Rajčeho výprava (14.4. - 20.4.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Tak jsem to spočítala-SMĚROVÝ KEŘÍK:8260ks.,TIKY SMĚROVKA:10400ks.,OKVĚTNÍ LÍSTEK:490ks.,SMĚROVKOVÁ POPÍNAVKA:5480ks.,SESCHLÝ OKVĚTNÍ LÍSTEK:208ks.Vzhledem k tomu,že se dodává hodně ze stodoly jsou odměny nic moc.H. Díky za upozornění,opraveno.

Naposledy upraveno: 15/4/21
  2. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Akce se třemi rostlinami a jedna ještě bude dostupná o pár dní později. o_O On asi někdo upadl na hlavu. Nemám radost, že musím vyklidit plantáž, protože se mi tam opaluje zvěř. Co se dá dělat. Půjde do lišty. Beztak zvířátka mají už úpal. Hlavně nezapomenout na třetí rostlinku z děsivky.
    Není systém trochu podobný letní žraločí akci (jak jsme sbírali plechovky s limčama)? Sběr kvítku tomu napovídá.

3. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Dík za info, už jsem našla ty rybičky ;) Je toho nějak hodně najednou, snad nebudu na nic zapomínat. Škoda, že děsivka nebude odemčená po celou dobu akce, takhle tam stihnu napěstovat jenom tu akční

4. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Teprve teď jsem se dostala k PC a rychle pročetla. Zatím sice moc nevím co a jak se plní, ale do akce jdu ;)

5. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Mmmm, v odměnách jen základní skorokerberos a rajče? Proč ne radši červené chlívky od obou? Škoda že nevidím lupeny na kombajn až na ten jeden tříhodinový. Body do sezony moc nepotřebuju, bo už jedu řadu 39, první Tulský strom už skorem míří na mé louky :). No uvidím ještě. Klikat ručně na dvě stovky políček na tolika loukách je nářez. Obzvlášť, když to mají tak mizerně naprogramovaný. Louka, když se při sklizni nevracím, vypadá poté jak noty na buben xD. Co snad jedině za to stojí, je ta bedna s neonovými chlívky :)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jo, jdu do toho, snad to dopadne, na děsivce by měla být..... hmmm asi boltcovitka (6:30)...
    Jo a kozla jsem zvládla (s 2000 SH a 1000 vrtulí), sice ne v poklidu, ale zase ne úplně natěsno ...;)

sovicka64, -Jara05- a kája53 tohle ocenili.
  7. barca279

barca279 Vážený autor

ešteže takto *** akcie možem v klude ignorovat.bolo by lepšie dat kalendar na cely rok dopredu aby človek vedel kedy bude expres,tombola s bednami,tombola s dekoraciami,dožinky,a velka honičkaxD:p;)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

hanči54
    Ať počítám jak počítám, tak SMĚROVÝ KEŘÍK mi vychází 8260ks :eek: Těch 480ks co má hanči54 navíc nemohu nikde najít?

9. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem protočil na tuto akci jen cca 75PL a trefil jsem 1x 100% a plus využiju asi 1-2x Jacka uvidíme SH moc nemám takže to nebudu hrotit ale trošku si aspoň dneska a částečně zítra pomohu ať pak jdu na jistotu :)

10. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Z rákosí mi vypadlo 138 okvětních lístků. Docela snad i dobrý.... jen tak dál. Rozpěstovávám.
    A musím napsat, že první leknín sebrán, na to nesmím zapomínat (á 23 hod sebrat). Tak a dělám vše dobře? Na co jsem zapomněla?
    Že bych byla s mým příspěvkem první?
    Fajn hru. ;)

11. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Hortenzie vydala 145 okvětních lístků ;)

mzeleznikova
    taky se mi otevřelo pouze pole 21. Je napsáno, že se tímto polem začíná.

Naposledy upraveno: 14/4/21
    tenista99 a Madulka_cz tohle ocenili.
  12. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

ahojky asi sem uplně mimo nemůžu najít kytku z hodinama jediné okno které se mi otevřelo je očíslované 21 poradí mě někdo ?

tenista99 a babička-květa tohle ocenili.
  13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ta očíslovaná pole jako návod ve FAQ jsou nějak divná, také mám vstup do plnění akce na políčku č. 21. xD

14. 14087

14087 Dozorce fóra

Fakra já měla na hlavní heřmánek :( Vypadlo mi jen 28 Okvětních lístků :cry:

15. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Taky mám vstup na poli 21

tenista99, marketka47 a kutilka70 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

14087, já jsem tam zapomněla rajčata, takže lístků mám 14 :) To se dožene...

17. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

Ahoj, ta rajčeho akce začíná č.1 pivoňky - mám jich dost, ale nejdou mi tam dodat

děkuji

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak nie som sám kto má vstup z 21 políčka.

19. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    začíná se v květinářství na poli č. 21 viz FAQ. Do skleníku se dostanete až později. ;)

14087 a kutilka70 tohle ocenili.
  20. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

díky , už se mi konečně rozsvítilo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.