Ráj cukroví (19.12. - 25.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 18/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

hups ... poslední cukříky jsou tu a akce zdárně dokončená ... nemůžu dát na cibulku na noc ... po ní mám vážně hodně vypadávek a taky z chlívků, či z výroben ( lesní louka plná - nechávám i při akcích) .. přes den to mám vždy nic moc .... tak a teď jsem zvědavá na TS .. snad mi konečně doskáče ta žabička :p... i ropuchu vezmu když už nic jiného xD .. venku prší .. no uvidíme xD
    tak přeji všem co nejlepší konec :)

2. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

mám málo vypadávátek, ale svojí vinou, jelikož pěstuji proso na trh a z toho to moc nepadá, ale je dost času a dopadá to nemám strach, potřebuju vydělat nějaké krejcárky, ale je to na úkor vypadávátek;)

3. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

nepadá a nepadá, i přes marmelády, johna citrona a dalších, už nevím, co bych přidala...jsem už 2 dny i 3 bedýnky a jen 169 sáčků

4. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

alexandraker ulova......Neuvěřím ty vypadávátka......

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, díky za pěknou vánoční akci, kupodivu mám hotovo. Chválím to, že se nemuselo pěstovat velké množství akční plodiny a nemusela se dodávat do každé bedýnky. Na sáčky jsem taky čekal, ale po zasazení borůvek, lišek a růží na noc mám splněno:)
    Všem mým příznivcům i "nepříznivcům" přeji pohodové svátky a hodně úsměvů.

6. burds

burds Titán fóra

Vvanilka mám snědený cukino-koláč,jarní věnec a mrkvový chleba.Mám všechny mazlíky mimo tu děsně drahou veverku,pohár 29/30 a Johna citrona.Jindy akce v pohodě.Tentokrát prostě nepadá

marcelina0007 a lacrima tohle ocenili.
  7. jaji

jaji Vévoda fóra

tak chybí už jen 13 padátek, to se objeví jak se sklidí obříci a budu patřit k těm, co už mají hotovo. Do stonku asi zatím dávat nebudu, asi zatím nechám na krejcary, a sílu stonku využiju až bude třeba :)
    koukám, že proso se drží stále dost vysoko :)

jo a na podporu padání - z řemesel jen MJS. Občas když mám čas, pustím prolétnout mazlíky bez veverky, tu nemám. Padá to stále stejně, ť mazlíci jsou nebo ne. Spíš mě napadá, zda ti, co už mají dávno napadáno, měli veverku nebo jeli bez ní? Že by rt zvýhodnilo hráče, kteří investovali do veverušky? ;)

Naposledy upraveno: 22/12/14
    marcelina0007 a lacrima tohle ocenili.
  8. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky , hlásím h o t o v o .
    Pořád jsem reptala , že mi to nepadá a ejhle , ráno ze zimního jasmínu 100 kusů .Takže dokončeno v pohodě.

Co to cinká, co to zvoní, kouzlo Vánoc jako loni.
    Tichá chvíle k zastavení, závan štěstí nad něj není.
    Přeji hezké Vánoce

9. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

Ahoj ja som tiež dokončila prajem všetkým pekné sviatky a úspešne dokončenie akcii peknu hru a veľa vypadavatiek

lacrima a jaji tohle ocenili.
  10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím všechny farmáře,kteří nezapomněli v tom vánočním shonu na zvířátka, pravidelně je krmí,a pěstují,co se dá.Dnes pěstuji ostošest proso,několikrát jsem otáčela setbu,ale bohužel mi nevypadlo jediné vypadávátko,tak ten třetí úkol snad ani nestihnu dodělat,no co,hlavně aby se nespálila vánočka v troubě. Pěkné a pohodové vánoce všem přeje Fany

11. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj všem, soutěž jsem dokončila brzy ráno, z tajemných stájí jsem měla losa,oranžové kozy, ježka a čápa....a k tomu všemu u nás doma čerstvě narozená dvě jehňátka, jsou nádherná;) I já všem přeji krásné Vánoce.

12. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Taky hlásím hotovo a mám klid až do nové akce. Všem přeji pohodové vánoce.N.:)

Lyzarka tohle ocenil(a).
  13. jaji

jaji Vévoda fóra

moc gratuluji.... my čekáme kůzlátka :)))

abych nebyla off topic, tak na noc vysadím ts a ráno uvidíme;)

14. zdenous

zdenous Zelenáč fóra

Ahojky,jsem zklaman.Do dnesniho dne jsem bral farmu pro zabavu pro siroky okruh lidi,ale ted jsem zjistil,ze tomu tak neni,je to jen a jen o penezich,cim vice do toho date,tim vice se vam bude darit.Jak je mozne,ze na akcni rostlinu mi z celeho pole vypadl jeden sacek a na proso sacky dva?To mi hlava nebere a na celou soutez pohlizim s neduverou,nebot podminky nejsou stejne pro vsechny,teda pokud do toho nenarvete spoustu penez, a to uz je podle me gamblerstvi a tvrda zavislost,od toho ruce pryc....

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám hotovo.Nakonec mi to napadalo.Z TS mám oranžový ovčín a oranž.krůtník,medvěda a HURÁÁÁÁ červenou kotlárnu.Jsem spokojená.

lacrima a Lyzarka tohle ocenili.
  16. jaji

jaji Vévoda fóra

hotovoooooooooooooo, uf, konečně klid ;)

lacrima a Lyzarka tohle ocenili.
  17. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,ptž jsem pracující v nepřetržitém provozu,tak hotovo ještě nemám,ale zítra budu mít napěstovanou akční kyti,ale vypadá to,že opět ztroskotám na vypadávátkách jako posledně.Modlím se,aby mi to do konce akce napadalo,chybí mi asi 210 sáčků,tak snad to vyjde:)

18. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Akcička hotova.Anýzu zbylo 36kousků -tentokrát skoro přesně to vyšlo a vypadávátek zatím 40 navíc.Anýz se napěstoval rychle a to jsem nic nebourala,mýtina zůstala samý chlívek.A jsem zvědavá jaké úžasné překvapení mě čeká z tajemných stájí.Jediné co mi chybí do sbírky je vlk.
    Těm kdo ještě bojují přeju klidné dokončení a všem krásný předvánoční čas.

lacrima tohle ocenil(a).
  19. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

Ahojky, tak som to konecne dokoncila. Z tajomnych chlievov mi padli 2 lisky, oranzove kone a myslim ze to posledne boli macky. Uz som stihla zabudnut :) aj tak islo vsetko do listy. Na druhej farme este cakam na 80 sackov, ale tie iste vypadnu, este je kopec casu. Prajem vsetkym krasne a pohodove sviatky. Zaroven dakujem vsetkym susedom za posielanie darcekov.
    Pre zdenous>
    Nemyslim, ze je to az tak o peniazoch. Priznavam na zaciatku hry asi pred 3 rokmi som pustila peniaze, ale posledny rok uz do hry nedavam skoro ziadne, maximalne si zakupim pomocnikov a aj to len obcas. A nemyslim, ze ze by mi priskrtili kohutik. Od zaciatku ho mam riadne priskrteny, ale pokial nezabudnem na dobru pripravu pred akciou a na noc sadim vacsinou dlhodobky, tak to vacsinou napada. Sice niekedy az na posledny den, ale ved je to hra. Ked nieco nesplnim, predsa sa preto nezastrelim. Nastastie pre mna je tato hra stale relax a rada ju hram, stresujem sa radsej pre ine veci, dolezitejsie pre zivot ako je jedna hra.

Naposledy upraveno: 22/12/14
    jaji, lacrima a sisinka tohle ocenili.
  20. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Daruji přebytečné vypadávátka - značka: za odvoz :D A protože to nejde, tak držím palečky, aby všem vypadlo dost vypadávátek ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.