Radovánky s barvami (19.6. - 25.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 18/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Hotovo, ale tu dekorku jdu dat na Ostrov, kdyz to jde, to je hodne dulezity info - skoda ze to nepise rovnou kdyz je v liste, takhle by se musel kazdy extra testovat...
    Nedelal jsem 3. ukol s MJS, to si vyrobim sam, s XL, kdyz nemam kam dat ani XXL a kupon ozelim - kupuju stroje i SK a tak je to jedno, co usetrim...

2. dadunek

dadunek Aktivní autor

Začínala jsem s 0 šlechtěnců a mám vyšlechtěny všechny potřebné. Samozřejmě vše šlo podle genetiky a přeskoky se nekonaly.
    Teď ještě čekám až dozrají stromy a namelu poslední nástěnky.
    Hezkou deštivou hru všem :)

3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hotovo, další den na ostatní šlechtění, ale to jde jak psovi pasta, jen genetika

4. zmel

zmel Pilný autor

Tiež už mám hotovo, aj keď som pôvodne túto akciu vôbec nechcela robiť.

5. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tak jsem sklidila krůty navíc (nad úkoly v akci).. a... byly jenom obyčejné, bez přeskoků.. Předtím nějaké pěkné přeskoky byly..
    Tak už to SK utrácet nebudu, stejně mi ho zůstalo jen 21 ks.. a místo b. domků jsem dala zvířata - chlívky a 1 výrobnu..
    A ještě čekám na stromky... a na korkové nástěnky z korků z nich..

Snad už nikde žádné přeskoky nebudou?? Chudáci, kteří ještě nemají dokončeno šlechtění do akce.. :(

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  6. Feris1

Feris1 Expert fóra

aj ja hlasim hotovo a preskoky ziadne :-(

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

také mám úkol hotový a dál už nešlechtím - bojím se, že spíš přeskočí mě ...

8. spuntka

spuntka Magnát fóra

Úkol hotov a já trubka namlela zbytečně 35 nástěnek nad skutečnou potřebu :oops:

9. j.e.z

j.e.z Rádoby autor

taky hlásím hotovo a o přeskokách ani nemluvím,,,nějak se mojí farmě vyhýbají :(

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem dneska odpoledne vysadila duby korkový, před chvílí sklidila první korky a už se melou i první nástěnky. Kůzlata i krůťata už jsou v liště, myslím, že to půjde hladce i s pozdním začátkem. Naopak jsem i ráda, že jsem se zaátkem plnění akce vyčkala a prodala ještě před BB všechny krocany domácí a krocany paví. Dneska už je ta cena úplně jinde - dole samozřejmě a rozdíl je v krocanech pavích i 50 tis. A to je znát :)

11. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

No tak co, aspoň dostaneš kompenzaci v podobě krejcarové a BZ almužničky xD

12. luba9

luba9 Perspektivní autor

Akcia komplet hotová.

13. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Tak se ještě divím, že se mi to podařilo splnit celé..
    Když jsem to napřed četla, co tam je všechno zapotřebí, tak jsem si myslela, že to nezvládnu v žádném případě, že to je akorát pro ty, co buď mají všechny zásoby palet barev, hodin jízdy, stovky koz a krůt, zásobu všech potřebných šlechtěnců těchto dvou zvířat a hodně SK na ty mláďata.. a ty, co si zaplatí 6 balíčků, z nichž získají všechny korkové tabule (a ještě pár navíc) a to všechno další, co v nich je..
    Šlechtěnce jsem neměla, obou zvířat málo, SK málo, palety a hodiny žádné.. Šla jsem na trh, palety tam nebyly a hodiny drahé.. Zkusila jsem je koupit, mezitím tam přibyly i palety, koupila jsem i ty, dokoupila chlívky koz a krůt, namlela jim krmivo a dala je na plochy. a zbylo mi pár KR.. a čekala jsem na BB..
    A když jsem teprve teď před chvílí dala na ty stromky upgrady XXL a XL, tak k mému zármutku jsem jim prodloužila dobu zrání, místo, abych ji zkrátila.. protože už měly několik hodin zrání za sebou.. :(

Díky moc za rady a pomoc všem, kterým mám co děkovat.. a díky RT, že jsem měla i potřebné přeskoky, i další přeskoky vyšší..
    Díky za pěknou akci a že byla splnitelná i pro mě..
    Stromky jsou pěkné a myslím, že určitě za chvíli přibudou stálé úkoly, kde budou zapotřebí jejich plody.. jsem ráda, že nám zůstávají..
    :)

14. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat, jaké dekorky patří na stonek. Pokouším se tam některé narvat, ale píše mi to: Nemáš dost zboží. :( Myslela jsem, že tam můžu dát jakékoliv, že na tento stonek nejsou žádné určené. Děkuji za odpověď a přeji všem hezký první letní den. A zároveň všem otcům vše nejlepší k jejich svátku. ;)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, takové, které máš v liště, třeba kocour zachránce, maliník, kytice, bylinkový záhon, vulkán atd.
    Některé se dají poslat jako dárek, jiné koupit u piráta ...
    nepíšeš jaké dekorace se pokoušíš dát do obláčků.

petaM2001 a spuntka tohle ocenili.
  16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem včera dokončila, nejvíc jsem čekala na korek na nástěnky, použila jsem navýšení počtu sklizně létající Zuzanky a samozřejmě pro zkrácení doby růstu pytlík s hnojivem pro stromky, nyní jsem si na ploše nechala 3 korkové XXL a nechám je sklízet za normální čas, asi bude, jako vždy, akcička, kam budeme pod tlakem tlačit korek, tento strom je alespoň získatelný a ne jako motýlí parfumerie, která záležela na štěstí, jestli se urodí, či ne. Hádejte, jestli se mi urodila - NE! Pěknou hru všem přeje Jára

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Blonda141,
    měly by se tam dát jakékoliv dekorace velikosti 2x(1x1) a jednou 2x2. Podmínkou je neupgradovany. Pokud nemáš vhodné dekorky, doporučuji třeba 2 nádrže na vodu a 1 malý isladský vulkán, nebo jak píše Pitrýsek47, v dárcích od sousedů je na výběr dekorek 1x1 několik.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  18. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Připojuji se k pláči nad "genetickými přeskoky při BB" byl tak maximálně z normální o jednu, a i to tak jednou za uherák, výš už nic, ale vždy mám radost a bláhově se těším na BB. Pa všichni Jára

Hermionka02, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte....HOTOVO som spokojná a teraz čakať kam nám dajú natlačiť korky ked nám nadelili toľko stromov..
    Peknú nedeľu prajem všetkýmxD

.mama789., evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  20. veragrunt

veragrunt Pisálek fóra

dodělala jsem akci Barevné radovánky, ale řada na magickém stonku nikde, co s tím? Děkuji

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.