Ráj cukroví (19.12. - 25.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 18/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak akce zdárně dokončena, se stájemi ještě chvíli počkám. Všem přeji úspěšné dokončení akce. A všem vám přeji ty nejkrásnější vánoce, plné pohody a lásky a pod stromeček dárky, které si moc přejete.

evca190, Rendaakuba a mousicka tohle ocenili.
  2. puska54

puska54 Pisálek fóra

Dobré ráno všem,tak já ze stájí většinou oranžové chlívky a tady bobr C++,kočky,holub,orel.Takže celkem spokojenost.
    Lidi neblázněte,vždyť do konce akce máte ještě 3dny a do čtvrté úlohy je potřeba těch sáčkú jen 50,tak i když nadíte dlouhodobky a sklidíte ráno a večer,tak vám to musí napadat.Vždycky se tu najdou takoví co mají za dva dny hotovo,ale ti používají SH a zuzino nebo někteří kupují i košíky,aby to měli dřív hotové.Myslím,že někdy jsou to vyloženě provokace,co tu někdo píše..Nenechejte se otrávit vždyť je to hra pro radost a oddych zvlášť teď před Vánocema.Určitě akci doděláte a i kdyby ne,copak se zboří svět?Takových akcí ještě bude.Přeju všem zdárné dokončení akce bez zbytečných nervů a krásné a pohodové svátky.;):)

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zatím mám 252 cukrářských sáčků na víc ;)

Farmerama 95+ *** Baharama 213+
    farmařím od 5.10.2010

4. tepui

tepui Mistr fóra

To tu raději nepiš nebo tě tu nebudou mít rádi :)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak atuálně mám sáčků 559. Stále věřím, že dopadají. Chybí ještě pětistovka anýzu. Času stále ještě dost. Farma víceméně v normálním režimu.
    Teď jdu dělat vosí hnízda a jiné nepečené mňaminky. Tak ať vám to sviští a hlavně nezoufat ;)

Madvo - však se s těmi hvězdičkami asi brzy dočkáš ;)

SelkaJarus70 a jaji tohle ocenili.
  6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj dodělala jsem druhou bedýnku a myslela si,že mi na třetí dopadají sáčky z karafiátů, vypadlo jich opět 5. Víc mi padá z akčních:cry:xD:mad:

Alice, jaji a skalara.v tohle ocenili.
  7. flexka

flexka Hrabě fóra

Zkus chlívky, dasa1143 - včera jsem měla večer 2 bedýnky a jelikož mi chybí jen asi 500 akčního, dala jsem všude výrobny a chlívky (ostatně jako mám vždy, když není akce s pěstováním) a na hlavní mám pár pohopolí, kde točím anýz se SH, vodou i hnojem a ráno z toho přes noc bylo něco málo přes 100ks vypadávátek! Takže večer by mohlo být podobně a zítra splněno (doufám).

8. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte
    Blahoželám tým super-rýchlym k ukončeniu :inlove:,

ja patrím k tým pomalším, aj keď sa nemám čo čudovať, kedže včera som točila väčšinou proso,
    no netoč to keď bol v kurze:p.
    Takže po rannom zbere stav takýto:
    k ukončeniu mi chýba 94 cukr.vreciek
    Všetkým, čo pomenej padá, nezúfajte. Nie ste v tom sami;).
    Ja už sadím len dlhodobky, času dosť, tak nebojím.
    ♥ Nenechajte si pokaziť predvianočnú náladu a nech vám to všetkým riadne napadá ♥
    PS:
    alexandrakerulova00, Johnny prosím nedráždiť:p(myslím zo srandy)

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Fakt nemate ani 300 vypadavatek?
    Neverim ze necekate na treti ukol, protoze pokud ano, CASU je dost - dejte dlouhodobky a mate i klid...

Vypadavat ma 100 sacku/den, v tuto chvili ma byt 285 ([1.ukol]+160 ) nebo chybet 315, mam 732 (chybi 0 ), mam 122% hotovo.
    Stav anyzu : idealne 3795 kusu (1334/den, [1.ukol]+1795 kusu ), mam 8459 z 8000 (105% ).
    Zatim uplynulo 47% casu, zbyva 75 hodin.
    Nezapomenout na mouku, chce jich 2000 po 1:12 (podle runy) at pak neni problem! (celkem 40 hodin mlyna)

10. ISABELLAMARIA1

ISABELLAMARIA1 Pisálek fóra

no co tu čtu tak se hrozím já na jedné louce výrobny na druhé ultra stromy a na třetí karafiaty a světe div se vypadlo mi ze všeho jen pouhých 29 sačků to nechápu a to mi takhle padá pořád tak nechápu jak někteří už můžou mít hotovo to byl asi bohatý ježíšek pro BP ale jinak všem co mjí hotovo gratulka a jen sypte BP do kasičky

Alice tohle ocenil(a).
  11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ISABELLAMARIA1 bohužel nepíšeš, jestli máš aktivovanou Živoucí legendu a na kolik procent...a pokud nemáš, je podstatné využívat poháry a stěhovat je z plochy na plochu. Nechápat a stěžovat si nepomůže...

Alice tohle ocenil(a).
  12. ISABELLAMARIA1

ISABELLAMARIA1 Pisálek fóra

bohužel mám jí aktivovanou jestli myslýš v tom stromě moudrosti poháry mám naplno vyskočení předmětu zvýšeno o 30% na všech loukách

13. Feris1

Feris1 Expert fóra

akcia zdarne dokoncena dnes rano takze uz iba pohoda klidecek tabacek xD

-Kuteno- a Ria30. tohle ocenili.
  14. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Těm co to padá nepochopí! A my zase nechápem,jak je možné,že nám to nepadá :-(
    A to mi ke všemu na hlavní louce překáží John Citrón

Alice tohle ocenil(a).
  15. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

poraďte, je lepší dát dekorace na stonek, nebo je uložit na plochu? Nějak se nemůže rozhodnout...

16. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj hezký den,bohužel i já si musím postěžovat,pěstuji akční a nepadá mi to,sedím před třetí bedýnkou a vypadávátek zoufale málo,nevím jak to RT nastavil,že někomu joooo někomu neeee??:mad:

Alice tohle ocenil(a).
  17. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Akcia zaujímavá, nie je potrebné veľa pestovať. Zvlášť takto pred sviatkami je to výhoda, odmeny sú v pohode, takže ja plním. Akčné napestované, meliem poslednú vianočnú múku, chýbajú mi už len cukrárske vrecká. Stojím zatiaľ tesne pred splnením tretej bedničky. Času je ale ešte dosť, takže panika nehrozí :)

skalara.v, Ria30. a babioli tohle ocenili.
  18. Kropinka

Kropinka Pisálek fóra

Napěstováno, v mlýně vyrobeno, tak jen, aby naskákaly sáčky a mám hotovo:D.
    Krásné Vánoce..:)

19. burds

burds Titán fóra

Jak jsou všichni úžasní ono asi nezáleží na tom jak se pěstuje/to bych měla hotovo druhý den/ ale o tom jak to padá.Když mi z cibule padne 15 vypadávátek a z ječmene přes 20 tak to nemůžu dát ani náhodou.To není o snaze ale o tom jak se pustí kohoutek na vypadávátka.

20. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

burds, a papáš aj marmelády na zvýšenie BS? potom to ide lepšie.
    Farmári, neverím vlastným očiam, jedna tajomná stajňa mi pridelila ježkov, tí mi chýbali. Toľko šťastia.... prajem aj vám ostatným.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.