet aj s červenýma slonama:music:

6. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný deštivý nedělní podvečer,
    magický stonek aktivován a to je vše co jsem chtěl.
    Těm kteří ještě dokončují přeji mnoho štěstí.

MatysekKamilek a Helena1313 tohle ocenili.
  7. monča81

monča81 Pilný autor

Při koupi cca 40 chlívků možná i více, tak tak akce hotová :) Velká radost

8. Persefone

Persefone Aktivní autor

Tak akce je hotová. Koupila jsem si balík SK a šlechtila až do úplného konce BB, vždy po troškách. Jeden, dva povedené přeskoky, jinak nic moc. Ale na prvních sedm, nebo osm částí úkolu v družstvu by to stačit mělo. :) :p

MatysekKamilek a Helena1313 tohle ocenili.
  9. filconsytar

filconsytar Zelenáč fóra

Všechno mám dodělaný odfajkovaný nebe otevřené jenom se mi nechce zobrazit bublinkový sloník píše mi to není v inventáři co to je nevíte někdo

Helena1313 tohle ocenil(a).
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

filconsytar - zrestartuj hru. Pokud jsi dekorku Bublinky neumístil někam na plochu nebo na jiný stonek do nebe, měla by se ti v liště mezi dekoracemi objevit.

Naposledy upraveno: 18/9/17
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zkus se odhlásit a znovu přihlásit, někdo to trvá, než se dekorace zobrazí v inventáři - pokud to nepomůže a opravdu máš vše odfajfkované tak asi zbude jen herní podpora, ti se mohou podívat na to, co se na tvém účtě dělo

EDIT: Skali byla rychlejší

Skali tohle ocenil(a).
  12. mamca20

mamca20 Zelenáč fóra

no mám podobný problém, akce splněna a dekorace hasiči nikde:(

13. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

Tak já hlásím že stonek stonkuje a sloníci na trhu úspěšně prodáni zatím za cca 1,5M SK spotřebováno 280-300 takže se to celkem dalo celkově velká spokojenost

14. Skali

mamca20 - proveď restart hry. Pakliže se dekorace Hasič v inventáři - pod ikonou vázičky - mezi dekoracemi neobjeví, zavzpomínej, zda jsi ji nedala někam na plochu (do parku, na ostrov...) nebo do nebe na jiný stonek.
    Pokud nenajdeš, nezbývá než kontaktovat herní podporu.

DANKA722 tohle ocenil(a).
  15. davidiva

davidiva Zelenáč fóra

Po dlouhé době dokončená akce, jsem spokojená...

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak jsem si udělala inventuru s koncem této akcičky. Na začátku 3500 slonů. slečna slonice má plnou skříň, celá akce hotová, ve šlechtění jsem pokračovala a tohle je výsledek. 267 slonů, 126 bílých, 36 tečkovaných, 13 jadelitů, 5 mamutů, 4 hasiči, 3 truhláři, 3 létající, 3 indické. Tak nakonec mám vlastně napěstováno na celou akci, která bude zítra odstartovaná, jo a másla jsem také dopěstovala. Pro mne VELKÁ spokojenost. Všem ostatním přeji ještě rychlé došlechtění a velké poskoky. Jára

17. flexka

flexka Hrabě fóra

Jara268 - a kolik SK padlo? Taková statistika se mi moc líbí, tak by mě zajímala i tato položka. Díky.

18. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Nevím ale nejdou mi najednou šlechtit sloni . Chybí ikona šlechtila jsem a najednou v seznamu zvířat slon chybí

19. .macca.

.macca. Hrabě fóra

masenka75 už nejsou nahoře jak byli ale jsou dole určitě je tam máš

Skali tohle ocenil(a).
  20. Skali

Tak tak, sloni už jsou normálně mezi ostatními baha zvířaty

karbar a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.