Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

masakr jsem lvl 106-130 a na prvním místě je pacimaci70 a má dodáno 1438 kousků:wuerg::wuerg::wuerg:

2. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Krásné dobré ranko :) tak těch skupin Top-smrti je tu víc. Ta moje 131 - 200 je fakt infarktová.Byla jsem 30 a najednou jsem vypadla :cry: vypadá to na 14 dní o vodě a suchém chlebu :D pokud se budu chtít udržet >:( všem držím palce a pokud to nedopadne, tak mrkněme z okna, jak je tam krásně a půjdeme se projít (u nás 1 přes 2000 kousků)

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Poslední 12. skupina 6 hodin před koncem. To rozdělení do skupin se opravdu povedlo, do poslední skupiny dát 70 levlů .....
    První tři hráči:
    Poslední tři hráči:

4. michnaj

michnaj Pilný autor

U nás v poslední skupině první místo skalimaci s počtem 2014 psů:wuerg:, na poslední místo je třeba 491 psů, takže už se ani nebudu pokoušet, a čeští hráči: 28. RaB2000, 45.dannger11, 70. Bagíra77, 82._Zdenka, 120.evainfo, 129.tatkanas, 139.Petka03, 149.marcipánka74, 155.beny1967, 191.lyzarka, všem vám moc držím palce:)

5. rijkax

rijkax Aktivní autor

U nás ve skupině 86-90 zatím stačí na poslední místo v topce 30 psů. Na prvním místě čech - kojetice14 se 410. Já zatím 152 místo s 39, a teď mi dozrává poslední akční na šest disků, tak myslím, že se asi neudržím. Nakupovat nebudu a nechám to osudu :)

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

5 hodin do konce.... beze slov ,-)

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ha, ha, ha...
    Jako příslušník nejpočetnější skupiny "vyvinutých" jsem se už na počátku akce prozíravě rozhodl se šílení po pomyslném holubu na střeše (TOP 200) neúčastnit (mám 5 kousků nad limit 100).
    Stav na rozhraní bytí a nebytí mě utvrzuje v tom, jak dobré bylo mé včasné rozhodnutí.
    Jinak bych přál všem, kteří se rozhodli bojovat, aby na kýženou odměnu dosáhli... jen ještě vymyslet způsob, jak zdeformovat časoprostor a zatemnit mysl RT tak, aby se skutečně dostalo na všechny "šílence" z našich řad.

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Padátka nenapadala - chybí mi 60 kousků na 6 frisbee. Ještě mám jednu sklizeň, ale nijak to nevidím. To mě vždycky zlomí, když se zaseknu tři kousky před cílem.:cry:
    A ke všemu se mi psíci mopsíci začínají nějak zhůvěřile chovat: Chytí disk, zatřepou jím, zmizí - a nic se nepřičte. Vrh se povede vždy až na několikátý pokus. No fuj, pejsku!:mad:

Naposledy upraveno: 22/5/17
  9. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak do včera večera jsem se krásně držela v TOPce, pěkně pořád kolem 120-140. místa..a dnes jsem vylítla ani jsem nemrkla. Pro jistotu se mi TOPka přestala úplně ukazovat, takže jen vím, že jsem už bez šance. A to se mi nepovedl ani krokodýl (a to jsem utratila 300 florenů). Takže moc veselá nejsem, žádné štěstí, žádná motivace, tentokrát mě celá hra krutě nebaví...:(

10. -mironella-

-mironella- Pisálek fóra

ahojte,

v našej skupine TOP 91-93 je za slovenskú časť takýto stav:
    inak prvé miesto má 426 a posledné 38

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěkný den. Já jsem ráno zjistila, že se držím stále kolem 140.místa, jen s plynulým dokrmováním, jak to na poli rostlo. Akční na převis byla, u mě jsou nedostatkovější padátka, tak jsem udělala zhodnocení a rozhodla jsem se investovat cca 200SH - pokud stejně vyletím, tak pro to plakat nebudu, pokud to náhodou na úspěch bude stačit, tak odměny jsou z mého pohledu parádní, hlavně dekorka zvyšující počty bodů, jako rok hrající bych pro ni měla ještě značné využití. Ještě mi dorůstá na polích úroda, po sklizení sečtu padátka, vypadá to, že ještě nakrmím cca 15 psů (z nahoněných SH padátek jich je 11) a odkráčím do práce a po práci se doufám někde dozvím, jestli to stačilo nebo ne :).

V této chvíli je ve skupině 86-90lvl je nejnižší postupový vklad psů 35, první je stále český nick kojetice14 se 410 psy. Na prvních 20 příčkách se už nic neodehrává, rušno je mezi 50.-150.místem.

Všem topkařům držím palce, víc těm, které to stojí nemalé úsilí (a nejen to), ať se to podaří co nejvíce soutěžícím.

12. matička3

matička3 Perspektivní autor

tak nevím, topka bere víc, jak celá psí akce.Hledám, kolik mám čeho mít, jak komu a co nejvíc pejsek dá,protože mám bohužel zkušenost, že čím méně, nebo nic mám , nebo toho co bych potřebovala, tím více mi dají toho, co vůbec neptřebuji.Třeba jsem dneska z nějakého tajemného stromečku dostala merunku, s tou jsem začínala. A na vláček jsem se těšila s tím, že se zbavím nenáviděnýho žlutýho všeho.U mě je 15fl jedno žluté nic.A nakonec zjistím, že i ve vláčku je mi to žluté nanic. 6krát nic nejde poslat.Hru hraji zdarma, tudíž má farma neoplývá nadbytečnými zvířátky v jakékoliv vyšší hodnotě.Přesto vláčky posílám a zisk vracím zpátky.Na mé farmě je to tak, dám na mé možnosti hodně, ale stejně dostanu prd

petaM2001 tohle ocenil(a).
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak 390 na 200. misto, mam 70 a jeste neco ve mlyne a na plose... nicmene zisky z TS nic z novinek, ale dost XXL, takze spokojenost...

Vypadavat ma 167 kosti/den, v tuto chvili ma byt 978 (nebo chybet 22 ), mam 2099 (chybi 0 ), mam 209% hotovo.
    Stav kulatiny : idealne 10749 kusu (1834/den ), mam 18708 z 11000 (170% ).
    Zatim uplynulo 97% casu, zbyva 3 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 100* Frisbee, celkem za 8,4 hodin.

petaM2001, michnaj a kerryhill tohle ocenili.
  14. libakos

libakos Polobůh fóra

Jsem ráda.že jsem se nepokusila o Top, vidím že by mi důchod na košíky asi ani nestačilxDKdo tam je ,držím palce ,vydržte....

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem do TOPky naházela přebytky aportů, spíš abych je nějak zužitkovala, než že bych doufala v umístění ;). Což bylo prozíravé, už včera ráno jsem vypadla :). V lvl 91-93 je teď potřeba na umístění alespoň 42 psů, s mými 18 jsem hodně daleko před branou.
    Ale jinak přes moje váhání, zda se vůbec akce zúčastnit, jsem spokojená. Pajdátka padala, malé odměny byly více než slušné, hlavní odměna taky dobrá (stonku zatím stále ještě neodolám:)), pěstování bylo v pohodě. Za mě dobrý :)

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

lvl 97-98 s aktualizaci 10:51: 847 - 110. Komlet vsichni (vsech 200 TOPkaru) jsou v zelenych sipkach miricich vzhuru - to bude jeste masakr. CZ hraci se drzi Mythosa (17. misto, 265 psu), rene645 (75., 175 psu), vlasticek1 (180., 115 psu), babicka1951 (183.misto, 114 psu). Rekla bych, ze jestli se udrzi 2, bude to uspech, pac rozhodne posledni hodina, kdy zacnou prihazovat tise vyckavajici.

EDIT: mythosa, rene stagnuji, vlasticek a babicka uz se propadaji :-(

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím... nedá mně to a dám sem takovou svou úvahu a vysvětlení, proč hráčům ve vyšších lvl vadí to rozdělení. Nekteří hráči v nižších mají neustálou představu jakou máme výhodu atd... Beru rozdělení, ale muselo by být jinak.. jak už jsem psal dříve. Není to nic proti těm hráčům a přeji jim možnost umístit se v TOP. Jen je to vysvětlení jak RT v tomhle rozdělení "šlápl vedle"... no spíš to byl záměr ,-)
    Vezmu hráče např lvl 91-93.... nemá zásobu SH.. nemá obr stromy, nemá JC, plochy má všechny a runnu aspoň 25.... to je základ a měl by to mít každý v tomhle lvl. Rozpěstuje, na noc dá dlouhou... třeba cibuli, přes den 2x otočí akční... noc zase cibule atd... Jede na 1x1 s MJS (tu koupí za pár kr... dnes se dají získat snadno). Za 4 dny má akční lážo plážo .... jede dál a měl by se v klidu dostat na nějakých 150 frisbíček. Těch 50ks mu stačí na umístění.... pokud by to moc hořelo, tak dokoupí 1 koš a má dalších 20.... což už je tutovka v TOP.
    A teď hráče z posledních dvou skupin. Má nějaké obr stromy, má pár JC, má kaštanový řádek... ok to je oproti nízkým lvl plus, ale možná tak na start. Ikdyž také se musel přičinit aby tohle vše měl navíc... posílat vlakem tajemné stromy a ne málo, měnit růžovky a pod co bylo v kurzu při OD aby získal JC a máknout si při akci kde byl kaštaňák.... ale jo měl tu možnost. Takže takový průměrný hráč má např 20 obr na SH, 5JC.... taky to nemá každý ale ok. Zásobu SH má třeba 5000ks (taky ho ale nemá "zdarma"... musel ho nějakou dobu šetřit a obr mu blokovali plochu, kterou měl nižší lvl volnou ,-) .... Pojede stejně jak ten v nižším lvl.. jen navíc použije na akční SH a bude stěhovat JC... těch 5ks mu ale moc stačit nebude, takže aktivuje kaštaňák na padátka a část SH padne sem. Po chvilce nemá SH.. padátka taky chybí a je na tom stejně jak ten v tom nižším lvl, jen má teda např o 100 frisbí víc díky SH, ale do konce už jedou stejně. Takže na konci má 250 fr... do top jich má 150. Jenže na umístění jich potřebuje 650 a víc (odhad). Takže 500 kousků chybí... není problém... může koupit 25 košů.... snad mu to bude stačit ,-) Nižší lvl 1 a vyšší 25 ( 197,- vs 4925,-) na stejnou šanci? Kde je chyba? ,-) Samozřejmě je ještě možnost 2..... koupí ve výprodeji SH a pojede jak fretka ... to už ale neodpovídá stejnému hraní, protože nižší lvl jede piánko ,-) Ale i tak kolik bude potřeba SH.... 15-20 tisíc? To je cca 4500FL .... 2200,-? Nechce se mně to fakt počítat přesně... jestli se někdo nudí? ,-) No a pak je možnost 3. ..... znechuceně se na to vystolicovat ,-)

18. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

19. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

v TOP 99-100 je Čechů 6 a poslední místo má 129 psů, myslím, že to ještě bude boj, ale v každém případě držím palce Kerrihill, která vede e 100bodovým náskokem :) a chci se zeptat, kde si mohu najít, jak se daří Čechům v jiných skupinách?

20. michnaj

michnaj Pilný autor

Casey27, přesně, líp bych to nenapsala.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.