Psí soutěž v chytání frisbee (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Sovinka To co teď napíši nemá nic společného, že bych to nízkým levelům nepřál, ba naopak, jsem přející člověk a mnohdy jsem se snažil novým hráčům přes OaD i jinak pomáhat. Jedna věc je jasná. Nic neni zadarmo. Provozování a tvorba této hry bude stát jistě nemalé peníze, které prostě někdo zaplatit musí (pokud bychom si jen všichni hráli hru bez reálných investic, tak už by tu v žádná hra být nemohla, protože BP není sponzorovaná neziskovka, ale standardní komerční společnost), což je v pořádku s tím žádný problém nemám. Vadí mi pouze fakt, že tentokráte to "odírání" dali "skalním fandům" sežrat až příliž okatým způsobem. Z mého pohledu je takto pojatá TOPka až moc velkým kopancem ve stylu "chceš si hrát, tak zaplať" od BP do svých "věrných". Samozřejmě tohle v BP nikoho zajímat nebude, u nich bude v prvé řadě hodnocen ekonomický přínos této akce pro společnost a ten bude bezesporu vinikající, tak že ze strany vedení bude jistě následovat pochvala pro tvůrce se slovy jen tak dál...

2. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Situacia v skupine 10 (lvl 101-105):
    [​IMG][​IMG]
    Ceski hraci:

Tak sa uz pomalicky zosuvam a zosuvam....xDxDxD

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Rondon: Ona by stačila při další takhle vypečené akci jedna nereálná věc. Domluvit se a všichni dodat do TOP pouze 1ks navíc. Všichni by získali odměnu za TOP ,-) Bohužel to je sci-fi. Pak by si snad RT uvědomil... kdo chce moc nemá nic ,-) A proč kopanec do "věrných" to je snad jasné.... ty nízké lvl by do toho reál nenacpaly.. teda až na pár vyjímek.

Jen pro info.... ve skupině smrti poskočilo poslední místo za 24hod o 120 hafanů ,-)

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jenže to by si zase stěžovaly nízké lvl, že nemají šanci. Předpokládám, že u stejného množství rozhoduje o umístění čas :p

petaM2001 a Sovinka tohle ocenili.
  5. Rondon

Casey: Já bych ten komerční nátlak na hráče vrátil tak na úroveň, která byla v roce 2011 a byl bych zcela spokojen, nemám rád nenažranost.8)
    Jinak, škoda že taková domluva, kterou navrhuješ je napříč hráčskými komunitami prakticky nereálná, protože by si takovou to malou lekci opravdu zasloužili.:)

P.S. 310 hafanů už na udržení na 200 přestává stačit...

Naposledy upraveno: 21/5/17
  6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kiki2305: Bavím se o podobně vypečené akci... tj. rozdělění do skupin a dohoda by stačila ve skupinách, kde je opravdu přetlak... tj. aktuálně 11 a 12. O umístění nerozhoduje čas, ale počet dodaných... pokud nějaký hráč dodá stejně, tak je umístění dělené... V případě, že by všichni dodali 1ks, tak jsou všichni na prvním místě a dostávají odměnu ,-)

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak mám 73 rafanů nad plán, dalších 18 je v záloze. Být v nižší skupině, tak bych šanci možná měla. To mám za to, že makám jako ďas a furt se deru dopředu. Dobře mi tak -.-
    Jinak dvě hodiny mrkvím, bo se zeleninovým řádkem a dnešním dárkem 6 ks z políčka, tak aspoň něco do stodoly přibude :D
    Odkryla jsem 5 stromků od pséků na Baha a velmi potěšil eben XXL a arona XXL
    (pak tam byl ještě kumquat a ledvinovník XXl a clausena xl)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

ANALU79 je registrovaná i jako Češka? Já jsem měla za to, že je z Brazílie. Může to být ovšem shoda nicku.

ANALU79, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Rondon, s tím, co jsi napsal, já souhlasím. Je spíš otázkou, jak moc to vadí/vyhovuje hráčům dalších komunit, protože ve finančních možnostech si nejsme všichni rovni. A v tomto mě mrzí, že nevidíme, z kterých komunit hráči táhnou čela nejexponovanějších skupin. Jednotlivci se najdou všude, ale v počtech je odpověď. Pro některé komunity jsou ceny stále pakatel.

Rozumím správně, že pokud bude na dvoustém místě člověk s 40 psy a dalších 60 lidí bude mít 40 psů, tak i těch 60 pod čarou dostává cenu? Vzhledem k tomu, že netuším, jaký parametr slouží k řazení hráčů se stejným počtem dodaných, jsem si myslela, že tam něco roli hraje. A tvůj návrh je velká škoda, že nejde uskutečnit, ale obávám se, že i při naprosté srozumitelnosti a shodě mezi komunitami by se našlo "pár" jednotlivců, kteří by svou touhu po prvenství neovládli a celý záměr by byl zbořen hráči samotnými. To je to, zač velkou část hráčů drží, za jejich potřebu být první a vyhrát.

kiki2305 a petaM2001 tohle ocenili.
  10. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

stonka sa podarila a na 200 není šanca

Boty, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  11. avotram

avotram Rádoby autor

přeji hezkou neděli i když u nás to vypadá na déšť
    docela se bavím rozhořčením na fóru ohledně rozdělení do skupin a neustálým údivem nad nespravedlností v této hře,hodně nás hraje už pár let,což svědčí o docela slušné závislosti na "omalovánkách",přesto,nebo právě proto? hodně z nás bazíruje na spravedlnosti-ptám se má tato hra vůbec něco společného se spravedlností? a vůbec co to slovo spravedlnost znamená ?ale rychle pryč od tohohle tématu,
    dle mého je farmerama pro nás hráče únik od reality a pro provozovatele obchod a zisk - přes to nejede vlak
    a jak už tady napsalo víc lidí-buďme vděčni za každého,kdo jakkoli podpoří RT tvrdou měnou,tím nám ostatním,kteří třeba neinvestují nic nebo jen minimum,umožňují že si ještě pořád můžeme hrát
    navíc si myslím,že RT prohloupilo,když nedalo akci s TOPkou u fotbálku,tam byly základní odměny mnohem lepší a věřím,že nákup košíků by byl mnohem početnější
    každopádně přeji Čechům aby se v TOP umístilo co nejvíc a těm,kteří kvůli tomu investovali real měnu děkuji /to myslím bez ironie/,můžu si hrát dál

12. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Y_n_o, tazko povedat ako sa to zaznamenava. Ak chcem zistit kolko je Cechov v tabulke, musim prepnut jazyk zo slovenciny na cestinu a v tej chvili aj mna hodi medzi Cechov. Mohlo sa stat, ze v tej chvili bol/a ANALU79 v ceskej verzii hry, tak ju ukazalo aj v tabulke.

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Domnívám se, že čas určitě bude hrát roli. A pokud s tím RT nepočítalo, tak dodatečně to určitě udělají. Jen je mi divné, že vždy když jsem na chvilku nakoukla do topky, jsem byla na prvním místě z těch např. deseti, kteří měli stejný počet dodávek. Jednou chyběla do aktualizace minuta, jindy třeba sedm, ale vždy mě to zobrazilo na tom nejlepším umístění.
    A jinak jsem ráda, že jsem nepodlehla nutkavosti KFC a nenasela karafiát. Akorát bych přišla o to SH. Teď po dodání mi chybí jeden na dvoustého a ten propad se bude určitě zvětšovat. Každopádně mě akce baví a všem bažícím po umístění v TOP200 přeji pevné nervy a hlavně zdravý rozum. Je to jen hra.

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Sovinka, krakoramaja: K tomu umístění.... nejsem modík a tím pádem nemám potřebné info, abych to tvrdil 100%. Osobně odvozuji od akce kočičí chaos... tahle akce byla na stejném principu... jen kočky místo psů a nebylo dělení, ale to předpokládám nemá vliv na vyhodnocení umístění. U této akce jsem chtěl vědět (a nejen já) jak je to v případě dodání stejného počtu. Odpověď si můžete přečíst ZDE. Proto pokud máte stejně dodávek, tak máte stejné umístění a v zobrazení na své farmě jste na nejlepším umístění.

15. jarka112

jarka112 Vážený autor

konečne už aj ja stonkujem,ďalej už nejdem :p

16. Rondon

Tak i přes ten masakr se v mé skupině statečně drží 9 CZ hráčů, což považuji za úspěch a všem držím palce, aby to vyšlo. Sákryš Casey, kam si zmizel? Já doufám, že je to od takového herního lyšáka, jako si ty, jen taktická záležitost a že tam v pravý čas opět se vší parádou vtrhneš.;)

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mně tohle přijde právě pochopitelné, mezi jednotlivými skupinami je rozdíl v rychlosti dokončování akce, takže v těch nižších dokončují později. Akce ještě nekončí, jak tu psali zkušení, bývá největší pohyb v posledních hodinách před ukončením, takže nejzajímavější budou čísla závěrečná. Hlavně tedy to, jestli i v nižších skupinách hráčů, kde málokdo by měl šanci uspět v jedné celkové Topce, to přiměje hráče k nákupům. (Pokud ano, nepochybuju, že podobné rozdělení nebude poslední.)
    Každému, kdo by rád uspěl, přeju hodně štěstí. :)

EDIT: Casey27, díky za odpověď ohledně umístění v Top, to jsem nevěděla.

petaM2001 a duna.duna1 tohle ocenili.
  18. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Stonek maká, jsem musela čekat do dneška, jsem neměla byliny na poslední dárek. Zaseto mám tak mírně, na plochách mám tajemno z vláčku, tak pokud něco ještě vyždímám od těch smetáků, budu ráda. ZB mi nedali syčáci, mjs také jen skromně, ale bodíky a krejcary ty vedly. Chlévy na baha i stromy, ale hodím to na plac až jich bude více. Někdo tady sděloval, že jich pak dal hafo a měl něco kloudného. Nu, nevím. Podle mě je to fuk, ale teď máme +1 , tak jsem vlastně blázen, že nemrkvím a mám tam ty stáje. Nu za půl hodiny budu vědět, je-li o co stát a akční nesmysl už nenasadím.
    Všechny zúčastněné zdravím, topkařům držím palce - jsem ve stejné skupině co doben, tudíž já si ani neškrtla. Zatím navíc 9 ks. Zaujal mě Tenista, dlouho se neukázal a nyní je v topce. Dobrýýý.

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Rondon: I ty blesku.... Casey už tam není víc jak 2 dny. Casey se vozí vláčkem... ta houpačka nahoru - dolů mu nedělala dobře ,-)

20. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Je fakt, že na nízkých levlech stačí k získání cen fakt málo, kdežto v těch nejvyšších levlech je to masakr. Aby si pak ti chudáci v nízkých levlech nezačali myslet, jak při troše píle tu lze být úspěšný - to se potom časem dost překvapí....
    Mimochodem - i ti platící jsou v nižších levlech dost zvýhodnění, ta potřebná investice tam je mnohonásobně nižší. A když si navíc člověk vezme, že pro hráče v nejvyšším levlu jde jen o prestiž, neboť dekorku dávající %BZ už fakt nepotřebují, tak u některých mi ten dodaný počet hlava fakt nebere. Nooo, že bych do toho vrhla peníze ušetřené na dovolenou, která letos bohužel opět nebude a přivodila skalimaci a K.tynce migrénu?:p:music:;)
    Tak a teď reálně o mém přístupu k akci. Já osobně dlouho váhala, zda do toho jít - no věnovala jsem svou mnohatisícovou zásobu SH a teď melu, zda se ovšem mezi vyvolené dostanu, to ani náhodou netuším - zas na druhou stranu, SH se časem doplní, a pokud mi to nevyjde, rozhodně to nebude takové, jako když dá člověk statisíce protihodnoty do "klasické" TOPky a skončí těsně pod čarou, tam bych to asi vydýchávala hodně dlouho. Bez SH jde ostatní akce taky dodělat, jen to trvá trošku déle.

P.S. V té kočičí akci jsem byla v TOP 1000 na místě 931,takže taky o chlup. Ale tady tedy jestli to vůbec bude, tak s mnohem víc odřenými zády.

Naposledy upraveno: 21/5/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.