Rajčeho výprava (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Mě chybí 60 seschlých lístků, abych měla chlívek pro rajčeho i sse závěsem:wuerg: PROČ není akce do 14 hodin jak měla být? Také mě bude ten čas scházet na dodělání. Ještě budu sklízet,ale moc šancí si nedávam hmm P.S.-Tak jsem obětovala 50 florenů:p

Naposledy upraveno: 22/5/19
    evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Vyhodnocení: Tak jsem vlastně nakonec nestihla pouze poslední políčko, kde je odměnou Žlutý Výběh hrůzného Rajčeho I.
    A to mi je vlastně šumák.
    I když, nakonec jsem vyluxovala i FL-konto -.-

3. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

hmmm, tak ja prave taky dokončila, musela jsem dokoupit 130 ks listku... A vyplacala dost SH na pestovani.... Pravda, ze jsem tentokrát moc neplanovala a nakonec musela dohánět, ale na to, ze uz sedim 3 tyden doma s detma s nestovicema, jsem tyhle akce celkove moc nezvladla. Do ukolu v druzstvu k jiné akci mi taky chybi ještě cca 50 cervu, jestli do te doby napadaji, netusim, florenove konto proste dostalo zabrat. A za chvili zacina další akce... Toz uvidíme...

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Tak já jela prvně pro žlutý chlívek a tam jsem se divila, proč mám splněno a mám tam stále zámek. Pátrala jsem a přišla na to, že to není základ a jela jsem teda pro základ. a abych ho získala, tak jsem právě dokoupila 26 seschlých lístků, jinak bych nic neměla. I jsem jednou zasadila druhou akční na hřbitově, které jsem už měla dost, tak jsem to vytrhala, zanadávala si a dala tam tu správnou. Tím jsem přišla o jednu sklizeň padátek, protože to mělo být už za 30 minut dorostlé. Dobrá, tak to přiznám, měla jsem v tom také zmatek, ale stále se tu jen nadává, že to je tupá pěstovačka, tak nám to trochu zpestřili. Mohu nadávat jen sobě, že jsem zmatkovala.Tak se mějte a berte farmu opravdu jen jako relax

evainfo, Xenie6161 a Skali tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak hurá, seschlé lístky jsem dosbírala a upnutí na dům je doma :p Dneska sice s budíkem (ale jinak by to asi neklaplo). Fujky teda...

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Konečně taky akce, kterou jsem nedokončila xD Koupit 100 vypadávátek jsem zamítla, dokonce ani tu akční kytku jsem neměla komplet. Prostě jednou to přijít muselo. Tušila jsem to tak nějak už včera, ale ani to mě nepřimělo k tomu, abych v noci k farmě vstávala. Nedokončení přežiju, však je to kreslený :)

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

už mám této hry plné zuby...proč to ukončili ve 12h oproti původnímu ve 14h, potřebovala jsem už jen vložit a při vkladu to najednou zmizlo - nepustilo mě to do sklepa, abych vše dokončila...fakt končím, nevím kterej paskvil udělal z fajnové hry otravnou honičku a tahačku na peníze... :wuerg::mad:

tada.k a safira65 tohle ocenili.
  8. Skali

marcelina0007 - ale takhle to je od začátku - druhá část měla končit (a taky skončila) ve 12:00 hod

Změna byla u první části (kvetinářství a skleník) - to mělo být původně do dvou hodin, ale pak to sjednotili. I časomíra v liště s hodinkami ukazovala správně do dnešních 12:00 hod. Takže chyba je, bohužel, na tvé straně. Zřejmě sis nevšimla, že je to tentokrát jinak.
    I v diskuzi se to probíralo (asi jsi to nečetla)

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

http://prntscr.com/nrtjw3 A kdypak jste změnili čas ukončení?Tohle je fakt podraz>:(čekala jsem do teď,že si za mince něco vyberu,celou diskuzi tady řešíte všechno možné i nemožné ani slůvko,že končí v jiný čas!

tada.k a jana151049 tohle ocenili.
  10. Skali

modro.ocko22 - přečti si znovu, co jsem napsala. Část se sklepením měla končit od začátku ve 12:00 hod

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nojo, v oficialnim zmena, v prvnim prispevku zmena, v diskuzi zmena, ale jak se rika - kdyz se to nedomysli na zacatku, vzdycky to nekdo odnese... takze chyba je na obou stranach ale sance na zjisteni zmeny byla velka... tedy ted beru ty akce jako spojeny, ne ze druha cast koncila driv uz od zacatku...
    Vcera jsem si poznacil konec obou akci na 12 hodinu at se s tim nemusim trapit co jde a co nejde udelat...

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Čtu tě skali,jen mě tedy zajímá,kdy jste zmšnili ten čas,vyditelně je přeškrtnut
    Tassadar11 jasně je to moje chyba a jaksi ze setrvačnosti,že akce končí v 14.00 jsem to nepřečetla,tentokrát to byl binec,všechny ty rajčata,mrzí mě ty nevybrané mince.Tady je chyba o žádné mince nešlo

13. Tassadar11

skali nejsem ale :

Ahoj farmáři a farmářky,
    konec 1. části akce je 22.5. ve 12:00 spolu s 2. částí akce.
    Váš farmerama team

FAQ - Hra - přehled abecedně / Jak kontaktovat herní podporu /
    sopti, Včera v(e) 10:37 AM Nahlásit#2Ocenit

14. Skali

modro.ocko22 - klik tady
    a tady taky
    dám screen:

modro.png

Je mi to líto děcka. Asi vás bude víc, kdo to prokaučoval :(

15. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

sem na tom stejne nejak sem si nevsim ze je to do 12hod takze sem totaky propasl :wuerg: no ted to ctu skali vcera upraveno den pred skoncenim neni zrovna dobry napad zkracovat akci no skoda

tada.k tohle ocenil(a).
  16. Tassadar11

Tak to dopada, kdyz mezi akcemi byl driv tyden, pak vice akci s prestavkama, pak aspon den na pestovani a ted -2 hodiny mezi akcema a jeste pozde oznameny... a to uvidime zda nebude problem az se rozjede ta nova....
    Nastesti mi napadalo vsechno vcas, pestovani jsem podporil bonusama s kola a jednim z bedny a tak dobry... jen netusim zda jsem vsechno proslapal, ale nic se neukazalo tak asi jo...

17. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

no abych pravdu řekla, tak mi ta změna času fakt unikla a měla sem to krásně naplánovaný, že do 2:00 krásně stihnu poslední dodávku a budu mít rajčeho :(( prostě se mi při takovým množství akcí tahle změna hrubě nelíbí

jana151049 a tada.k tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kdyby mi neujel trolejbus, mohla jsem ten hadr asi stihnout, ráno nějaké lístky napadaly... takhle jsem přijela domů 12.10, co už xD Však se z toho neopupínkuju, ty kupované taky nemám a žiju :)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jak už jsem psal, obě Rajčeho akce jsem sice splnil celé, ale radost, radost tam chyběla...
    :sleepy:
    A to je to, co je špatně, protože jinak je Farmerama hezká hra. Jen nechápu, proč se RT snaží z nějakých mně neznámých důvodů tu svou dojnou krávu uštvat a vysílit? Opravdu nechápu proč...

Apachie1 a nisolinka tohle ocenili.
  20. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Kdo si má pamatovat při takové skrumáži soutěží najednou,že jedna z nich končí už ve 12 h.Chybí mě jedna sklizeň akčních,abych měla žlutou stáj.Je to pěkná podpásovka.Doufám,že se RT dobře baví.Proto jsem marně hledala poutače na hru na plochách.Toto jen tak lehce nezkousnu!
    Už delší dobu uvažuji o tom,že se po 5 letech na celou farmu vykašlu a budu hrát něco jiného,kde nás nebudou v kuse dojit,pořád nabízet kupte,kupte a pak takový podraz.Vím,že nemusím kupovat,ale je toho moc.Některé soutěže vynechávám,protože to už se nedá jak jsme štvaní.
    LV 211

tada.k tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.